Tank seçimlerin kötü değil, tersine doğru, güzel seçimler... T-28i neden beğenmediğini anlamadım ama açıkçası... Saçma derecede çevik bir tank kendi seviyesinde, atış gücü de yüksek, zırhı biraz plastik olsa da, açığını can fazlasıyla kapatıyor... Açıkçası oynamaktan çok keyif alırdım ben... Tabii yeni favorilerim son aldığım 5ler... Aslında epey geniş ve tank avcılarından yoksun bir yol seçmiştim ben... Bundan 1 ay kadar önce başladığımda her milletten bir hafif (veya med) ve bir ağır tank şeklinde yol almaya karar vermiştim... Şu an garajımdakiler aşağıdaki gibi (fikir alıp kendine yöne vermek istersen)
- Kapitalist T6 Hafif Tank: T21 (T10, T57 Heavy) - Gayet atik, 5 saniye dolum süresi olan güzel toplu, kafasını hızlı çeviren bir birader.
- Kapitalist T5 Med Tank: M4 (T10, M48 Patton) - Açıkçası, en az sevdiğim 5im. Garip huyları olan bi tank, ısınmaya, alışmaya, çözmeye çalışıyorum.
- Komünist T5 Med Tank: T34 (T10, F62A) - A-20'ye kıyasla daha yavaş ve o otomatik namludan daha zayıf ama bunu takip eden MT-25... Mamma Mia!
- Komünist T5 Ağır Tank: KV-1 (T10, IS-4) - Sanırım oyunun en iyi T5'i. Evet, gidemez, kolay dönemez ama... Kolay delinmez ve ağır koyar...
- Faşist T5 Ağır Tank: VK 30.01 H (T10, E100) - Şimdiye kadar çok memnunum, atış gücü ve zırhı KV-1 kadar iyi olmasa da, biraz daha çevik.
- Faşist T5 Hafif Tank: Leopard (T10, Leopard 1) - KV-1'i dize getirebilen tek dişli canavar. Evin küçük yaramaz çocuğu gibi. Sanırım Leopard hakkında tek satır yetmeyecek... Şöyle özetliyim... Leopard'la savaşa girdiğimde havamdaysam oyuna "plan ne plan ne plan ne" "ben hiperaktif tankım tutmayın lan beni" gibisinden cümleler kurarak başlıyorum, kimi zaman dikkatsizlikten kendimi 7 tankın sıra dayağına alınmış bulsam da, her zaman çok eğleniyorum, ordan oraya uçuyorum, bu tarafa yuvarlanıyorum, şu tarafa koşuyorum... Harita kazan, ben kepçe dolaşıp avlarımı buluyorum... Takım arkadaşlarımdan ayrı gezmem hiç sorun değil çünkü 65 basıyorum, yardım gerektiğinde hemen yanındaki ağır tanktan daha çabuk yardıma yetişebilirim haritanın öbür ucundan... Tek başıma 2, bazen 3 düşmanla savaşmaksa saklanacak siperler, çukurlar, duvarlar buldukça hiç sorun değil, zira 10 saniyede doldurduğum 1 şarjörümdeki 12 mermi, 305'e kadar hasar veriyor, saklanabildikten sonra, çocuk oyuncağı 
- Emperyalist T5 Med Tank: Sherman V (T10, FV4202) - Kısaca özetlersem, Sherman boşuna 2.Dünya Savaşı'nın en ünlü ve en çok üretilen tankı olmadı.
- Emperyalist T5 Ağır Tank: Churchill I (T10, FV215b) - Tanrım... Çörçil... Soda-Limon-Tuz olanından bile daha etkili. Ön zırhı 177MM! KV-1 bile delemiyor!
- Kancık T5 Ağır Tank: BDR G1 B (T10, AMX 50B) - Fransız tasarımlarını sevmiyorum. Her seferinde "bu seviyedeki daha iyi" düşüncesiyle bir sonrakini almaya kendimi ikna etsem de... Olmamış. En güzel özet bu. Olmamış. Bu millete boşuna kancık demiyorlar... 
- Kancık T5 Hafif Tank: AMX ELC bis (SATTIM) - Evet, sattım. Belki üzeri çok iyi, belki tank çok hızlı ve çok iyi gizleniyor (tam bir kancıktan bekleneceği gibi) ama arkadaş, o plaetlerin bir dönüşü var ki... Benim 140 kilo üzeri olan anneannem ondan daha hızlı dönüyor, O derece yani...
TL;DR, KV-1 candır, Leopard aşktır. Kapitalist Amerika, Emperyalist İngiliz'den çalar. Kancık doğanlar ise her zaman kancık kalacaktır.
Dipnot: Açıkçası, küfür kurallarını bilmiyorum, Fransızlar'a Kancık demiş olmam aykırıysa gerekli düzeltmeleri yaparım, bu söylediğimden gücenen eden olursa, şimdiden affola. Ancak gücenmeyi düşünenlere söylediğimi tam olarak şu laftan çıkan bir mizahi yaklaşım olduğunu söylemek isterim:
"I don't see what's so wrong with calling someone from Pakistan a Paki... It's just the same as calling someone from Australia an Aussie, a Scotsman a Scot, or a Frenchman a [edited]"