Edited by naceroth, 31 March 2017 - 08:38 AM.
Edited by naceroth, 31 March 2017 - 08:38 AM.
Edited by Vespac, 31 March 2017 - 08:48 AM.
Wyszedłem na pole spozirać se na dwór a tu chała:
- ping pong, skacze jak piłecza Grubbie, po 2 flaszkach...
- troszkę błędów, nieistotnych, szkoda czasu na hulacke...
- hajs, hajs..., za trenowanie hajs, za turniej hajs a gwarzyli, że free-to-play...
i kto tu jest huncwot?
Tak wygląda test połączenia z serwerem
28 packets transmitted, 28 received, 0.00% packet loss
round-trip min / avg / max = 57.209 / 61.964 / 78.743 ms
a tak logowanie do gry
- hajs, hajs..., za trenowanie hajs, za turniej hajs a gwarzyli, że free-to-play...
i kto tu jest huncwot?
Vespac, on 31 March 2017 - 08:47 AM, said:
Uważasz,że byliby zdolni posunąć się aż tak daleko?
Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania!
Witam. Pisałem już o tym? Jesteście w stanie coś zrobić z teksturami na win 10? nie da się grać. Jest możliwy powrót do poprzedniego klienta, który działał prawidłowo? Pozdrawiam
Czołg BLAZE WZ, miał dostać BUFF do kamuflażu a dalej świeci się *edited*
Ten post byl edytowany przez zespól moderacji z powodu: naruszenie 1 punktu regulaminu(nie przeklinaj)
Edited by TariboW, 01 April 2017 - 07:55 AM.
wulgaryzmy
to byłyby dopiero pisanki
i kto tu jest huncwot?
przez steam mi szarpie grac *edited* slabo znaczy
Ten post byl edytowany przez zespól moderacji z powodu: naruszenie 1 punktu regulaminu (wulgaryzmy).
Edited by TariboW, 26 May 2017 - 11:11 AM.
content
Edited by Mieszko123_4H, 02 April 2017 - 08:30 PM.
Po tej aktualizacji dołączam do bitwy +/- 30 sekund po jej rozpoczęciu. Przedtem to ja czekałem na resztę, mało kiedy później dołączalem. Przez to jestem w tyle jadąc swoim T110e3. Dostałem misje aby przejąć 400pkt w dominacji, zniszczylem przeciwnika i zginalem ale nic nie zmieniło się w pasku postepu. Myślę że trzeba przeżyć i wtedy policzy za zniszczony czolg ale nie jest napisane że muszę przeżyć.
Edited by ddeluks, 02 April 2017 - 07:17 PM.
i kto tu jest huncwot?
Vespac, on 04 April 2017 - 12:29 AM, said:
a na 6 jak nie wyłączysz to 60% bitew jest w trybie dominacji
AMX 40
quack
European Community → Polska Społeczność → Dyskusje o grze → Archiwum → Aktualizacja 3.7 - dyskusja ogólnaStarted by voulezvous, 29 Mar 2017![]() |
|
|
||
European Community → Polska Społeczność → Dyskusje o grze → Archiwum → Aktualizacja 3.7 - Wasze sugestieStarted by voulezvous, 29 Mar 2017![]() |
|
|
||
European Community → Polska Społeczność → Dyskusje o grze → Archiwum → Aktualizacja 3.7 - event Gęsie OpowieściStarted by voulezvous, 29 Mar 2017![]() |
|
|
||
European Community → Polska Społeczność → Dyskusje o grze → Archiwum → Aktualizacja 3.7 - kamuflaże Duch i Grzmiąca BurzaStarted by voulezvous, 29 Mar 2017![]() |
|
|
||
European Community → Polska Społeczność → Dyskusje o grze → Archiwum → Aktualizacja 3.7 - zmiany w balansie czołgówStarted by voulezvous, 29 Mar 2017![]() |
|
|
0 members, 0 guests, 0 anonymous users