Co sądzicie o tym rozwiązaniu?
W życiu nie słyszałem by uczestnicy turniejów mieli zdobywać lub kupować bilety a grałem w wielu. Bilety kupują kibice więc ciężko ocenić coś czego się nie zna.
Czy bilety wyelimunują brak stawiennictwa drużyn na turniej? Nie, dalej będziemy tracić około 2 godzin by może zagrać w finale grupy. Bilety globalnie nic w tym temacie nie zmienią bo problem nie leży w chęciach.
P.S. Do tego zablokowaliście na 10 PC-towców, to po co są w jednej grupie urządzeń z dotykowymi?
Wyszedłem na pole spozirać se na dwór a tu chała:
- ping pong, skacze jak piłecza Grubbie, po 2 flaszkach...
- troszkę błędów, nieistotnych, szkoda czasu na hulacke...
- hajs, hajs..., za trenowanie hajs, za turniej hajs a gwarzyli, że free-to-play...
i kto tu jest huncwot?
Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania!
Vespac, on 30 March 2017 - 03:08 AM, said:
W życiu nie słyszałem by uczestnicy turniejów mieli zdobywać lub kupować bilety a grałem w wielu. Bilety kupują kibice więc ciężko ocenić coś czego się nie zna.
Czy bilety wyelimunują brak stawiennictwa drużyn na turniej? Nie, dalej będziemy tracić około 2 godzin by może zagrać w finale grupy. Bilety globalnie nic w tym temacie nie zmienią bo problem nie leży w chęciach.
P.S. Do tego zablokowaliście na 10 PC-towców, to po co są w jednej grupie urządzeń z dotykowymi?
naceroth, on 30 March 2017 - 11:19 AM, said:
No to w takim razie się myliłem, bilety zmienią sytuację frekwencji na gorsze. Dołóżmy do biletów jeszcze akcyzę z ograniczoną ważnością i będzie git.
- hajs, hajs..., za trenowanie hajs, za turniej hajs a gwarzyli, że free-to-play...
i kto tu jest huncwot?
Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania!
Te gowniane bilety wogule sie nie pokazuja w misjach tylko raz trafilem te bilety to jakas bzdura
Kurcze a może dobrym pomysłem byłoby wprowadzenie biletów by zagarć w Blitz? Co o tym sądzicie?
Czytaliście co sądzę o spójności gry? No to poukładajcie sobie te klocki...
i kto tu jest huncwot?
European Community → Polska Społeczność → Dyskusje o grze → Archiwum → Aktualizacja 3.7 - dyskusja ogólnaStarted by voulezvous, 29 Mar 2017![]() |
|
|
||
European Community → Polska Społeczność → Dyskusje o grze → Archiwum → Aktualizacja 3.7 - raportujcie błędyStarted by voulezvous, 29 Mar 2017![]() |
|
|
||
European Community → Polska Społeczność → Dyskusje o grze → Archiwum → Aktualizacja 3.7 - Wasze sugestieStarted by voulezvous, 29 Mar 2017![]() |
|
|
||
European Community → Polska Społeczność → Dyskusje o grze → Archiwum → Aktualizacja 3.7 - event Gęsie OpowieściStarted by voulezvous, 29 Mar 2017![]() |
|
|
||
European Community → Polska Społeczność → Dyskusje o grze → Archiwum → Aktualizacja 3.7 - kamuflaże Duch i Grzmiąca BurzaStarted by voulezvous, 29 Mar 2017![]() |
|
|
0 members, 1 guests, 0 anonymous users