Jump to content


Problem


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

Devill1221 #1 Posted 18 October 2017 - 04:54 PM

    Private

  • Player
  • 6508 battles
  • 1
  • [HATFU]
  • Member since:
    11-26-2016

Hej! Mam mały problem.

Robiłem reset całkowity telefonu i musiałem znów instalowac wota, sęk w tym,że wszystkie pliki potrzebne do.instalacji mam.juz ns karcie sd i na telefonie ale wot ich nie czyta :/ O co chodzi?



anonym_JnPvP0J4S0wT #2 Posted 18 October 2017 - 10:20 PM

    Senior Sergeant

  • Player
  • 0 battles
  • 702
  • Member since:
    10-03-2018
O śmieci, które pozostały ci po grze. Usuń je i zainstaluj WOT od nowa.

Tajfun403 #3 Posted 19 October 2017 - 01:53 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 13361 battles
  • 1,482
  • [3LION]
  • Member since:
    11-25-2014

View PostDevill1221, on 18 October 2017 - 05:54 PM, said:

Hej! Mam mały problem.

Robiłem reset całkowity telefonu i musiałem znów instalowac wota, sęk w tym,że wszystkie pliki potrzebne do.instalacji mam.juz ns karcie sd i na telefonie ale wot ich nie czyta :/ O co chodzi?

 

Wszystkie pliki od uruchamiania masz na wewnętrznej. Gdy czyścisz wewnętrzną połączenia aplikacji z danymi się rwią i nie da się ich od nowa powiązać (jest tak niestety w większości gier, głupie to co nie miara ale co poradzisz?). Musisz zainstalować całość od nowa i tyle w sumie,

BaltazarGabka80 #4 Posted 09 March 2019 - 04:20 PM

    Private

  • Player
  • 9769 battles
  • 3
  • [JP-RP]
  • Member since:
    11-04-2014
Dlaczego nie mogę zainstalować wot blitz po resecie tel że niby zgodne urządzenie z wersjia

Jestemdlazabawy #5 Posted 09 March 2019 - 06:01 PM

    Senior Sergeant

  • Player
  • 23099 battles
  • 517
  • [PLTAN]
  • Member since:
    11-11-2016

View PostBaltazarGabka80, on 09 March 2019 - 04:20 PM, said:

Dlaczego nie mogę zainstalować wot blitz po resecie tel że niby zgodne urządzenie z wersjia

Za mało pamięci?



Paolo118205 #6 Posted 20 November 2019 - 09:39 AM

    Private

  • Player
  • 6773 battles
  • 1
  • [VOBIS]
  • Member since:
    02-14-2019

Witam,

Dziś chciałem zagrać w tel. wyskoczył komunikat : Nie udało się zlokalizować IP serwera przez DNS.Możliwe że jest on niedostępny, albo twoje połączenie z internetem przestało działać. Sprawdź ustawienia sieci! Więc to jest problem u nich ja mam internet prawidłowy. Co się dzieje? O co chodzi? Zalogowałem się do wargaming.I w Sparcie gracza jest komunikat Wystąpił problem z załadowaniem tej zawartości. Spróbuj ponownie póżniej.

Czy to przerwa Techniczna?

Pozdrawiam,

Coś poszło nie tak

Wystąpił problem z załadowaniem tej zawartości. Spróbuj ponownie później.

ODŚWIEŻ



Omlette_du_fromage #7 Posted 20 November 2019 - 11:57 AM

    Sergeant

  • Player
  • 13029 battles
  • 274
  • Member since:
    10-16-2013
kolejny update




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users