Od wczoraj, w momencie przejścia do menu turnieje na iOS wyrzyca mnie z gry.
Od początku, na róznych urządzeniach pokazuje różne godziny tego samego turnieju, jaka jest właściwa godzina rozpoczęcia?
Od wczoraj, w momencie przejścia do menu turnieje na iOS wyrzyca mnie z gry.
Od początku, na róznych urządzeniach pokazuje różne godziny tego samego turnieju, jaka jest właściwa godzina rozpoczęcia?
Wyszedłem na pole spozirać se na dwór a tu chała:
- ping pong, skacze jak piłecza Grubbie, po 2 flaszkach...
- troszkę błędów, nieistotnych, szkoda czasu na hulacke...
- hajs, hajs..., za trenowanie hajs, za turniej hajs a gwarzyli, że free-to-play...
i kto tu jest huncwot?
FURY_TheRoadToHEll, on 07 April 2017 - 03:16 PM, said:
Popieram, popieram, popieram.
Czołgiem
naprawcie wreszcie zaproszenia do plutonów - to już się ciągnie od dawna. konkretnie: kiedy ktoś wyśle mi zaproszenie do plutonu i nim je przyjmę (jestem np w bitwie), a ten gracz stworzy już pluton z innym graczem, to oczywiście nie mogę przystąpić do tego plutonu, ale nie ma o tym żadnego info. po prostu klikam przycisk przystąp, znika okienko i nic się nie dzieje, a zaproszenie nadal jest aktywne. wystarczy żeby wyskakiwało info typu "pluton już stworzono" etc i np kasowało to zaproszenie, bo jest już nieaktualne i wisi bez sensu.
i druga sprawa. w lewym górnym rogu na ikonce rozwijanego menu czasem pojawia się cyferka w czerwonym kółeczku, świadczy ona o wiadomościach do przeczytania. gdy jest ich więcej i nie chce nam się ich czytać mamy niżej fajeczkę do odhaczenia i gitara. ale gdy pojawi się niebieskie kółeczko informujące o turniejach, to niestety nie możemy się ich pozbyć, trzeba zaglądnąć we wszystkie. fajnie by było gdyby się dało i to jakoś "naprawić"
Ping dziś osiągnął orbitę Jowisza,cyfry wypchnęły litery poza ekran.Jako człowiek małej wiary,puściłem pingplotter-wynik był radykalnie inny niż ten pokazywany przez grę.Bardzo uprzejmie proszę pracowników WG i klakierów o niepieprzenie głupot,jakoby gracze mieli problem z dostawcami netu,bądź nie umieli obsługiwać swoich urządzeń.
A,jutro rano może być lament o WR.Zmiany wartości WR są nieproporcjonalne do ilości rozegranych bitew.
Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania!
Wyszedłem na pole spozirać se na dwór a tu chała:
- ping pong, skacze jak piłecza Grubbie, po 2 flaszkach...
- troszkę błędów, nieistotnych, szkoda czasu na hulacke...
- hajs, hajs..., za trenowanie hajs, za turniej hajs a gwarzyli, że free-to-play...
i kto tu jest huncwot?
Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania!
so_mar, on 17 April 2017 - 05:33 AM, said:
Ja chyba jeszcze nie miałam żadnej captchy przy logowaniu. Może coś jest na rzeczy, so_mar?;-)
Turnieje w Blitz Assistant nadal nie działają.
Jest problem z czatem, a dokładnie z klawiszem który jest ustawiony jako skrót dla opcji Pluton. W tej chwili jako skrót mam ustawioną literę P na komputerze, w momencie gdy klikne w/w literę otwiera mi się oczywiście okno czatu, gdzie mogę napisać bezpośrednio do plutonowego, jednakże automatycznie na początku zdania pojawia się ta moja litera, która jest ustawiona jako skrót, P.
Trochę to przeszkadza, że za każdym razem trzeba ją usuwać. Wcześniej czegoś takiego nie było oczywiście.
Odnośnie mojego zgłoszenia błędu. Występuje on wyłącznie wtedy, gdy gram na platformie Steam.
Natomiast, gdy gram poprzez WIN 10, wszystko jest w porządku.
AlladyNOS_PL, on 19 April 2017 - 11:42 AM, said:
Jest problem z czatem, a dokładnie z klawiszem który jest ustawiony jako skrót dla opcji Pluton. W tej chwili jako skrót mam ustawioną literę P na komputerze, w momencie gdy klikne w/w literę otwiera mi się oczywiście okno czatu, gdzie mogę napisać bezpośrednio do plutonowego, jednakże automatycznie na początku zdania pojawia się ta moja litera, która jest ustawiona jako skrót, P.
Trochę to przeszkadza, że za każdym razem trzeba ją usuwać. Wcześniej czegoś takiego nie było oczywiście.
Dzięki za zgłoszenie! Sprawę przekazałem już do deweloperów!
Edited by voulezvous, 01 May 2017 - 08:02 AM.
European Community → Polska Społeczność → Dyskusje o grze → Archiwum → Aktualizacja 3.7 - dyskusja ogólnaStarted by voulezvous, 29 Mar 2017![]() |
|
|
||
European Community → Polska Społeczność → Dyskusje o grze → Archiwum → Aktualizacja 3.7 - Wasze sugestieStarted by voulezvous, 29 Mar 2017![]() |
|
|
||
European Community → Polska Społeczność → Dyskusje o grze → Archiwum → Aktualizacja 3.7 - event Gęsie OpowieściStarted by voulezvous, 29 Mar 2017![]() |
|
|
||
European Community → Polska Społeczność → Dyskusje o grze → Archiwum → Aktualizacja 3.7 - kamuflaże Duch i Grzmiąca BurzaStarted by voulezvous, 29 Mar 2017![]() |
|
|
||
European Community → Polska Społeczność → Dyskusje o grze → Archiwum → Aktualizacja 3.7 - zmiany w balansie czołgówStarted by voulezvous, 29 Mar 2017![]() |
|
|
0 members, 0 guests, 0 anonymous users