#2 Posted 07 April 2017 - 03:35 PM
#3 Posted 07 April 2017 - 03:39 PM
krzysztofpasternak19, on 07 April 2017 - 03:35 PM, said:
Haha
Te czasy gdy robiłem Rosienie na T82 juz nie wrócą...
Ale na poważnie to dobra zmiana dla Graczy
AMX 40
quack
#4 Posted 07 April 2017 - 09:09 PM
Mati_3007, on 07 April 2017 - 04:39 PM, said:
Haha
Te czasy gdy robiłem Rosienie na T82 juz nie wrócą...
Ale na poważnie to dobra zmiana dla Graczy
Dobra zmiana? Za chwilę bedziesz miał kolejną i kolejną itd. wtedy też to napiszesz?
Wyszedłem na pole spozirać se na dwór a tu chała:
- ping pong, skacze jak piłecza Grubbie, po 2 flaszkach...
- troszkę błędów, nieistotnych, szkoda czasu na hulacke...
- hajs, hajs..., za trenowanie hajs, za turniej hajs a gwarzyli, że free-to-play...
i kto tu jest huncwot?
#5 Posted 08 April 2017 - 07:02 AM
Vespac, on 07 April 2017 - 09:09 PM, said:
Dobra zmiana? Za chwilę bedziesz miał kolejną i kolejną itd. wtedy też to napiszesz?
nie każdy jest taki kozak że po treningu juz by Rosienie wbijał na X tierach...
Teraz jakiś początkujący będzie miał więcej miejsca na błędy a doświadczony gracz będzie dłużej go ubijał...
EDIT: a co następnej zapowiadanej zmiany nie powiem że jest "dobra"
Edited by Mati_3007, 08 April 2017 - 07:02 AM.
AMX 40
quack
#6 Posted 10 April 2017 - 02:54 PM
Czegos nie ogarniam jaki [edited]balans za każdym razem jestem 3 od końca albo ostatni i jak na przeciwko pojawi sie o tier up to i jestem w dupie jest caly czerwony i mogę se go [edited]macac a jak dopadnę jakiegoś i zostaje mu mniej niż zabiera dzialo to staje się jak te budynki w tle nie raz gine bo *edit* staje się niezniszczalny
Ten post był edytowany przez zespół moderacji z powodu: wulgaryzmy
Edited by Daroo2017, 19 April 2017 - 01:27 PM.
wulgaryzmy
#7 Posted 10 April 2017 - 03:24 PM
kaktus3343, on 10 April 2017 - 02:54 PM, said:
Czegos nie ogarniam jaki [edited]balans za każdym razem jestem 3 od końca albo ostatni i jak na przeciwko pojawi sie o tier up to i jestem w dupie jest caly czerwony i mogę se go [edited]macac a jak dopadnę jakiegoś i zostaje mu mniej niż zabiera dzialo to staje się jak te budynki w tle nie raz gine bo *edit* staje się niezniszczalny
czasami, w sumie dość często, to gra decyduje kto ma wygrać

Edited by Daroo2017, 19 April 2017 - 01:28 PM.
edited quote
#8 Posted 12 April 2017 - 09:59 PM
Mam pytanie, czy nie uważacie że MM powinien brać pod uwagę ratio gracza? A może tak jest? Myślę że można by to poprawić. Wyjaśniam jak by ktoś nie załapał.
Masz niskie ratio MM losuje Cię od środka stawki do góry ( od 3 pozycji do 1), masz wysokie ratio MM losuje Od dołu do środka ( od 7 pozycji do 4). Moje osobiste doświadczenia
to ok.10 losowań na samym dole na 1 lub 2 na górze stawki. Co ciekawe najbardziej po macoszemu jest traktowana nacja Niemiecka. Przypadek?
Czołgiem
#9 Posted 12 April 2017 - 10:29 PM
darthvader62, on 12 April 2017 - 10:59 PM, said:
Mam pytanie, czy nie uważacie że MM powinien brać pod uwagę ratio gracza? A może tak jest? Myślę że można by to poprawić. Wyjaśniam jak by ktoś nie załapał.
Masz niskie ratio MM losuje Cię od środka stawki do góry ( od 3 pozycji do 1), masz wysokie ratio MM losuje Od dołu do środka ( od 7 pozycji do 4). Moje osobiste doświadczenia
to ok.10 losowań na samym dole na 1 lub 2 na górze stawki. Co ciekawe najbardziej po macoszemu jest traktowana nacja Niemiecka. Przypadek?
Czołgiem
Ależ bierze pod uwagę ratio gracza z XX ostatnich bitew/dni (WG nie przyzna się do tego) ale wykorzystuje to w inny sposób niż oczekiwaliby gracze.
Niemieckie czołgi nie przypadkowo mają gorsze losowania niż rosyjskie, to fakt.
#10 Posted 12 April 2017 - 11:10 PM
jacmi555, on 12 April 2017 - 11:29 PM, said:
Ależ bierze pod uwagę ratio gracza z XX ostatnich bitew/dni (WG nie przyzna się do tego) ale wykorzystuje to w inny sposób niż oczekiwaliby gracze.
Niemieckie czołgi nie przypadkowo mają gorsze losowania niż rosyjskie, to fakt.
Pamiętajcie, że na tym forum umiesciliśmy link do opublikowanych przez WG patentów m.in. MM. Więc ten temat nie jest już kwestią domysłów. Bardzo ładnie widać te mechanizmy przy graniu przez cały dzień.
Wyszedłem na pole spozirać se na dwór a tu chała:
- ping pong, skacze jak piłecza Grubbie, po 2 flaszkach...
- troszkę błędów, nieistotnych, szkoda czasu na hulacke...
- hajs, hajs..., za trenowanie hajs, za turniej hajs a gwarzyli, że free-to-play...
i kto tu jest huncwot?
#11 Posted 19 April 2017 - 10:51 AM
Also tagged with 3.7
European Community → Polska Społeczność → Dyskusje o grze → Archiwum → Aktualizacja 3.7 - dyskusja ogólnaStarted by voulezvous, 29 Mar 2017![]() |
|
|
||
European Community → Polska Społeczność → Dyskusje o grze → Archiwum → Aktualizacja 3.7 - raportujcie błędyStarted by voulezvous, 29 Mar 2017![]() |
|
|
||
European Community → Polska Społeczność → Dyskusje o grze → Archiwum → Aktualizacja 3.7 - Wasze sugestieStarted by voulezvous, 29 Mar 2017![]() |
|
|
||
European Community → Polska Społeczność → Dyskusje o grze → Archiwum → Aktualizacja 3.7 - event Gęsie OpowieściStarted by voulezvous, 29 Mar 2017![]() |
|
|
||
European Community → Polska Społeczność → Dyskusje o grze → Archiwum → Aktualizacja 3.7 - kamuflaże Duch i Grzmiąca BurzaStarted by voulezvous, 29 Mar 2017![]() |
|
|
1 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users