Tytuł mówi sam za siebie.
Zapraszamy do dyskusji!
AMX 40
quack
Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania!
Moja drobna sugestia: NAPRAWCIE TA AKTIALIZACJE *edit*
Ten post był edytowany przez zespół moderacji z powodu: wulgaryzmy
Edited by Daroo2017, 19 April 2017 - 07:23 AM.
wulgaryzmy
voulezvous, on 02 April 2017 - 06:05 PM, said:
Dzięki bardzo za Wasze opinie!
Wszystko przekazane wyżej!
Skoro zostało przekazane... to poproszę informacje o rozpatrzeniu mojego pomysłu z argumentacją
AMX 40
quack
voulezvous, on 02 April 2017 - 06:05 PM, said:
Dzięki bardzo za Wasze opinie!
Wszystko przekazane wyżej!
Że tak zapytam, aż tak kolega szanowny jest leniwy by w każdym temacie odpowiadać metodą kopiuj/wklej? Co wam po naszych sugestiach skoro WG i tak z nimi nic nie robi, jakoś nie widać poprawy w tych aspektach gry, o których gracze mówią najbardziej. Dodajecie do gry jakieś chore własne pomysły, które nie mają według mnie najmniejszego sensu, jakieś bilety na turnieje, dzięki którym kilka osób z klanu może wziąć w nich udział bo innym się misja nie trafia, jedyna opcja? Płacić.. Turnieje zdaje się są po to by wygrać w nich jakiś gold czy kredyty a nie jeszcze za to płacić, jaki w tym sens? Nie wspominam o evencie, o którym już swoje zdanie wypowiedziałam w temacie do tego odpowiednim. To co WG robi z tą grą jest żenujące, nie gram zbyt długo i coś mi się wydaje, że długo nie pogram. Pozdrawiam
Raijin93, on 04 April 2017 - 10:38 AM, said:
Że tak zapytam, aż tak kolega szanowny jest leniwy by w każdym temacie odpowiadać metodą kopiuj/wklej? Co wam po naszych sugestiach skoro WG i tak z nimi nic nie robi, jakoś nie widać poprawy w tych aspektach gry, o których gracze mówią najbardziej. Dodajecie do gry jakieś chore własne pomysły, które nie mają według mnie najmniejszego sensu, jakieś bilety na turnieje, dzięki którym kilka osób z klanu może wziąć w nich udział bo innym się misja nie trafia, jedyna opcja? Płacić.. Turnieje zdaje się są po to by wygrać w nich jakiś gold czy kredyty a nie jeszcze za to płacić, jaki w tym sens? Nie wspominam o evencie, o którym już swoje zdanie wypowiedziałam w temacie do tego odpowiednim. To co WG robi z tą grą jest żenujące, nie gram zbyt długo i coś mi się wydaje, że długo nie pogram. Pozdrawiam
ja gram jeszcze krócej ale wydaje mi się tak samo...
Jak chcemy wogóle pomarzyć o tym żeby nas wysłuchali musimy pisać na rosyjskim/angielskim forum
AMX 40
quack
Ludzie nie placcie za ta *edit* grę tym frajerom może wtedy zaczna nas graczy szanować i przestańcie manipulować rozgrywka wróćcie do starych zasad a nie *edit* ta niegdyś fajna grę jak tak będzie dalej to upadnie ta bra
Ten post był edytowany przez zespół moderacji z powodu: wulgaryzmy
Edited by Daroo2017, 05 April 2017 - 07:00 AM.
WULGARYZMY - wszelkie skracanie, wykropkowanie, wygwiazdkowanie słów wulgarnych (omijanie filtra) jest również niezgodne z regulaminem!
szanować należy każdego... no ale w merytorycznym znaczeniu masz rację
Edited by voulezvous, 04 April 2017 - 06:50 PM.
AMX 40
quack
Mati_3007, on 04 April 2017 - 04:13 PM, said:
ja gram jeszcze krócej ale wydaje mi się tak samo...
Jak chcemy wogóle pomarzyć o tym żeby nas wysłuchali musimy pisać na rosyjskim/angielskim forum
Nie prawda. Wasze opinie brane są pod uwagę na równi z innymi.
Mati_3007, on 03 April 2017 - 04:13 PM, said:
Skoro zostało przekazane... to poproszę informacje o rozpatrzeniu mojego pomysłu z argumentacją
Prośba odrzucona. Brak podstaw.
Raijin93, on 04 April 2017 - 10:38 AM, said:
Znam 4 języki biegle i jestem dość elokwentny.
Nie widzę jednak potrzeby przekazywania tej samej treści w pięciu różnych formach tylko dlatego, że pragnę to zrobić na pięciu wątkach. Bardziej zależy mi na tym, by każdy z Was, którzy znajdują czas na to by się tu wypowiedzieć, wiedzieli że Wasze opinie czytam i przekazuję w raporcie.
Ja również pozdrawiam.
voulezvous, on 04 April 2017 - 06:47 PM, said:
Nie prawda. Wasze opinie brane są pod uwagę na równi z innymi.
Prośba odrzucona. Brak podstaw.
Znam 4 języki biegle i jestem dość elokwentny.
Nie widzę jednak potrzeby przekazywania tej samej treści w pięciu różnych formach tylko dlatego, że pragnę to zrobić na pięciu wątkach. Bardziej zależy mi na tym, by każdy z Was, którzy znajdują czas na to by się tu wypowiedzieć, wiedzieli że Wasze opinie czytam i przekazuję w raporcie.
Ja również pozdrawiam.
Nie interesuje mnie ile Pan szanowny zna języków biegle, nie interesuje mnie jaki Pan szanowny jest. Interesuje mnie jasna i przejrzysta odpowiedź Wargamingu, czyli niejako Pańskiego pracodawcy, na tematy, które gracze poruszają, co do Pańskiej wypowiedzi.. To jak według drogiego kolegi gracze mają reagować gdy w każdym temacie widnieje jedno i to samo? Ja mam odczucie, że właśnie nie jest tak jak napisano w zacytowanym przeze mnie poście, ale mniejsza w to... Dlaczego odpowiedzi Wargamingu zazwyczaj są identyczne w każdym temacie poruszanym przez graczy? "pracujemy nad tym", "zmiana nastąpi kiedyś ale nie wiemy kiedy bo myślimy jak zwiększyć nasze zarobki". Czy Pan uważa, że mącenie ludziom w głowach, to dobra droga? A może to jedyna droga jaką WG bierze pod uwagę? Gracz płaci to i wymaga, tak jak w sklepie jak to kiedyś ktoś ładnie opisał. No to wymagamy Panie szanowny ale niewiele z tych naszych wymagań czy tez próśb jest akceptowanych, o ile w ogóle są one rozpatrywane.
Raijin93, on 04 April 2017 - 10:04 PM, said:
Nie interesuje mnie ile Pan szanowny zna języków biegle, nie interesuje mnie jaki Pan szanowny jest. Interesuje mnie jasna i przejrzysta odpowiedź Wargamingu, czyli niejako Pańskiego pracodawcy, na tematy, które gracze poruszają, co do Pańskiej wypowiedzi.. To jak według drogiego kolegi gracze mają reagować gdy w każdym temacie widnieje jedno i to samo? Ja mam odczucie, że właśnie nie jest tak jak napisano w zacytowanym przeze mnie poście, ale mniejsza w to... Dlaczego odpowiedzi Wargamingu zazwyczaj są identyczne w każdym temacie poruszanym przez graczy? "pracujemy nad tym", "zmiana nastąpi kiedyś ale nie wiemy kiedy bo myślimy jak zwiększyć nasze zarobki". Czy Pan uważa, że mącenie ludziom w głowach, to dobra droga? A może to jedyna droga jaką WG bierze pod uwagę? Gracz płaci to i wymaga, tak jak w sklepie jak to kiedyś ktoś ładnie opisał. No to wymagamy Panie szanowny ale niewiele z tych naszych wymagań czy tez próśb jest akceptowanych, o ile w ogóle są one rozpatrywane.
Widzisz, jednak wygląda na to że się interesujesz. Poszedłeś nawet tak daleko, że zacząłeś się zastanawiać nad moim obecnym poziomem znudzenia. Nie trafiłeś, ale doceniam taki poziom zaangażowania
Ja rozumiem, że chcesz otrzymać odpowiedź na Twoje pytania. Jasną i jednoznaczną. Problem polega jednak na tym, że duża cześć pytań które zadajecie nie otrzyma takiej odpowiedzi i 'pracujemy nad tym' jest jedyną informacją jaką mogę Wam podać. To samo dotyczy pytań o 'kiedy' - jedyną odpowiedź którą otrzymacie na tak zadane pytanie często jest 'jak będziemy gotowi do ogłoszenia funkcji X, to tę informację ogłosimy na portalu'. Ogłaszanie rzeczy przed czasem nie ma sensu w dynamicznie zmieniającym się świecie gier komputerowych.
Mącenie ludziom w głowach jest zazwyczaj postrzegane jako działanie negatywne. Tutaj na 100% otrzymasz potwierdzenie z mojej strony.
Wszystkie czynniki brane pod uwagę przy podejmowaniu decyzji co do rozwoju gry nie są mi znane, ale Wasze opinie na pewno grają tam prominentną rolę. Nie jestem pewien czego ów płacący gracz z Twojej wypowiedzi wymaga. Jeśli masz na myśli udzielanie odpowiedzi na pytania typu: 'kiedy?' i 'co z tym chcecie zrobić?', nie mam zamiaru zmyślać dat i rozwiązań tylko po to by uniknąć powiedzenia Ci prawdy, czyli 'jak będziemy gotowi do ogłoszenia funkcji X, to tę informację ogłosimy na portalu' lub 'pracujemy nad tym'
voulezvous, on 05 April 2017 - 01:35 PM, said:
Widzisz, jednak wygląda na to że się interesujesz. Poszedłeś nawet tak daleko, że zacząłeś się zastanawiać nad moim obecnym poziomem znudzenia. Nie trafiłeś, ale doceniam taki poziom zaangażowania
Rozmawiasz z dziewczyną
...poza tym robisz dobrą robotę, chociaż czasem nie do końca zgodną z oczekiwaniami graczy, ale imho takiej komunikacji tu brakowało.
Edited by Sasza_Peczerski, 05 April 2017 - 01:42 PM.
Sasza_Peczerski, on 05 April 2017 - 01:40 PM, said:
Rozmawiasz z dziewczyną
...poza tym robisz dobrą robotę, chociaż czasem nie do końca zgodną z oczekiwaniami graczy, ale imho takiej komunikacji tu brakowało.
Przecież wszyscy wiedzą, że nie ma dziewczyn w internecie!
Sorry Raijin93 - większość mieszkańców forów, których dotąd poznałem są samcami. Stąd moja pomyłka!
Edited by voulezvous, 05 April 2017 - 02:24 PM.
European Community → Polska Społeczność → Dyskusje o grze → Archiwum → Aktualizacja 3.7 - dyskusja ogólnaStarted by voulezvous, 29 Mar 2017![]() |
|
|
||
European Community → Polska Społeczność → Dyskusje o grze → Archiwum → Aktualizacja 3.7 - raportujcie błędyStarted by voulezvous, 29 Mar 2017![]() |
|
|
||
European Community → Polska Społeczność → Dyskusje o grze → Archiwum → Aktualizacja 3.7 - event Gęsie OpowieściStarted by voulezvous, 29 Mar 2017![]() |
|
|
||
European Community → Polska Społeczność → Dyskusje o grze → Archiwum → Aktualizacja 3.7 - kamuflaże Duch i Grzmiąca BurzaStarted by voulezvous, 29 Mar 2017![]() |
|
|
||
European Community → Polska Społeczność → Dyskusje o grze → Archiwum → Aktualizacja 3.7 - zmiany w balansie czołgówStarted by voulezvous, 29 Mar 2017![]() |
|
|
0 members, 0 guests, 0 anonymous users