Hanedanın incisi
#1 Posted 06 June 2018 - 07:52 PM
#3 Posted 06 June 2018 - 08:52 PM
#5 Posted 08 June 2018 - 04:31 PM
AFK_is_now_AFK, on 07 June 2018 - 03:12 AM, said:
Hanedanın incisi gerçekten çok küçük ve hem zırhsız hem büyük tanklar için (bkz: su100y) (bkz: leopard 1) cehennem gibi bir map çünkü her türlü spotlanıyorsun ve mapin korunaklı bir köşesi yok.
Harita aslında o kadar küçük değil ama kullanılabilir alan az
Ve maçın başından sonuna kadar aynı yerde durursan tabi ki spotlanırsın
Bence yalnızca yolları biraz genişletmeliler özellikle med tarafının yollarını
#6 Posted 08 June 2018 - 05:32 PM
Bl4ckB33r, on 08 June 2018 - 08:31 PM, said:
Harita aslında o kadar küçük değil ama kullanılabilir alan az
Ve maçın başından sonuna kadar aynı yerde durursan tabi ki spotlanırsın
Bence yalnızca yolları biraz genişletmeliler özellikle med tarafının yollarını
Bruh
Zaten hanedanın incisinde iki tank köşeyi döner dönmez birbirini spotluyor. Himmelsdoefda biraz içeri girmek gerekiyor sadece
O mapde spotlanmamak mümkün mü? .....
Edited by AFK_is_now_AFK, 08 June 2018 - 05:33 PM.
#7 Posted 08 June 2018 - 10:02 PM
AFK_is_now_AFK, on 08 June 2018 - 08:32 PM, said:
Bruh
Zaten hanedanın incisinde iki tank köşeyi döner dönmez birbirini spotluyor. Himmelsdoefda biraz içeri girmek gerekiyor sadece
O mapde spotlanmamak mümkün mü? .....
7 versus 7 ye max ne kadar büyük harita olabilir ki ben bi bu haritada yolda giderken betona sürmesinden uyuz oluyorum gerisi fena değil
Özellikle o B bayrağının bulunduğu taraf çok kullanışlı :>
#8 Posted 09 June 2018 - 12:53 AM
Bl4ckB33r, on 09 June 2018 - 02:02 AM, said:
7 versus 7 ye max ne kadar büyük harita olabilir ki ben bi bu haritada yolda giderken betona sürmesinden uyuz oluyorum gerisi fena değil
Özellikle o B bayrağının bulunduğu taraf çok kullanışlı :>
Alpenstadt gibi fersah fersah olabilir? Kanal gibi olabilir? Vaha palmiyeleri gibi olabilir?
Hanedanın incisi ve himmelsdorf en nefret ettiğim iki map zaten. Hele hanedanın incisinde kaçarken tramvaya sürttüm mü baya bi kulak çınlatıyorum. Map zaten avuç kadar bi de ortaya tramvay koymuşlar lae.
Himmelsdorf. Giriş ekranında görür görmez kalbim sıkışıyor zaten. Taktik strateji yok. Trenlerden hızlıca kafasını çıkarıp vurabilen sonra da hasar almadan kaçabilen adam kazanır. Zırhlı adamın yapması gereken tekşey ileri + ateş. İleri + ateş.
Benim cihaz çok geniş olduğundan, dokunmatiği de dandik olduğundan ani vuruş yapmak imkansızlaşıyor. Ateş tuşunu ıskalayınca ağlayacak gibi oluyorum zaten. Üstüne 120-180 dolaylarında gezen ara sıra 200'lerin kapısını çalan ping de eklenince maç ortasında kalp krizine sebebiyet verecek kadar bunaltıyor beni oyun. Çoğu maçı ortasında bırakıp çıkıyorum.
#10 Posted 09 June 2018 - 04:25 PM
AFK_is_now_AFK, on 09 June 2018 - 03:53 AM, said:
Alpenstadt gibi fersah fersah olabilir? Kanal gibi olabilir? Vaha palmiyeleri gibi olabilir?
Hanedanın incisi ve himmelsdorf en nefret ettiğim iki map zaten. Hele hanedanın incisinde kaçarken tramvaya sürttüm mü baya bi kulak çınlatıyorum. Map zaten avuç kadar bi de ortaya tramvay koymuşlar lae.
Himmelsdorf. Giriş ekranında görür görmez kalbim sıkışıyor zaten. Taktik strateji yok. Trenlerden hızlıca kafasını çıkarıp vurabilen sonra da hasar almadan kaçabilen adam kazanır. Zırhlı adamın yapması gereken tekşey ileri + ateş. İleri + ateş.
Benim cihaz çok geniş olduğundan, dokunmatiği de dandik olduğundan ani vuruş yapmak imkansızlaşıyor. Ateş tuşunu ıskalayınca ağlayacak gibi oluyorum zaten. Üstüne 120-180 dolaylarında gezen ara sıra 200'lerin kapısını çalan ping de eklenince maç ortasında kalp krizine sebebiyet verecek kadar bunaltıyor beni oyun. Çoğu maçı ortasında bırakıp çıkıyorum.
pingin 140 ı geçmemesi lazım mobil veri kullanıyorsan
ama orada asıl avantajlı pozisyon b bayrağının med tarafındaki çalılar
zaten oyun bayadır ağır metasında
#11 Posted 10 June 2018 - 12:53 PM
https://www.facebook...86181968551851/
Bu yazımda tüm harita ölçeklerini yayınladım. Hangi harita hangi ölçülere ve alan yüzdesine sahip diye.
#12 Posted 10 June 2018 - 01:49 PM
#13 Posted 11 July 2018 - 08:13 AM
Alan_Reed, on 10 June 2018 - 12:53 PM, said:
https://www.facebook...86181968551851/
Bu yazımda tüm harita ölçeklerini yayınladım. Hangi harita hangi ölçülere ve alan yüzdesine sahip diye.
elinize emeğinize sağlık. güzel bir çalışma. haritalarda strateji geliştirmeye ne kadar olanak sağlanıyor ise o kadar beğeniliyor. maalesef himmelsdorf ve hanedanın incisi bu yönlerden oyunun en zayıf haritaları.
#14 Posted 12 July 2018 - 02:55 AM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users