Jump to content


Aktualizacja 3.8 - raportujcie błędy (Android, iOS, Win10, MacOS)

3.8

  • Please log in to reply
43 replies to this topic

voulezvous #1 Posted 04 May 2017 - 07:57 AM

    Sergeant

  • EU Community
  • 152 battles
  • 275
  • Member since:
    03-15-2012
Zapraszamy do zgłaszania błędów, które nam umknęły!

Niestety nie obsługuję już tego forum. W razie jakichkolwiek pytań proszę kontaktować się z: 

Zloydd i MaXSty1er.


so_mar #2 Posted 04 May 2017 - 08:13 AM

    First Sergeant

  • Player
  • 10989 battles
  • 1,682
  • [GRZYB]
  • Member since:
    12-02-2012
Nowy system wyposażenia.
Błędna flaga,na tle której jest Rudy prezentowany.

Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania!


Sasza_Peczerski #3 Posted 04 May 2017 - 08:28 AM

    First Sergeant

  • Player
  • 67362 battles
  • 1,136
  • [N4N]
  • Member since:
    06-13-2015

View Postso_mar, on 04 May 2017 - 08:13 AM, said:

Nowy system wyposażenia.
Błędna flaga,na tle której jest Rudy prezentowany.

 

potwierdzam, coś się w wyposażeniu rypło. Po uruchomieniu każe czekać dwa dni na aktywację.



MadWilli #4 Posted 04 May 2017 - 12:36 PM

    Sergeant

  • Community Contributor
  • 61684 battles
  • 482
  • [M4D]
  • Member since:
    10-23-2014
Android - straszne spadki fps. Jak prawie zawsze miałem stabilne 60fps to teraz 30-50. Nic nowego nie ma a takie zmiany w optymalizacji?

Norrt #5 Posted 04 May 2017 - 01:19 PM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 24457 battles
  • 199
  • Member since:
    01-23-2014

View PostWillFey21, on 04 May 2017 - 12:36 PM, said:

Android - straszne spadki fps. Jak prawie zawsze miałem stabilne 60fps to teraz 30-50. Nic nowego nie ma a takie zmiany w optymalizacji?

 

To przygotowanie do następnej aktualizacji. Na płynne 60 fps'ów będzie trzeba wykupić abonament, bo przecież to gra f2p, a nie działalność charytatywna. 

Mieszko123_4H #6 Posted 04 May 2017 - 05:22 PM

    Senior Sergeant

  • Player
  • 24235 battles
  • 551
  • Member since:
    12-24-2012

W poprzedniej aktualizacji gdy wybierało się filtry można było wybrać czołgi elitarne (zwykle czołgi wymaxowane) oraz czołgi premium. W 3.7 gdy zaznaczalo się obie opcje żaden czołg się nie pojawiał, a teraz gdy zazmaczymy opcje czołgów elitarnych pojawiają się także czołgi premium. Niby błąd naprawiony, ale jednak preferowalbym żeby wybierając opcje czołgów elitarnych pojawiały się tylko takowe, a wybierając opcje czołgów premium pojawiały się tylko premki.

 

Poza tym uważam ze flaga na Rudym powinna zostać zmieniona.



gonzo227 #7 Posted 04 May 2017 - 09:12 PM

    Private

  • Player
  • 3507 battles
  • 1
  • [AP-PL]
  • Member since:
    12-05-2012
Ja mam w ogóle problem z zainstalowaniem aktualizacji, nie chce mi pobierać, po kilku minutach wyskakuje komunikat "wystąpił błąd sieci", odinstalowanie też nic nie pomogło :-/ 

bb102 #8 Posted 04 May 2017 - 10:07 PM

    Private

  • Player
  • 38607 battles
  • 4
  • Member since:
    01-05-2016
Na jednym z czołgów mam zainstalowane skalibrowane pociski, które dodają penetracji, w materiałach eksploatacyjnych ochronę/osłonę, duże racje żywnościowe oraz duże wzbogacone paliwo. W momencie usunięcia któregokolwiek materiału, odejmuje mi bonus do penetracji. Dlaczego? On jest przecież z wyposażenia, to raz, a dwa, jaki wpływ ma paliwo lub ochrona na penetracje pocisku? Całe te zmiany w wyposażeniu to jakieś nieporozumienie!

6DEST6ROID6 #9 Posted 05 May 2017 - 05:02 AM

    Private

  • Player
  • 11745 battles
  • 9
  • Member since:
    10-11-2015
Lagi...

Romka7777 #10 Posted 05 May 2017 - 11:02 AM

    First Sergeant

  • Player
  • 36860 battles
  • 1,073
  • [R2K]
  • Member since:
    11-07-2014
Na androidzie teraz ping skacze do 100... na pc takiego nie ma
Spoiler

 


Mieszko123_4H #11 Posted 05 May 2017 - 12:20 PM

    Senior Sergeant

  • Player
  • 24235 battles
  • 551
  • Member since:
    12-24-2012

Dobrze ze mnie nigdy żadne błędy nie dotykają. Ale czy WG nie może wprowadzić chociaż jednej aktualizacji bez żadnego błędu? Bosch, co to za firma...

 

Poza tym uważam ze flaga na Rudym powinna zostać zmieniona.



Thorboor #12 Posted 05 May 2017 - 03:21 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 31959 battles
  • 18
  • [ELITA]
  • Member since:
    03-21-2016

Dalej loguje mnie do bitwy 15 sec do nawet 1 min po jej rozpoczęciu. Dzieje się to od aktualizacji 3.7. 

Android- sprzęt i internet po mojej stronie bez zmian. Zaczyna to być frustrujące. Średnimi czołgami ciężko nawet coś wyspotować. Ciężkimi czesto nawet nie da się wyjechać ze swojego spawnu. Dt-ki -nie ma szansy na zajęcie dobrej pozycji przed przeciwnikami. Gra zaczyna się robić do d***. Jak napisałem informację do supportu to odpisali, że przy 3.7 pojawił się błąd i mam czekać na następny patch. Pytanie tylko na który......... Bo błąd w 3.8 dalej występuje. Chyba, że tak grę obciążyli zmianami, i nie ma w ogóle optymalizacji, że już tablet nie daje rady.



Jestemdlazabawy #13 Posted 05 May 2017 - 04:25 PM

    Senior Sergeant

  • Player
  • 21250 battles
  • 516
  • [PLTAN]
  • Member since:
    11-11-2016

Kolejna aktualizacja i czat dalej nie dziala tak jak powinien. Przywróccie mozliwosc pisania przez caly czas bitwy

 



Raijin93 #14 Posted 06 May 2017 - 02:10 PM

    Sergeant

  • Player
  • 18352 battles
  • 278
  • [GRZYB]
  • Member since:
    01-01-2017

View PostThorboor, on 05 May 2017 - 03:21 PM, said:

Dalej loguje mnie do bitwy 15 sec do nawet 1 min po jej rozpoczęciu. Dzieje się to od aktualizacji 3.7. 

Android- sprzęt i internet po mojej stronie bez zmian. Zaczyna to być frustrujące. Średnimi czołgami ciężko nawet coś wyspotować. Ciężkimi czesto nawet nie da się wyjechać ze swojego spawnu. Dt-ki -nie ma szansy na zajęcie dobrej pozycji przed przeciwnikami. Gra zaczyna się robić do d***. Jak napisałem informację do supportu to odpisali, że przy 3.7 pojawił się błąd i mam czekać na następny patch. Pytanie tylko na który......... Bo błąd w 3.8 dalej występuje. Chyba, że tak grę obciążyli zmianami, i nie ma w ogóle optymalizacji, że już tablet nie daje rady.

Może to wynikać z ilości zainstalowanych aplikacji, albo z tego że gra zainstalowana jest na SD. Miałam problem identyczny, ładowało mnie też tak około 30-45 sekund (o czym nawet tu na forum pisałam). Grę przeinstalowałam do pamięci wewnętrznej, problem występuje nadal lecz w bitwie jestem 15s po starcie, czasem nawet jeszcze na odliczaniu, a bardzo rzadko (ale jednak) sama czekam na graczy :).



Thorboor #15 Posted 06 May 2017 - 04:53 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 31959 battles
  • 18
  • [ELITA]
  • Member since:
    03-21-2016

Gra w pamieci wewnetrznej na ktorej jest jeszcze 7 Gb wolnego miejsca (z 16 Gb). Ogólnie nic w systemie nie zmieniałem od dłuższego czasu (poza aktualizacjami zainstalowanych aplikacji) a problem u mnie zacząl sie od 3.7. Wczesniej było ok. W dniu zainstalowania 3.7 zaczęły się problemy. Raz na może 100 walk też trafiam na odliczanie. Ale ogólnie to -15 do -40 sec. W skrajnych przypadkach nawet 1 min (najczesciej ładuje sie od razu do wraku).

 

 



Locust_PL #16 Posted 06 May 2017 - 07:30 PM

    Sergeant

  • Player
  • 12539 battles
  • 497
  • [VOLOS]
  • Member since:
    04-25-2016

właśnie wszedłem na forum bo ping skacze, niewiele ale na tyle, że utrudnia grę

 

akurat siedziałem dziś w różnych godzinach i mogę stwierdzić, że to ma jednak związek z aktywnością graczy czyli obciążeniem serwera



so_mar #17 Posted 07 May 2017 - 07:35 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 10989 battles
  • 1,682
  • [GRZYB]
  • Member since:
    12-02-2012
Co jest strasznego w liczbie 25? Ktoś miał jakiś incydent z tym rozmiarem? Czym liczby zasłużyły na cenzurę?

Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania!


so_mar #18 Posted 08 May 2017 - 06:06 AM

    First Sergeant

  • Player
  • 10989 battles
  • 1,682
  • [GRZYB]
  • Member since:
    12-02-2012
Mapa kanion,rejon SW,występuje problem z przelaczaniem amunicji.

Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania!


Mieszko123_4H #19 Posted 08 May 2017 - 06:46 AM

    Senior Sergeant

  • Player
  • 24235 battles
  • 551
  • Member since:
    12-24-2012

Mapa nadrzecze - podczas jechania blisko linii ktora konczy mapę niedaleko mostu czolgi się zapadają i nie jest to kwestia pingu. 

 

Zdjęcia z Polskiej grupy na FB: http://imgur.com/a/zjMg0

 

Poza tym uważam ze flaga na Rudym powinna zostać zmieniona.


Edited by Mieszko123_4H, 08 May 2017 - 06:52 AM.


voulezvous #20 Posted 08 May 2017 - 03:37 PM

    Sergeant

  • EU Community
  • 152 battles
  • 275
  • Member since:
    03-15-2012
Dzięki za Wasze zgłoszenia!

Niestety nie obsługuję już tego forum. W razie jakichkolwiek pytań proszę kontaktować się z: 

Zloydd i MaXSty1er.






Also tagged with 3.8

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users