Jump to content


Aktualizacja 3.7 - raportujcie błędy

3.7

  • This topic is locked This topic is locked
84 replies to this topic

Vespac #41 Posted 07 April 2017 - 02:21 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 42573 battles
  • 2,125
  • [VOLOS]
  • Member since:
    04-08-2015

Od wczoraj, w momencie przejścia do menu turnieje na iOS wyrzyca mnie z gry. 

 

Od początku, na róznych urządzeniach pokazuje różne godziny tego samego turnieju, jaka jest właściwa godzina rozpoczęcia?


Wyszedłem na pole spozirać se na dwór a tu chała:

- ping pong, skacze jak piłecza Grubbie, po 2 flaszkach...

- troszkę błędów, nieistotnych, szkoda czasu na hulacke...

- hajs, hajs..., za trenowanie hajs, za turniej hajs a gwarzyli, że free-to-play...

i kto tu jest huncwot?


Whisky_Tango_F0Xtrot #42 Posted 07 April 2017 - 03:16 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 41604 battles
  • 32
  • [AFK]
  • Member since:
    09-10-2014
Moje skromne zdanie zacznijcie balansowac graczy, nie może być tak że lepsi gracze grają z gorszymi często tak jest ze np. Przegram 20 razy pod rząd bo nie ma z kim grać gdzie tu logika gry zrobcie  coś  z tym bo jest to denerwujące i nie da się grać chyba że chcecie stracić graczy...

krzysztofpasternak19 #43 Posted 07 April 2017 - 03:32 PM

    Senior Sergeant

  • Player
  • 694 battles
  • 937
  • Member since:
    12-25-2014
Dziękuję za Wasze opinie. Wszystkie one zostaną dodane do raportu i przekazane wyżej do odpowiedniego działu.

darthvader62 #44 Posted 09 April 2017 - 03:50 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 31044 battles
  • 14
  • [PPC-A]
  • Member since:
    09-26-2014

View PostFURY_TheRoadToHEll, on 07 April 2017 - 03:16 PM, said:

Moje skromne zdanie zacznijcie balansowac graczy, nie może być tak że lepsi gracze grają z gorszymi często tak jest ze np. Przegram 20 razy pod rząd bo nie ma z kim grać gdzie tu logika gry zrobcie coś z tym bo jest to denerwujące i nie da się grać chyba że chcecie stracić graczy...

 

Popieram, popieram, popieram.

 

Czołgiem ;)



Mr_Ciapciak #45 Posted 12 April 2017 - 06:52 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 13916 battles
  • 35
  • [PLC]
  • Member since:
    11-20-2011

naprawcie wreszcie zaproszenia do plutonów - to już się ciągnie od dawna. konkretnie: kiedy ktoś wyśle mi zaproszenie do plutonu i nim je przyjmę (jestem np w bitwie), a ten gracz stworzy już pluton z innym graczem, to oczywiście nie mogę przystąpić do tego plutonu, ale nie ma o tym żadnego info. po prostu klikam przycisk przystąp, znika okienko i nic się nie dzieje, a zaproszenie nadal jest aktywne. wystarczy żeby wyskakiwało info typu "pluton już stworzono" etc i np kasowało to zaproszenie, bo jest już nieaktualne i wisi bez sensu.

 

i druga sprawa. w lewym górnym rogu na ikonce rozwijanego menu czasem pojawia się cyferka w czerwonym kółeczku, świadczy ona o wiadomościach do przeczytania. gdy jest ich więcej i nie chce nam się ich czytać mamy niżej fajeczkę do odhaczenia i gitara. ale gdy pojawi się niebieskie kółeczko informujące o turniejach, to niestety nie możemy się ich pozbyć, trzeba zaglądnąć we wszystkie. fajnie by było gdyby się dało i to jakoś "naprawić" ;)



so_mar #46 Posted 15 April 2017 - 09:49 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 11051 battles
  • 1,682
  • [GRZYB]
  • Member since:
    12-02-2012

 

Ping dziś osiągnął orbitę Jowisza,cyfry wypchnęły litery poza ekran.Jako człowiek małej wiary,puściłem pingplotter-wynik był radykalnie inny niż ten pokazywany przez grę.Bardzo uprzejmie proszę pracowników WG i klakierów o niepieprzenie głupot,jakoby gracze mieli problem z dostawcami netu,bądź nie umieli obsługiwać swoich urządzeń.

 

A,jutro rano może być lament o WR.Zmiany wartości WR są nieproporcjonalne do ilości rozegranych bitew.


Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania!


Vespac #47 Posted 16 April 2017 - 01:09 AM

    First Sergeant

  • Player
  • 42573 battles
  • 2,125
  • [VOLOS]
  • Member since:
    04-08-2015
Mnie na iOS wywala z gry gdy chcę przeglądnoąć menu turniejów. 

Wyszedłem na pole spozirać se na dwór a tu chała:

- ping pong, skacze jak piłecza Grubbie, po 2 flaszkach...

- troszkę błędów, nieistotnych, szkoda czasu na hulacke...

- hajs, hajs..., za trenowanie hajs, za turniej hajs a gwarzyli, że free-to-play...

i kto tu jest huncwot?


1schadov1 #48 Posted 16 April 2017 - 01:10 AM

    Private

  • Player
  • 33561 battles
  • 6
  • [CHWAT]
  • Member since:
    05-20-2012
Wy się nigdy nie nauczycie? Robią aktualizacje aby dać eventy oczywiście jest nowa moda od WG ponieważ eventy za kasę, nawet jak wszystko zrobisz z dodatkami i tak czolgu nie dostaniesz. A wy gadacie o błędach którymi WG się wogule nie przejmuje i to już od daaawna dowody na to były są i będą. Dla przykładu korzystałem dziś z internetu takim samym jak moja kobieta ona oglądała coś na YouTube.,który pożera internet a ja grałem nagle gra stanęła ping 81 i kaput,patrzę czy mojej urwalo internet? Nie ona ogląda a mi gra nie działa haha. Lecz pamiętajcie WG was wspiera. Ciekawi mnie leszcze ile musicie jeszcze oderwać byście zrozumieli o co tu tak naprawdę chodzi. Napiszą wam co chcą a w głowie o was wiecie sami co hehe. Slijcie bilety do nich sami zobaczycie.

so_mar #49 Posted 17 April 2017 - 04:33 AM

    First Sergeant

  • Player
  • 11051 battles
  • 1,682
  • [GRZYB]
  • Member since:
    12-02-2012
Mnie,przy logowaniu na forum,każe prawie zawsze wpisywać cyferki dla pijaków. Tymczasem pojawiający się co jakiś czas spamboot,takiej weryfikacji nie przechodzi.

Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania!


mati571401 #50 Posted 17 April 2017 - 07:00 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 5433 battles
  • 39
  • Member since:
    12-27-2016
to oprócz kolorowej grafiki jeszcze lewitująca trawa na niektórych mapach :sceptic:                                                                                                                                                                                       Zrzut ekranu (3).png

Edited by mati571401, 24 April 2017 - 01:50 PM.


naceroth #51 Posted 17 April 2017 - 07:41 AM

    Sergeant

  • Player
  • 7468 battles
  • 277
  • Member since:
    08-23-2015

View Postso_mar, on 17 April 2017 - 05:33 AM, said:

Mnie,przy logowaniu na forum,każe prawie zawsze wpisywać cyferki dla pijaków. Tymczasem pojawiający się co jakiś czas spamboot,takiej weryfikacji nie przechodzi.

 

Ja chyba jeszcze nie miałam żadnej captchy przy logowaniu. Może coś jest na rzeczy, so_mar?;-)

 

Turnieje w Blitz Assistant nadal nie działają.



so_mar #52 Posted 17 April 2017 - 10:05 AM

    First Sergeant

  • Player
  • 11051 battles
  • 1,682
  • [GRZYB]
  • Member since:
    12-02-2012
Może być, ale pracownik WG prosił,abym sobie nadmiernie nie schlebiał.

Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania!


voulezvous #53 Posted 18 April 2017 - 12:42 PM

    Sergeant

  • EU Community
  • 152 battles
  • 275
  • Member since:
    03-15-2012

View Postso_mar, on 17 April 2017 - 10:05 AM, said:

Może być, ale pracownik WG prosił,abym sobie nadmiernie nie schlebiał.

 

Cieszę się że nie popsułem Ci poczucia humoru :)


Niestety nie obsługuję już tego forum. W razie jakichkolwiek pytań proszę kontaktować się z: 

Zloydd i MaXSty1er.


AlladyNOS_PL #54 Posted 19 April 2017 - 11:42 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 18136 battles
  • 83
  • Member since:
    06-15-2016

Jest problem z czatem,  a dokładnie z klawiszem który jest ustawiony jako skrót dla opcji Pluton.  W tej chwili jako skrót mam ustawioną literę P na komputerze, w momencie gdy klikne w/w literę otwiera mi się oczywiście okno czatu,  gdzie mogę napisać bezpośrednio do plutonowego,  jednakże automatycznie na początku zdania pojawia się ta moja litera,  która jest ustawiona jako skrót,  P.  

Trochę to przeszkadza, że za każdym razem trzeba ją usuwać. Wcześniej czegoś takiego nie było oczywiście.  



AlladyNOS_PL #55 Posted 23 April 2017 - 07:46 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 18136 battles
  • 83
  • Member since:
    06-15-2016

Odnośnie mojego zgłoszenia błędu. Występuje on wyłącznie wtedy, gdy gram na platformie Steam. 

Natomiast, gdy gram poprzez WIN 10, wszystko jest w porządku. 



voulezvous #56 Posted 24 April 2017 - 12:19 PM

    Sergeant

  • EU Community
  • 152 battles
  • 275
  • Member since:
    03-15-2012

View PostAlladyNOS_PL, on 19 April 2017 - 11:42 AM, said:

Jest problem z czatem,  a dokładnie z klawiszem który jest ustawiony jako skrót dla opcji Pluton.  W tej chwili jako skrót mam ustawioną literę P na komputerze, w momencie gdy klikne w/w literę otwiera mi się oczywiście okno czatu,  gdzie mogę napisać bezpośrednio do plutonowego,  jednakże automatycznie na początku zdania pojawia się ta moja litera,  która jest ustawiona jako skrót,  P.  

Trochę to przeszkadza, że za każdym razem trzeba ją usuwać. Wcześniej czegoś takiego nie było oczywiście.  

 

Dzięki za zgłoszenie! Sprawę przekazałem już do deweloperów!

Edited by voulezvous, 01 May 2017 - 08:02 AM.

Niestety nie obsługuję już tego forum. W razie jakichkolwiek pytań proszę kontaktować się z: 

Zloydd i MaXSty1er.


Rafa_sniper_2014 #57 Posted 27 April 2017 - 11:10 AM

    Senior Sergeant

  • Player
  • 93259 battles
  • 978
  • [CHWAT]
  • Member since:
    12-08-2014
Coś jest nie tak z mm, ostatnio często mi się zdarza, że mój pluton losuje na pluton w drużynie przeciwnej w tierach wyżej, nie będę opisywać, co robi reszta mojej drużyny.

Locust_PL #58 Posted 28 April 2017 - 02:00 PM

    Sergeant

  • Player
  • 12539 battles
  • 497
  • [VOLOS]
  • Member since:
    04-25-2016
a Ping, a ping skacze jak żaba na drodze

so_mar #59 Posted 30 April 2017 - 10:07 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 11051 battles
  • 1,682
  • [GRZYB]
  • Member since:
    12-02-2012
Od kilkunastu logowań,jakim bym tierem nie grał,nowe misje mam zawsze na tier III.

Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania!


mati571401 #60 Posted 01 May 2017 - 08:38 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 5433 battles
  • 39
  • Member since:
    12-27-2016
zamiast wprowadzać nowe czołgi to może wg zacznie naprawiać błędy z pociskami dzisiaj grając chi-ri tylko dwa pociski z magazynku leciały w wrogi pojazd a 3 pocisk znikał ale ten problem mam na wszystkich pojazdach :amazed:





Also tagged with 3.7

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users