Jump to content


Nie łączy z serwerem

łączenie serwer problem

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

paradise93 #1 Posted 06 August 2017 - 07:32 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 11141 battles
  • 26
  • [3XV]
  • Member since:
    04-23-2015

Od wczoraj mam tak. Łączy, i połączyć nie może. Ktoś coś? 

 

Nie pokazuje grafiki. Zatrzymuje się na napisie ''łączenie''. Można czekać i czekać, i nic. 


Edited by paradise93, 06 August 2017 - 07:34 PM.


so_mar #2 Posted 06 August 2017 - 09:27 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 11006 battles
  • 1,682
  • [GRZYB]
  • Member since:
    12-02-2012
Standardowo można przeinstalować grę,usuwając przy okazji cały śmietnik,który każda gra zakłada.
Jeśli masz internet od Orange,poszukaj na forum,być może trzeba ręcznie zmienić parametry połączenia.

Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania!


paradise93 #3 Posted 07 August 2017 - 02:19 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 11141 battles
  • 26
  • [3XV]
  • Member since:
    04-23-2015

Mam neta przez wi fi, nie orange. 

Po 3 reinstalacji wczoraj, mogłam się zalogować. 

Dziś wchodzę w grę i to samo od nowa. 



SinglePL #4 Posted 07 August 2017 - 03:10 PM

    Senior Sergeant

  • Player
  • 6382 battles
  • 850
  • Member since:
    11-02-2015

Pisałaś do supportu? Spróbuj napisać do nich, może oni pomogą.

 

 

//edit: Przepraszam, nie zauważyłem że napisałaś mogłam, przeczytałem mogłem i pomyliło mi się iż jesteś chłopakiem.


Edited by SinglePL, 07 August 2017 - 03:12 PM.


Dj_Pendrive_IMM0R #5 Posted 07 August 2017 - 03:18 PM

    Private

  • Player
  • 10028 battles
  • 5
  • [IMM0R]
  • Member since:
    06-08-2017

View PostSinglePL, on 07 August 2017 - 03:10 PM, said:

Pisałaś do supportu? Spróbuj napisać do nich, może oni pomogą.

 

 

//edit: Przepraszam, nie zauważyłem że napisałaś mogłam, przeczytałem mogłem i pomyliło mi się iż jesteś chłopakiem.

 

XD    

SKOPI_SK #6 Posted 14 August 2017 - 11:00 PM

    Private

  • Player
  • 921 battles
  • 3
  • [SKOPI]
  • Member since:
    06-14-2014

Miałem podobny problem na tablecie. 

Skończyło się na resecie urządzenia...  reinstalacje gry nie pomagały






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users