Czy tego typu event Wam się podoba?
Jak go ulepszyć?
Wyszedłem na pole spozirać se na dwór a tu chała:
- ping pong, skacze jak piłecza Grubbie, po 2 flaszkach...
- troszkę błędów, nieistotnych, szkoda czasu na hulacke...
- hajs, hajs..., za trenowanie hajs, za turniej hajs a gwarzyli, że free-to-play...
i kto tu jest huncwot?
patryk11261, on 01 April 2017 - 08:10 AM, said:
Za wykonywanie etapów dostajesz bilety za które możesz otwierać skrzynki z których lecą dodatkowe odznaki. Ale co za debil wpadł na pomysł żeby robić event w którym pomimo wykonania wszystkich etapów, to czy dostaniesz nagrodę zależeć będzie, czy masz szczęście podczas otwierania skrzynek, już ci nie powiem.
PS: voulezvous jako osoba która nienawidzi RNG i uważa że powinno ono zostać usunięte z WOT mogę szczerzę powiedzieć że najlepszy sposób na poprawienie przyszłych eventów, było by wywalenie idiotów którzy dodaje czynniki losowe do tego typu wydarzeń, skrzynki obok głównego eventu, są ok. Taka dodatkowa rozrywka ale uzależnianie wygranej od losowań to jest *edited*
PS 2: Jak po wykonaniu wszystkich etapów nie będę miał nowej 8 w garaży, to oficjalni mówię że koniczne z grami od WG.
PS 3: Wpadnę jeszcze po 15, powiedzieć jak mi poszedł event i ewentualnie się pożegnać.
Ten post byl edytowany przez zespól moderacji z powodu: naruszenie 1 punktu regulaminu(nie przeklinaj).
Edited by TariboW, 05 April 2017 - 10:48 AM.
wulgaryzm
Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania!
voulezvous, on 01 April 2017 - 02:51 PM, said:
Przecież to jest idea przyświecająca modelowi free to play, nie prawda?
To Wy decydujecie czy i kiedy chcecie płacić!
No właśnie! Więc zrobicie aby następny event był taki jak Jarmark Blitz! Uczciwie można było wygrindować czołg a z skrzynek był tylko dodatek w postaci jakiegoś Tetracha itp.
AMX 40
quack
Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania!
WillFey21, on 02 April 2017 - 03:37 PM, said:
Aalbo wylosuje się któryś z pojazdów w skrzyni, co jest malo prawdopodobne, albo doplaci się. Inaczej nie da rady zdobyć któregokolwiek czołgu. Najgorszy event z jakim się spotkałem...
European Community → Polska Społeczność → Dyskusje o grze → Archiwum → Aktualizacja 3.7 - dyskusja ogólnaStarted by voulezvous, 29 Mar 2017![]() |
|
|
||
European Community → Polska Społeczność → Dyskusje o grze → Archiwum → Aktualizacja 3.7 - raportujcie błędyStarted by voulezvous, 29 Mar 2017![]() |
|
|
||
European Community → Polska Społeczność → Dyskusje o grze → Archiwum → Aktualizacja 3.7 - Wasze sugestieStarted by voulezvous, 29 Mar 2017![]() |
|
|
||
European Community → Polska Społeczność → Dyskusje o grze → Archiwum → Aktualizacja 3.7 - kamuflaże Duch i Grzmiąca BurzaStarted by voulezvous, 29 Mar 2017![]() |
|
|
||
European Community → Polska Społeczność → Dyskusje o grze → Archiwum → Aktualizacja 3.7 - zmiany w balansie czołgówStarted by voulezvous, 29 Mar 2017![]() |
|
|
0 members, 0 guests, 0 anonymous users