Jump to content


Bugg

Błąd Bug

  • Please log in to reply
8 replies to this topic

Chaappie #1 Posted 01 July 2017 - 08:41 AM

    Private

  • Player
  • 3713 battles
  • 1
  • Member since:
    09-01-2016

W aktualizacji 3.10 miał zostać usunięty Bug,dokładnie chodzi o ten kiedy zaczynało się odliczanie do startu gry można było obracać wieżą.Błąd nadal jest w grze,może nie psuje rozgrywki ale jest bugiem i trzeba to naprawić.

Drugim błędem który raczej zdarzył się tylko u mnie ,że na mapie Kopalnia skały zmieniają tekstury 

Attached Files

  • Attached File   20170628223602_1.jpg   230.73K
  • Attached File   20170701044020_1.jpg   300.12K
  • Attached File   20170628225518_1.jpg   243.9K
  • Attached File   20170701044912_1.jpg   254.92K


Tajfun403 #2 Posted 01 July 2017 - 11:16 AM

    First Sergeant

  • Player
  • 11167 battles
  • 1,375
  • [TSSPL]
  • Member since:
    11-25-2014

Odnośnie drugiego, takie barwy w domenie WG oznaczają błąd tekstury. Przeinstaluj grę i powinno być ok.

Pierwsze to już sprawa do góry, lepiej napisać tutaj, gdzie wolwozeus czyta i pisze raport (to jest oficjalna wersja).


Tajfun403

 

Obywatelski PROTEST przeciwko systemom gry!

____ _______Nie dajmy się_______ _ _

_WG_SPISEK, BUG CZY USTAWKA 


Mieszko123_4H #3 Posted 01 July 2017 - 02:10 PM

    Senior Sergeant

  • Player
  • 21798 battles
  • 549
  • Member since:
    12-24-2012

O błędzie z kamerą juz pisalem, a ten drugi to zwykle zdarzał się pojedynczym osobom, a teraz występuje na całym serwerze. Również miałem tak ze z bitwy na bitwę skały zamienily się w tekstury. Po kilku godzinach było wszystko normalnie, a potem znowu źle, mimo ze nie insyalowalem Blitza od nowa.

 

Poza tym uważam ze flaga w tle Rudego powinna zostać zmieniona.


Edited by Mieszko123_4H, 01 July 2017 - 02:10 PM.


Tajfun403 #4 Posted 01 July 2017 - 02:24 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 11167 battles
  • 1,375
  • [TSSPL]
  • Member since:
    11-25-2014

View PostMieszko123_4H, on 01 July 2017 - 03:10 PM, said:

 a ten drugi to zwykle zdarzał się pojedynczym osobom, a teraz występuje na całym serwerze. Również miałem tak ze z bitwy na bitwę skały zamienily się w tekstury. Po kilku godzinach było wszystko normalnie, a potem znowu źle, mimo ze nie insyalowalem Blitza od nowa.

No to ciekawe, nie wiem, czemu...


Tajfun403

 

Obywatelski PROTEST przeciwko systemom gry!

____ _______Nie dajmy się_______ _ _

_WG_SPISEK, BUG CZY USTAWKA 


Sasza_Peczerski #5 Posted 07 August 2017 - 11:57 AM

    First Sergeant

  • Player
  • 59854 battles
  • 1,054
  • [N4N]
  • Member since:
    06-13-2015
do usuniecia

Edited by Sasza_Peczerski, 07 August 2017 - 12:17 PM.


Jestemdlazabawy #6 Posted 07 August 2017 - 12:37 PM

    Sergeant

  • Player
  • 16378 battles
  • 466
  • [GITY]
  • Member since:
    11-11-2016

View PostTajfun403, on 01 July 2017 - 11:16 AM, said:

Odnośnie drugiego, takie barwy w domenie WG oznaczają błąd tekstury. Przeinstaluj grę i powinno być ok.

Pierwsze to już sprawa do góry, lepiej napisać tutaj, gdzie wolwozeus czyta i pisze raport (to jest oficjalna wersja).

Nie wiem czy zauwazyles ale vulevu i stara ekipa juz nie zajmuja sie blitzem. A nowi jeszcze sie nie ujawnili.



Tajfun403 #7 Posted 07 August 2017 - 12:44 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 11167 battles
  • 1,375
  • [TSSPL]
  • Member since:
    11-25-2014

View PostJestemdlazabawy, on 07 August 2017 - 01:37 PM, said:

Nie wiem czy zauwazyles ale vulevu i stara ekipa juz nie zajmuja sie blitzem. A nowi jeszcze sie nie ujawnili.

Tamto pisałem miesiąc temu.


Tajfun403

 

Obywatelski PROTEST przeciwko systemom gry!

____ _______Nie dajmy się_______ _ _

_WG_SPISEK, BUG CZY USTAWKA 


ElektronicznyUllai #8 Posted 08 August 2017 - 06:51 PM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 5388 battles
  • 213
  • [P_0_P]
  • Member since:
    02-05-2016
Ja od dawna mam to z kamerą i to mi wcale nie przeszkadza :P.

ElektronicznyUllai #9 Posted 08 August 2017 - 06:52 PM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 5388 battles
  • 213
  • [P_0_P]
  • Member since:
    02-05-2016
To obracanie ogólnie jest spoko. Macie coś do tego?





Also tagged with Błąd, Bug

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users