Tankisté!
Pokud byste měli k nové verzi 4.0 nějaké návrhy, postřehy či připomínky, napište nám je do tohoto vlákna.
Děkujeme
marek_synacek, on 25 July 2017 - 08:07 AM, said:
Najdeš to v wotbstars.com nebo v blitzstars.com
Dear sirs in WOT,
After last update, system of maps in tournaments have been changed. First 2 maps are same but the 3rd is different. Please notice that not all players can use teamspeak or discord. I am commander of my clan CZ-A, we have 2 deaph players (Can't hear), though they are good players. So we differ than other clans that we used to prepare briefing before tournament battle for that map as in chat. The new system of 2 same maps and third different map is complicating it so much for us. Why not return it to the same as it was. WOT will choose map in tournament and the better team with better tactics will win in that map instead of changing it. Please take in concideration that there are players who are not fully healthy that they can not use the communication systems.
Thank you in advance to rethink about this issue and have solidarity with such players.
Best regarda,
Kamil_Cameel_Cz
PS: Toto jsem napsal podpoře, nevím zda to musím napsat v Českém jazyce či to přeložit?
Dear sirs in WOT,
After last update, system of maps in tournaments have been changed. First 2 maps are same but the 3rd is different. Please notice that not all players can use teamspeak or discord. I am commander of my clan CZ-A, we have 2 deaph players (Can't hear), though they are good players. So we differ than other clans that we used to prepare briefing before tournament battle for that map as in chat. The new system of 2 same maps and third different map is complicating it so much for us. Why not return it to the same as it was. WOT will choose map in tournament and the better team with better tactics will win in that map instead of changing it. Please take in concideration that there are players who are not fully healthy that they can not use the communication systems.
Thank you in advance to rethink about this issue and have solidarity with such players.
Best regarda,
Kamil_Cameel_Cz
PS: Toto jsem napsal podpoře a nevím zda to musím napsat v Českém jazyce či to přeložit?? Děkuji
Chtěl bych abys jste 1 udělali pořádny update kde by byly ty české tanky co je v normálnim wotku a ne furt přídavat sračky třeba přidat něaky tanky a ty děla co jsou normálně ve wotku .. není možný aby tiger II s tím dělem co je jako 2 bral 310 -,- v normálnim wotku bere tak 440 500
) moc vás prosím udělejte ty updaty s tíma českýma tankama nebo něco tak
dragsamichal, on 23 October 2017 - 11:30 AM, said:
Jako pohádka dobrý. Možná se ti to na vánoce splní. Teď jde o to jaké si dítě štěstěny. Byl jsem štědrý sponzor této hry, který nikdy nic nedostal zadarmo. Třeba teď, když jsem zavřel peněženku, WG bude štědrý. Joo, krásný to sen:-)))
dragsamichal, on 23 October 2017 - 11:30 AM, said:
Blázníš ? wg žije na stylu co dáva to se nevidává je tvoje chyba že jsis koupil goldy a dal jsi je do toho oni ti nic nevrátí návrh pěkný ale myslím že tady se potopí mezi ostatnímy nápady
Bylo by fajn mít ve hře starý dobrý normální turnaje místo rychlých... Upřímně tyhle jsou o ho*ně. Drív člověk jel turnaj i proto aby si vydělal a dostal odměny za svůuj čas a úsilí. Teď si musí vydělat před turnajem aby neskončil na nule.(myslím tier X). Teď už to není tak zábavný a ani není motivace.... Jezdím už jen ze zvyku ://
Od kdy jsou běžný turnaje pro 60+? To že nepatřím ke špičce je celkem jasný i mě ale když dokážu v turnaji něco zahrát tak jsou moje staty irelevantní. To co jsem chtěl říct bylo že ty rychlý turnaje nestojí za nic a většinou na nich prodělávám(a nejsem v tom sám) a že by bylo dobrý mít tady zase turnaje jako před pát měsíci...
Edited by Settler77, 24 April 2018 - 10:13 AM.
Settler77, on 24 April 2018 - 10:11 AM, said:
Díky za podporu... to je teprve pořádný slovo
Nikdo nic nepřiškrtil! Výdělek se = tvému umění v bitvě. Pak ti pomůže premiový účet a posilovače.
- Další rozdíl je v tom, zda hraješ s prmiovým tankem, který má vyšší koeficient výdělku než běžný.
- Čím jdeš více, tím výdělek klesá
- Uvědom si za co všechno platíš! Spotřební doplňky, munici, opravu, maskování... Čím toho víc používáš, víc platíš!
- pak ještě můžeš dostat bonus za splnění mise
- rozhoduje i to, zda tým vyhraje nebo prohraje a ty přežiješ nebo nepřežiješ.
Jeden čas jsem byl schopen s PT a PÚ nahrát za hodinu i milion.
Shrnuto, podtrženo, celé je to pouze o tobě, tvém způsobu hry. Co by si chtěl? Nedělat nic a brát vše? WG funguje způsobem nalakat, dát ruce pryč. Tuhle hru můžeš hrát úplně hravě úplně zadarmo, jen musíš vědět, jak na to!
Edited by esprit_cz, 13 May 2018 - 11:53 AM.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users