Jump to content


Aktualizacja 3.10 - raportujcie błędy

3.10

  • This topic is locked This topic is locked
29 replies to this topic

smyhail #21 Posted 15 July 2017 - 10:51 PM

    Private

  • Player
  • 14484 battles
  • 1
  • [PLPB]
  • Member since:
    11-23-2015

bry....

wcieło mi dzwiek na win10.

Help me!!!



mwojciechowski47 #22 Posted 16 July 2017 - 12:07 PM

    Private

  • Player
  • 10913 battles
  • 6
  • [H0NOR]
  • Member since:
    11-29-2015
Ja zauważyłem tylko jeden błąd radziecka flaga przy rudym zamiast polskiej

mwojciechowski47 #23 Posted 16 July 2017 - 04:08 PM

    Private

  • Player
  • 10913 battles
  • 6
  • [H0NOR]
  • Member since:
    11-29-2015
Aha i cenzuruje liczbę 5

AlladyNOS_PL #24 Posted 17 July 2017 - 07:56 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 17980 battles
  • 83
  • Member since:
    06-15-2016

W dalszym ciągu błąd nie został naprawiony 

http://forum.wotblit...381#entry577381



Goryl4fun #25 Posted 17 July 2017 - 11:10 AM

    Private

  • Player
  • 4117 battles
  • 5
  • [ZSC]
  • Member since:
    01-24-2016
Witam serdecznie. Sprawa jest prosta i błaha. Otóż nazbierało mi się kilka nowych czołgów i zacząłem korzystać z karuzeli do wyboru pojazdów. I z tego co widzę nie działa ona poprawnie gdy wybieram  same czołgi elitarne pojawiają mi się również czołgi premium. Wypadało by to poprawić. Reszta karuzeli wydaje się działać poprawnie. Dziękuje za uwagę i czekam na update tego błędu.

so_mar #26 Posted 17 July 2017 - 01:07 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 10335 battles
  • 1,642
  • [GRZYB]
  • Member since:
    12-02-2012

 

Czołg premium jest pojazdem elitarnym,tak że to nie jest błąd.

Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania!


Goryl4fun #27 Posted 17 July 2017 - 01:57 PM

    Private

  • Player
  • 4117 battles
  • 5
  • [ZSC]
  • Member since:
    01-24-2016
so_mar skoro nie jest to błędem to po co jest tam możliwość wyboru czołgów elitarnych tj premium kolor żółty a drugi elitarny kolor biały?

Jestemdlazabawy #28 Posted 17 July 2017 - 03:25 PM

    Sergeant

  • Player
  • 17524 battles
  • 474
  • [GITY]
  • Member since:
    11-11-2016

View PostGoryl4fun, on 17 July 2017 - 01:57 PM, said:

so_mar skoro nie jest to błędem to po co jest tam możliwość wyboru czołgów elitarnych tj premium kolor żółty a drugi elitarny kolor biały?

Tak jak kazdy kwadrat jest prostokątem a nie kazdy prostokąt  kwadratem. To ze czolg jest elitarny nie oznacza ze jest premium.



Tajfun403 #29 Posted 19 July 2017 - 06:21 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 11293 battles
  • 1,402
  • [TSSPL]
  • Member since:
    11-25-2014
Już jest 4.0 a stare tematy nie zamknięte.

Tajfun403

 

Obywatelski PROTEST przeciwko systemom gry!

____ _______Nie dajmy się_______ _ _

_WG_SPISEK, BUG CZY USTAWKA 


Vespac #30 Posted 21 July 2017 - 04:21 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 40460 battles
  • 2,107
  • [F47]
  • Member since:
    04-08-2015

View PostTajfun403, on 19 July 2017 - 07:21 PM, said:

Już jest 4.0 a stare tematy nie zamknięte.

 

stare tematy a bugi jak nowe ;)

Wyszedłem na pole spozirać se na dwór a tu chała:

- ping pong, skacze jak piłecza Grubbie, po 2 flaszkach...

- troszkę błędów, nieistotnych, szkoda czasu na hulacke...

- hajs, hajs..., za trenowanie hajs, za turniej hajs a gwarzyli, że free-to-play...

i kto tu jest huncwot?






Also tagged with 3.10

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users