Zawisiak, on 10 July 2017 - 10:40 AM, said:
Oto moje propozycje:
1.Powiekszenie plutonów do 3
2.BItwy druzynowe po 5 albo klanowe coś w stylu twierdz jak w duzym wocie
3.powiększenie map, wiem że niekttórzy maja słabe urządzenie ale sorry, 21 wiek...
4.Magazynki w wocie Pc sa wiele lepsze od blitzowych, mamy mniej pestek i więcej HP i tylko niekóre pojazdy da się zniszczyć jednym magazynkiem np amx 50 100 jak spotka jakiegos 7 tierowego lighta np SP 1 C. Tez ubolewam nad Sp 1C, dwie pestki to strasznie mało
5.Też powinno ulec (wg mnie) t49 wysadza ammoracki jak wsciekły co drugi strzał to ammorack posiada działo 150mm a już KV-2 tak nie potrafi chociaż ma o 2mm większe działo i to mnie dziwi dlaczego KV-2 nie sadzi ammoracków tak samo jak T49
1. hah. To to było bym nie fair. Pluton dwóch dobrych graczy wymiata drużynę przeciwnika, a 3 to będzie jakaś masakra.
2.Chciałbym ale myślę, że tego nie będzie bo WG nie chce kopiować dużego wota (chociaż i tak kopiują)
3.++++++++. Kiedyś jak gra była tylko na apple to nikt jakąś nie narzekał na stare Piaski czy Świątynię. Dopiero po wprowadzeniu kalkulatorów na androidzie zaczęło się..."słaba optymiazacja" i inne bla bla bla.
4.Tutaj się nie zgodzę. Byłyby wtedy za bardzo OP. Przypomniej sobie nawet sytuację z AMX 50B. Wszystko wymiatał do nerfu. Co dopiero będzie jak wprowadzą więcej pestek....
5.T49 to OP czołg i tyle