Czy moze jest szansa, ze ktorys w geniuszy w WG pochyli sie nad problemem "podskakujacych" luf (np. w RHM) w czasie poruszania się czołgu lub samej wieży? I nie chodzi mi o ruch wywołany konfiguracją terenu po której się jedzie, a teksturami. Przykładowo celuję w przeciwnika i obracam za nim lufę, po drodze jest np filar, kamień czy budynek i lufa samodzielnie podskakuje w górę, usiłując to "ominąć"? Tak samo jest w czasie jazdy - przeszkody napotykane "na celowniku" powodują niekontrolowany i niezależny ruch lufy. To dosyc uciążliwy bug i przez niego już kilkukrotnie nie trafiłem w przeciwnika z 5 m, bo akurat lufa machęła się samodzielnie do góry. Nie ma tego zjawiska w trybie snajperskim, ale zdarza się podczas przełączania między trybami. Tak, zdaję sobie sprawę z tego, że piszę w pustkę, bo nie zapłącę wam za to ani centa i nic na tym nie zarobicie, ale co tam. Może kogoś jeszcze to też wkurza, że buli za grę składajacą się z błędów i przestanie. Tradycyjnie nie pozdrawiam, ale jak zawsze mam kilka cenzurowanych przez WG wyrazów - dzisiaj go i zaraz