Chci se zeptat co je potřeba ke koupi nového tanku.Stribrnych minci mám dost.A když si chci koupit tank tak mi to ukáže ze mám nákladů na výzkum ... Co to je a jak to ziskam zkušenosti mám hodně ale jak koupit třeba hertzer?
Chci se zeptat co je potřeba ke koupi nového tanku.Stribrnych minci mám dost.A když si chci koupit tank tak mi to ukáže ze mám nákladů na výzkum ... Co to je a jak to ziskam zkušenosti mám hodně ale jak koupit třeba hertzer?
Máš zájem vyhrávat bitvy spolu s jinými česky nebo slovensky hovořícími hráči? Máš zájem se dále zdokonalovat v hraní WOT Blitz?
Pokud ano, připoj se k nám do klanu StopCry! a zahraj si s hráči podobného smýšlení. TechDiver, náčelník klanu StopCry!
martinmoefoe, on 06 January 2016 - 02:32 PM, said:
Některé mise mají jako odměnu goldy. Taky sleduj soutěže na fb nebo tu na fóru, v kterých můžeš vyhrát právě zlaté. Samotným hraním ti nenaskáčou tak jako kredity. Musíš je koupit nebo získat jedním výše zmíněným způsobem
pm_machy_petr, on 10 June 2016 - 08:22 AM, said:
To podporuji jen nekteri operatori, tady v nemecku jen O2.
From the last tank to the last bullet to the last minute to the last man – we fight. WE fight!
pm_machy_petr, on 10 June 2016 - 07:22 AM, said:
Když prohledáš fóru, tak to najdeš!
Záleží jaký máš systém v mobil. zařízení! Používám pouze Android, tak nevím, jak je to u jiný platformy.
1. Musíš mít aktivovanou u operátora platbu 3 straně!
2. V Google Play si v nastavení zadáš formu platby
3. Pak už můžeš přímo v Blitz nakupovat
0 members, 0 guests, 0 anonymous users