so_mar, on 30 April 2017 - 11:07 PM, said:
haha grając kilkanaście bitew 6 tierem dostałem misję na 1 którego nie grałem na przestrzeni ostatnich kilkudziesięciu bitew

so_mar, on 30 April 2017 - 11:07 PM, said:
haha grając kilkanaście bitew 6 tierem dostałem misję na 1 którego nie grałem na przestrzeni ostatnich kilkudziesięciu bitew
AMX 40
quack
Proszę poprawić " Przestrzał" przez budynki. To jest nie do przyjęcia. Nie wiem jak inni ale mnie przytrafiło się to kilka razy, stoję sobie za zabudowaniami i nagle ni z tego ni z owego dostaje strzał.
Tak nie może być, ewidętny bug gry. Do poprawki.
darthvader62, on 02 May 2017 - 12:37 AM, said:
Proszę poprawić " Przestrzał" przez budynki. To jest nie do przyjęcia. Nie wiem jak inni ale mnie przytrafiło się to kilka razy, stoję sobie za zabudowaniami i nagle ni z tego ni z owego dostaje strzał.
Tak nie może być, ewidętny bug gry. Do poprawki.
To jest bug w pokazywaniu skąd poleciał kończący strzał. W rzeczywistości czegoś takiego nie ma. Parę razy dostałem kulkę znad młyna
AMX 40
quack
To jest niemożliwe, takich bugów na pewno nie ma, przecież WG "NATYCHMIAST" reaguje i je usuwa.
Jak zwykle gracze umieją się tylko czepiać
W analizie sytuacji, gość się schował pewny, że nic mu nie zrobią a tu buuum. I zaczyna zastanawiać się czy się prawidłowo skątował.
Wyszedłem na pole spozirać se na dwór a tu chała:
- ping pong, skacze jak piłecza Grubbie, po 2 flaszkach...
- troszkę błędów, nieistotnych, szkoda czasu na hulacke...
- hajs, hajs..., za trenowanie hajs, za turniej hajs a gwarzyli, że free-to-play...
i kto tu jest huncwot?
Vespac, on 02 May 2017 - 02:31 PM, said:
W analizie sytuacji, gość się schował pewny, że nic mu nie zrobią a tu buuum. I zaczyna zastanawiać się czy się prawidłowo skątował.
Michal_NT_PL, on 02 May 2017 - 11:35 AM, said:
To jest niemożliwe, takich bugów na pewno nie ma, przecież WG "NATYCHMIAST" reaguje i je usuwa.
Jak zwykle gracze umieją się tylko czepiać
To jest tylko błąd w pokazywaniu skąd pocisk poleciał. W rzeczywistości nie da się strzelić przez stodołę
AMX 40
quack
Mati_3007, on 02 May 2017 - 02:46 PM, said:
To jest tylko błąd w pokazywaniu skąd pocisk poleciał. W rzeczywistości nie da się strzelić przez stodołę
Bardzo istotny błąd, grając wczoraj na miedzianym polu dostawałem z lewej strony. Schowałem się za wzniesieniem a i tak mnie przeciwnik zniszczył, tor lotu pocisku wskazywał na punkt, w którym jak się okazało nie było przeciwnika. W rzeckwistości był po przeciwnej stronie od toru strzału.
Wyszedłem na pole spozirać se na dwór a tu chała:
- ping pong, skacze jak piłecza Grubbie, po 2 flaszkach...
- troszkę błędów, nieistotnych, szkoda czasu na hulacke...
- hajs, hajs..., za trenowanie hajs, za turniej hajs a gwarzyli, że free-to-play...
i kto tu jest huncwot?
Ciekawostka związana z cenzura w czacie. Wyraz "pisz" mi kropkuje. Nie wiedziałem że takie słowo jest zabronione.
Mati_3007, on 02 May 2017 - 01:46 PM, said:
Jesteś pewien?Nie mówię o naturalnych przestrzałach typu okna.
Jestemdlazabawy, on 02 May 2017 - 02:04 PM, said:
Ciekawostka związana z cenzura w czacie. Wyraz "pisz" mi kropkuje. Nie wiedziałem że takie słowo jest zabronione.
Nie tylko to słowo.Mechanizm cenzury jest na tyle doskonały,że eliminuje słowa i (do niedawna) litery,które są obraźliwe,wulgarne,ksenofobiczne (z wyjątkiem Polaków,nas można po angielsku i niemiecku wysłać do gazu),lub mają konotację seksualną.Tak że jak cenzura coś wykropkuje,a z niczym Ci się to nie kojarzy,to znaczy jedynie,że nie musisz biec do lekarza.
Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania!
so_mar, on 02 May 2017 - 03:02 PM, said:
Jesteś pewien?Nie mówię o naturalnych przestrzałach typu okna.
Nie tylko to słowo.Mechanizm cenzury jest na tyle doskonały,że eliminuje słowa i (do niedawna) litery,które są obraźliwe,wulgarne,ksenofobiczne (z wyjątkiem Polaków,nas można po angielsku i niemiecku wysłać do gazu),lub mają konotację seksualną.Tak że jak cenzura coś wykropkuje,a z niczym Ci się to nie kojarzy,to znaczy jedynie,że nie musisz biec do lekarza.
Zauwazylem wcześniej że litery tez
fazi1234567890, on 02 May 2017 - 09:11 PM, said:
Gracie bo myslicie że jednak coś zmieni sie na lepsze, to normalne, tak jak dążenie do zdobycia X tieru. Gdzie w końcu będzie ten wymarzony X-tierowiec
Też siedziałem w Blitzie dla ludzi, lecz no nie ma co ukrywać to gra, jakbym chciał tylko pogadać to bym zainstalował jakiś chat a nie Blitza
A gra jak widać się zmienia, ale cały czas na gorsze, ciągłe mikropłatności w coraz to nowszych aktualizacjach i w tym kierunku to wszystko zmierza.
He no widzisz właśnie mam zainstalowany taki czat, ba nawet mamy do siebie numery telefonów i czasami pogadamy o tym i tamtym
Gram głównie dla zabawy na treningówkach i jak ktoś prosi mnie o pomoc w zrobieniu czegoś tam np. misja.
Ja już nie wierzę, że zmiany pójdą w dobrą stronę
Nawet przez jakiś czas już byłem na "emeryturze" lecz za namową kilku osób wróciłem. Nie był to powrót dla gry lecz właśnie do tych ludzi
Edited by fazi1234567890, 02 May 2017 - 08:43 PM.
Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania!
Vespac, on 02 May 2017 - 02:00 PM, said:
Bardzo istotny błąd, grając wczoraj na miedzianym polu dostawałem z lewej strony. Schowałem się za wzniesieniem a i tak mnie przeciwnik zniszczył, tor lotu pocisku wskazywał na punkt, w którym jak się okazało nie było przeciwnika. W rzeckwistości był po przeciwnej stronie od toru strzału.
Ta "smuga" pokazuje skąd padł strzał, a nie kto gdzie stoi, oberwałeś a gość zmienił pozycję i tyle, dodatkowo warto zaznaczyć że owa smuga nie pokazuje też toru lotu pocisku, stąd niekiedy przechodzi przez budynki i inne przeszkody.
Raijin93, on 03 May 2017 - 12:54 PM, said:
Ta "smuga" pokazuje skąd padł strzał, a nie kto gdzie stoi, oberwałeś a gość zmienił pozycję i tyle, dodatkowo warto zaznaczyć że owa smuga nie pokazuje też toru lotu pocisku, stąd niekiedy przechodzi przez budynki i inne przeszkody.
A jak smuga idzie z nieba tzn że tam stał gość a później zmienił pozycję?
Uh myślałem że to gra o czołgach a tu dochodzi wątek lotniczy
European Community → Polska Społeczność → Dyskusje o grze → Archiwum → Aktualizacja 3.7 - dyskusja ogólnaStarted by voulezvous, 29 Mar 2017![]() |
|
|
||
European Community → Polska Społeczność → Dyskusje o grze → Archiwum → Aktualizacja 3.7 - Wasze sugestieStarted by voulezvous, 29 Mar 2017![]() |
|
|
||
European Community → Polska Społeczność → Dyskusje o grze → Archiwum → Aktualizacja 3.7 - event Gęsie OpowieściStarted by voulezvous, 29 Mar 2017![]() |
|
|
||
European Community → Polska Społeczność → Dyskusje o grze → Archiwum → Aktualizacja 3.7 - kamuflaże Duch i Grzmiąca BurzaStarted by voulezvous, 29 Mar 2017![]() |
|
|
||
European Community → Polska Społeczność → Dyskusje o grze → Archiwum → Aktualizacja 3.7 - zmiany w balansie czołgówStarted by voulezvous, 29 Mar 2017![]() |
|
|
0 members, 9 guests, 0 anonymous users