Jump to content


Low fps in the garage


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

Justuxxs19 #1 Posted 08 August 2018 - 06:35 PM

    Private

  • Player
  • 19235 battles
  • 2
  • [_LT_]
  • Member since:
    01-18-2015

I have a problem with my fps. In battle I'm getting stable 60fps all the time with maxed graphics, but when I return to my garage fps drops to 30 or evel lower. I don't know if the problem is with my phone or with the game.

 

my phone is: OnePlus 6

Qualcomm Snapdragon 845   2.80Ghz

Android 8.1

8gb ram



Matixo_55 #2 Posted 09 August 2018 - 06:10 AM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 4469 battles
  • 147
  • [CHWAT]
  • Member since:
    10-30-2017
Probably problem with files, something got deleted/broke. Reinstall should help
The object of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his ~ Patton

Justuxxs19 #3 Posted 09 August 2018 - 04:10 PM

    Private

  • Player
  • 19235 battles
  • 2
  • [_LT_]
  • Member since:
    01-18-2015
did not helped same :(

Mjr_Eazy #4 Posted 09 August 2018 - 05:13 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 16788 battles
  • 2,846
  • [BT_SV]
  • Member since:
    04-26-2017

Hy, welcome to the forums, if it’s just in the garage does it really matter?

If it’s a problem go to wargaming.net and raise a support ticket, there’s no-one from WG here so they won’t help I’m afraid :(

GL!


He who stops being better stops being good.  Oliver Cromwell I was soundly beaten, and i am the better for it.  Monty

I keep getting beaten but getting better so its all good man :harp:. Major Eazy





1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users