Jump to content


Klawiatura do tableta...

pomoc

  • Please log in to reply
13 replies to this topic

ElektronicznyUllai #1 Posted 11 August 2017 - 06:34 PM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 5355 battles
  • 213
  • [P_0_P]
  • Member since:
    02-05-2016

Witam,

za nie długo kupuje sobie tablet. Tak dzisiaj pomyślałem, czy jakbym miał klawiaturę do niego, to mógł bym sterować klawiaturą? moim zdaniem niezbyt, aczkolwiek jak wy myślicie?



Tajfun403 #2 Posted 11 August 2017 - 07:35 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 10272 battles
  • 1,373
  • [TSSPL]
  • Member since:
    11-25-2014
Nie wiem, nigdy nie próbowałem, ale chyba się nie da. Gra robiona pod telefony nie jest chyba przystosowana pod klawiatury.

Tajfun403

 

Obywatelski PROTEST przeciwko systemom gry!

____ _______Nie dajmy się_______ _ _

_WG_SPISEK, BUG CZY USTAWKA 


ElektronicznyUllai #3 Posted 12 August 2017 - 02:34 PM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 5355 battles
  • 213
  • [P_0_P]
  • Member since:
    02-05-2016

W sumie też mi się tak wydaje, ale nie jestem pewny...

 

 



SinglePL #4 Posted 12 August 2017 - 02:47 PM

    Senior Sergeant

  • Player
  • 6338 battles
  • 850
  • Member since:
    11-02-2015
Mobilna wersja Blitza nie jest przystosowana do klawiatur. Pozdrawiam :)

Tajfun403 #5 Posted 12 August 2017 - 02:50 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 10272 battles
  • 1,373
  • [TSSPL]
  • Member since:
    11-25-2014

View PostSinglePL, on 12 August 2017 - 03:47 PM, said:

Mobilna wersja Blitza nie jest przystosowana do klawiatur. Pozdrawiam :)

 

A testowałeś? Bo gdybać każdy może.

Tajfun403

 

Obywatelski PROTEST przeciwko systemom gry!

____ _______Nie dajmy się_______ _ _

_WG_SPISEK, BUG CZY USTAWKA 


animatiW #6 Posted 12 August 2017 - 02:55 PM

    Sergeant

  • Player
  • 20529 battles
  • 333
  • [N4N]
  • Member since:
    03-15-2013
Próbowałem u kolegi [posiada klawiaturę pod micro usb] i gra nie współpracuje z klawiaturą oraz myszką. Samemu również posiadam taką przejściówkę (USB - Micro usb) i jedynie co to wyświetla się strzałka na ekranie. Sterowanie jak na dotyku czyli musimy kliknąć i przeciągnąć. 

SinglePL #7 Posted 12 August 2017 - 02:56 PM

    Senior Sergeant

  • Player
  • 6338 battles
  • 850
  • Member since:
    11-02-2015

View PostTajfun403, on 12 August 2017 - 02:50 PM, said:

 

A testowałeś? Bo gdybać każdy może.

 

Owszem - testowałem.

ElektronicznyUllai #8 Posted 12 August 2017 - 02:57 PM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 5355 battles
  • 213
  • [P_0_P]
  • Member since:
    02-05-2016
No to jestem uprzedzony dzięki :)

so_mar #9 Posted 12 August 2017 - 03:01 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 9681 battles
  • 1,606
  • [GRZYB]
  • Member since:
    12-02-2012
Być może będzie działać pod win10.

Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania!


animatiW #10 Posted 12 August 2017 - 03:01 PM

    Sergeant

  • Player
  • 20529 battles
  • 333
  • [N4N]
  • Member since:
    03-15-2013

Proszę bardzo :)

View Postso_mar, on 12 August 2017 - 03:01 PM, said:

Być może będzie działać pod win10.
 

Jak zainstaluje wersję pod steama tak mi się wydaje.

 

 


Edited by animatiW, 12 August 2017 - 03:02 PM.


Norrt #11 Posted 13 August 2017 - 10:51 PM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 24449 battles
  • 199
  • Member since:
    01-23-2014

Miałem laptopa z dotykowym ekranem i w wersji Win 10 miałem opcje do zmiany sterowania z klawiatury i myszy na dotyk(w wersji steam tej opcji nie było). 


Edited by Norrt, 13 August 2017 - 10:57 PM.


ElektronicznyUllai #12 Posted 14 August 2017 - 09:04 AM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 5355 battles
  • 213
  • [P_0_P]
  • Member since:
    02-05-2016
Aaa... Laptopa, mi chodzi o tablet, ale okej :D

Norrt #13 Posted 14 August 2017 - 10:31 AM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 24449 battles
  • 199
  • Member since:
    01-23-2014
ale tablety też masz chyba z Win 10, więc może jak do takiego podłączysz klawiaturę i mysz, to będziesz mógł w opcjach zmienić sterowanie na PC'towe  

shirotora_neko #14 Posted 14 August 2017 - 11:10 AM

    Sergeant

  • Player
  • 11984 battles
  • 312
  • [TORA]
  • Member since:
    07-24-2013
Odnośnie Windows. Ponoć na tablecie z systemem android, można wgrać emulator windows. Obejrzałem wczoraj na youtube taki oto filmik:
Tylko nie wiem jak potem z obsługą klawiatur, myszek i ogólnie gier. Nie zagłębiałem się w temat, gdyż mam laptopa.

Edited by shirotora_neko, 14 August 2017 - 11:12 AM.






Also tagged with pomoc

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users