Jump to content


Jak udělat replay ze hry?


  • Please log in to reply
35 replies to this topic

gogomanlol13 #21 Posted 17 March 2016 - 04:50 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 10262 battles
  • 18
  • Member since:
    05-16-2015
prosim pomoc potrebuji nahrat origine (software)zvuk a nejde mi to pls pomozte dik

esprit_cz #22 Posted 17 March 2016 - 06:05 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 41110 battles
  • 5,107
  • [SCRY]
  • Member since:
    02-02-2015

View Postgogomanlol13, on 17 March 2016 - 04:50 PM, said:

prosim pomoc potrebuji nahrat origine (software)zvuk a nejde mi to pls pomozte dik

 

A to se ptáš na hru nebo video?



arathorrn #23 Posted 17 March 2016 - 07:03 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 28324 battles
  • 1,786
  • [TFCZ]
  • Member since:
    12-11-2014

View Postgogomanlol13, on 17 March 2016 - 04:50 PM, said:

prosim pomoc potrebuji nahrat origine (software)zvuk a nejde mi to pls pomozte dik

 

Záleží jaký používáš recorder. Některý neumí nahrát vnitřní zvuk ale jen přes mikrofon, tzn, že  když budeš mluvit nebo nadávat bude to slyšet taky. Jinak je to bez zvuku. Napadá mě, že když se podíváš do složky od Blitzu je tam soubor se zvuky a hudbou ze hry ale jestli nejsi v tomto kovaný tak na to zapomeň. Musíš si sehnat takový software který umí nahrát vnitřní zvuk. Možná Mobizen ale nevím to jistě. Používám jiný. 

                                                                                                                             VIRIBUS UNITIS 

                                                    Vae victis! 

Discord : arathorrn #5663          http://tankova-fronta.webnode.cz


gogomanlol13 #24 Posted 18 March 2016 - 05:57 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 10262 battles
  • 18
  • Member since:
    05-16-2015

View Postesprit_cz, on 17 March 2016 - 06:05 PM, said:

A to se ptáš na hru nebo video?

jak nahrát software zvuk na oboje dík ;) videa netacim :)

Mobizen ne jinak dík za radu :)
 

Spojeno. CE



arathorrn #25 Posted 18 March 2016 - 06:08 AM

    First Sergeant

  • Player
  • 28324 battles
  • 1,786
  • [TFCZ]
  • Member since:
    12-11-2014

View Postgogomanlol13, on 18 March 2016 - 05:57 AM, said:

 

jak nahrát software zvuk na oboje dík ;) videa netacim :)

 

View Postgogomanlol13, on 18 March 2016 - 05:59 AM, said:

Mobizen ne jinak dík za radu :)

 

Aha, takže ty chceš pouze zvuk. Tak to ti neporadím. Ale zkus hledat, určitě něco existuje. Hodně štěstí. 

                                                                                                                             VIRIBUS UNITIS 

                                                    Vae victis! 

Discord : arathorrn #5663          http://tankova-fronta.webnode.cz


esprit_cz #26 Posted 18 March 2016 - 08:49 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 41110 battles
  • 5,107
  • [SCRY]
  • Member since:
    02-02-2015

View Postgogomanlol13, on 18 March 2016 - 05:57 AM, said:

jak nahrát software zvuk na oboje dík ;) videa netacim :)

 

Videa nenatáčíš a ptáš se na oboje!? Až se víc podepíšeš, možná ti někdo odpoví.


Edited by esprit_cz, 18 March 2016 - 08:50 PM.


gogomanlol13 #27 Posted 21 March 2016 - 05:50 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 10262 battles
  • 18
  • Member since:
    05-16-2015

View Postesprit_cz, on 18 March 2016 - 08:49 PM, said:

 

Videa nenatáčíš a ptáš se na oboje!? Až se víc podepíšeš, možná ti někdo odpoví.

 

natacim jen to tam telefon doložil špatně já natacim pomocí SCR pro 2 ale nelze pomocí toho nahrát software zvuk a to carramba požaduje a to teď snažím sehnat :(

arathorrn #28 Posted 21 March 2016 - 05:55 AM

    First Sergeant

  • Player
  • 28324 battles
  • 1,786
  • [TFCZ]
  • Member since:
    12-11-2014

View Postgogomanlol13, on 21 March 2016 - 05:50 AM, said:

 

natacim jen to tam telefon doložil špatně já natacim pomocí SCR pro 2 ale nelze pomocí toho nahrát software zvuk a to carramba požaduje a to teď snažím sehnat :(

 

No myslím, že budeš mít velký problém. Nehledě k tomu, že je to bude další aplikace která ti poběží a podepíše se to na výkonu zařízení. Opravdu nevím jestli něco takového existuje. Zkoušel jsi nějaký záznamník zvuku? 

                                                                                                                             VIRIBUS UNITIS 

                                                    Vae victis! 

Discord : arathorrn #5663          http://tankova-fronta.webnode.cz


Tuvoc #29 Posted 21 March 2016 - 06:08 AM

    Senior Sergeant

  • Player
  • 18089 battles
  • 725
  • [SCRY_]
  • Member since:
    03-09-2013

To gogomanlol13:

Jo tak to chlape nikdo nepomuze...On totiz SCR Pro umi nahravat i interni zvuk,ale musis mit root...Z nejakyho duvodu nelze na Androidu nizsim jak 5 vydolovat systemovy zvuky bez rootu...Takze bud root,nebo Android 5.0 a vyssi...

Edited by Tuvoc, 21 March 2016 - 06:10 AM.

Máš zájem vyhrávat bitvy spolu s jinými česky nebo slovensky hovořícími hráči? Máš zájem se dále zdokonalovat v hraní WOT Blitz? Pokud ano, připoj se k nám do klanu StopCry! a zahraj si s hráči podobného smýšlení.


L4st_Jedi #30 Posted 21 March 2016 - 10:09 AM

    Sergeant

  • Player
  • 23674 battles
  • 310
  • [ARGO]
  • Member since:
    06-15-2012

Ahoj, pokud mas jeste laptop nebo pocitac muzes zkusit tohle, ja to pouzivam ve spojeni s iphonem 6 + laptop a funguje to vyborne, Laptop je pripojenej LAN kabelem.

http://www.airsquirrels.com/reflector/

nahrava to obraz i se zvukem, rozliseni muzes nastavit, a vystupni video ma rozumnou velikost.

 

 


www.argonauti-clan.cz

From the last tank to the last bullet to the last minute to the last man – we fight. WE fight!

 

 


gogomanlol13 #31 Posted 21 March 2016 - 05:06 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 10262 battles
  • 18
  • Member since:
    05-16-2015

View PostKarel_Kadlec, on 21 March 2016 - 10:09 AM, said:

Ahoj, pokud mas jeste laptop nebo pocitac muzes zkusit tohle, ja to pouzivam ve spojeni s iphonem 6 + laptop a funguje to vyborne, Laptop je pripojenej LAN kabelem.

http://www.airsquirrels.com/reflector/

nahrava to obraz i se zvukem, rozliseni muzes nastavit, a vystupni video ma rozumnou velikost.

dik za radu zkusim to :)
 

View Postarathorrn, on 21 March 2016 - 05:55 AM, said:

No myslím, že budeš mít velký problém. Nehledě k tomu, že je to bude další aplikace která ti poběží a podepíše se to na výkonu zařízení. Opravdu nevím jestli něco takového existuje. Zkoušel jsi nějaký záznamník zvuku? 

jj zkousel ale jsou tam zvuky ktere jsou nepotrebne a otravne no posud sam https://www.youtube....h?v=7YvwMkJsVcc

 

View PostTuvoc, on 21 March 2016 - 06:08 AM, said:

To gogomanlol13:

Jo tak to chlape nikdo nepomuze...On totiz SCR Pro umi nahravat i interni zvuk,ale musis mit root...Z nejakyho duvodu nelze na Androidu nizsim jak 5 vydolovat systemovy zvuky bez rootu...Takze bud root,nebo Android 5.0 a vyssi...

tak ja mam 5,1,0 takze je to vpoho ale je to hodne slozity 
 

Spojeno. Zkus MultiQuote nebo Edit. CE



Tuvoc #32 Posted 21 March 2016 - 05:23 PM

    Senior Sergeant

  • Player
  • 18089 battles
  • 725
  • [SCRY_]
  • Member since:
    03-09-2013

Co je slozity?...V nastaveni nahravani nastavit zdroj zvuku na System audio output?

 

Screenshot_2016-03-21-18-21-59_com.jostltd.scrpro2.jpg


Edited by Tuvoc, 21 March 2016 - 05:23 PM.

Máš zájem vyhrávat bitvy spolu s jinými česky nebo slovensky hovořícími hráči? Máš zájem se dále zdokonalovat v hraní WOT Blitz? Pokud ano, připoj se k nám do klanu StopCry! a zahraj si s hráči podobného smýšlení.


esprit_cz #33 Posted 01 April 2016 - 12:53 AM

    First Sergeant

  • Player
  • 41110 battles
  • 5,107
  • [SCRY]
  • Member since:
    02-02-2015
Pořídil jsem si nový stroj Nvidia Shield K1, Android 6.0. Chtěl bych zkusit něco natočit. Když jsem poprvé Nvidii zapl v roletě mi vyskočil nějaký recorder a já ho omylem vyhodil. Teď ho nemůžu najít. Nevíte někdo, co to bylo za recorder? Nebo doporučíte mi něco jiného pro natáčení bez nutnosti rootu? Diky


arathorrn #34 Posted 01 April 2016 - 01:58 AM

    First Sergeant

  • Player
  • 28324 battles
  • 1,786
  • [TFCZ]
  • Member since:
    12-11-2014

View Postesprit_cz, on 01 April 2016 - 12:53 AM, said:

Pořídil jsem si nový stroj Nvidia Shield K1, Android 6.0. Chtěl bych zkusit něco natočit. Když jsem poprvé Nvidii zapl v roletě mi vyskočil nějaký recorder a já ho omylem vyhodil. Teď ho nemůžu najít. Nevíte někdo, co to bylo za recorder? Nebo doporučíte mi něco jiného pro natáčení bez nutnosti rootu? Diky

 

Já používám AZ recorder, ten nevyžaduje root a stojí kolem 100kč. Zatím jsem neměl problémy a je v češtině. Na střih používám aplikaci pro tablety a mobily Wideoshow pro. Cena taky kolem 100kč a dá se s ním dělat v podstatě vše co na počítači. (Náborové video v klanové zóně jsem dělal na něm.) Je také v češtině. 

                                                                                                                             VIRIBUS UNITIS 

                                                    Vae victis! 

Discord : arathorrn #5663          http://tankova-fronta.webnode.cz


mates444 #35 Posted 01 April 2016 - 05:48 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 20701 battles
  • 42
  • Member since:
    02-06-2012

Byl to právě ten rekorder co potřebuješ :D Pokud jsi ho jen odstranil z té roletky, tak jde někde v nastavení vrátit. Kdyby se ti to nepodařilo, tak mi třeba ve hře napiš. Nemám teď tablet u sebe a nepamatuju si kde to hledat. Mrknul bych na to.
Jinej rekorder nehledej. Ten vestavěnej funguje suprově. Můžeš i nahrávat nekonečnou smyčku (délku si nastavíš;) a pokud se ti povede bitva, tak si záznam uložíš. I na nejvyšší kvalitu fachčí bez škubání naprosto perfektně.

 

Zas ten debilní smajlík...


Edited by mates444, 01 April 2016 - 06:37 AM.


esprit_cz #36 Posted 01 April 2016 - 07:47 AM

    First Sergeant

  • Player
  • 41110 battles
  • 5,107
  • [SCRY]
  • Member since:
    02-02-2015

View Postmates444, on 01 April 2016 - 05:48 AM, said:

Byl to právě ten rekorder co potřebuješ :D Pokud jsi ho jen odstranil z té roletky, tak jde někde v nastavení vrátit. Kdyby se ti to nepodařilo, tak mi třeba ve hře napiš. Nemám teď tablet u sebe a nepamatuju si kde to hledat. Mrknul bych na to.
Jinej rekorder nehledej. Ten vestavěnej funguje suprově. Můžeš i nahrávat nekonečnou smyčku (délku si nastavíš;) a pokud se ti povede bitva, tak si záznam uložíš. I na nejvyšší kvalitu fachčí bez škubání naprosto perfektně.

 

Zas ten debilní smajlík...

 

Já ho neodstranil, že jsem ho odinstal.! Pouze tam byla informativní ikona (doporučna app) ke staženi, jako jiný app.

Jinak díky všem za radu


Edited by esprit_cz, 01 April 2016 - 07:49 AM.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users