Jump to content


Update 5.6


  • Please log in to reply
137 replies to this topic

RynnivaTykki #121 Posted 24 December 2018 - 10:50 AM

    Senior Sergeant

  • Player
  • 54559 battles
  • 520
  • [KORPI]
  • Member since:
    11-16-2016

View Postkillerkiller777, on 20 December 2018 - 05:33 PM, said:

About the above, do you plan to separate the stats for the two queues? As you can imagine, it is easy for a re-roll to get an ace into newbies server and to rise the ace bar too high. It is getting harder and harder to get an ace into "veterans" queue. For example, last night, T-54 with 4200 damage and 1300XP got only 2nd class.

 

Absolutely. If this stupid and unfair separation of players continues, at least we need separate stats and ace bars. Actually, just no stats and no aces for noobs!

 

Current ace bars are ridiculously high on most tanks. Some tanks however are easier to ace. So acing is even more random than before.



Morotopi #122 Posted 24 December 2018 - 06:54 PM

    Private

  • Player
  • 5649 battles
  • 2
  • [IAWOT]
  • Member since:
    06-18-2017
Last update, big problem of shooting: I look my enemy and I fire to green parts (not red), but my shoot don’t take any effect...so the battle will go to end because I haven’t the possibility to cause some damage. Than I went to lost many battles in the last 10 days, why? In a few days I pass from medium winner (50%) to a sure loser... To combat without any possibility of win is frustrating

Jammytwss212 #123 Posted 25 December 2018 - 07:44 PM

    Sergeant

  • Player
  • 29608 battles
  • 423
  • [TWSS]
  • Member since:
    06-28-2014

View PostTitus_Scato, on 23 December 2018 - 07:40 PM, said:

 

In that case, give them back their original clip size, please.  They need it because so many of their hits don't penetrate the new Tier I and II tanks.

I agree with this. These tanks suffer with atrocious pen anyway and most tier 2 games gets me in battles with tier 3s. They either need premium ammo or to get their clips back. The t7 combat car was absolute trash before the nerf anyway, why make it worse? 


 


RibbleStripe #124 Posted 26 December 2018 - 08:00 AM

    Junior Sergeant

  • Administrator
  • 311 battles
  • 105
  • [WG]
  • Member since:
    10-04-2017

View PostMr_KEBABOUR, on 24 December 2018 - 01:27 AM, said:

VK45.02B elite glitch even if I didn't unlock VK72
http://image.noelsha...223221307-1.jpg

 

It's not a glitch. If tanks becomes elite he saves this status even when new tanks are added.

 

View Posttoornadoo3, on 24 December 2018 - 02:56 AM, said:

Been having an issue where I've clicked/tapped battle and the tank I've chose has gone I to battle but I haven't, so my team thinks I'm afk but there's actually a bug

 

 

We work on fixing this.



Kimb0_66 #125 Posted 26 December 2018 - 09:33 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 22810 battles
  • 14
  • [ALBAC]
  • Member since:
    05-13-2017
Please help, after update 5.6  I am suffering from  ghost shots, with enemy sighted in and I fire, its like firing blanks.

Morotopi #126 Posted 26 December 2018 - 12:21 PM

    Private

  • Player
  • 5649 battles
  • 2
  • [IAWOT]
  • Member since:
    06-18-2017

View PostKimb0_66, on 26 December 2018 - 09:33 AM, said:

Please help, after update 5.6  I am suffering from  ghost shots, with enemy sighted in and I fire, its like firing blanks.

 

I have the same problem.... “ghost shots”

TaDaDaDaaM #127 Posted 26 December 2018 - 06:50 PM

    Private

  • Player
  • 3020 battles
  • 1
  • [ZED]
  • Member since:
    08-26-2012
After latest actualisations, often when I start the game Im ending in garage while my tank is in battle. I cannot play.

ColBerserki #128 Posted 27 December 2018 - 07:49 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 26429 battles
  • 15
  • [SWEBA]
  • Member since:
    02-07-2015

View PostMorotopi, on 26 December 2018 - 12:21 PM, said:

 

I have the same problem.... “ghost shots”

 

Same here - but it appeared before the 5.6 update...

pap1979 #129 Posted 27 December 2018 - 11:11 AM

    Private

  • Player
  • 12996 battles
  • 1
  • [VIHOR]
  • Member since:
    12-07-2016

View PostTaDaDaDaaM, on 26 December 2018 - 06:50 PM, said:

After latest actualisations, often when I start the game Im ending in garage while my tank is in battle. I cannot play.

 

Same here.

It's getting stupid now.

 

There has to be a way to rejoin battle



STALKER_AG #130 Posted 28 December 2018 - 04:07 PM

    Private

  • Player
  • 8999 battles
  • 1
  • [-GLC-]
  • Member since:
    08-12-2016
I have is-6 for a long time,it was good before but now is not  worth that much gold but is-5with only 1500 gold now is better tank at speed and armor,you should buff the is-6 or nerf the is-5 becuse they have huge diffrent in a price of it,there must be a diffrent and is-6must be better tank becuse it need much more gold and the  armor is just to week(everyone can pen it)and a is-5 it just have to much armor and with only 1500 gold is much better tank,i know is-5dont have good aim like is-6 but that not gonna make a diffrent and make is-6better tank,lowe tank before was bad,armor was bad but know it so good and can make enemy team cry,is-6need buff in armor to 100mm armor is not good in tier8 and skilled enemy team can pen it like it nothing

geomal #131 Posted 29 December 2018 - 04:48 AM

    Sergeant

  • Player
  • 30853 battles
  • 281
  • [-GRC-]
  • Member since:
    04-22-2016
Still no fix for the ping issue? come on guys its unacceptable for a company of your size to have these issues unsolved, except if you are getting a "merkel-schauble fundamentalistic protestant" phase. 

_Swenson3005_ #132 Posted 29 December 2018 - 02:59 PM

    Private

  • Player
  • 16407 battles
  • 1
  • [PSO]
  • Member since:
    10-01-2015

friends. 

Afterthe last update it very often happens that when I click on the battle the tank disappears from the garage and I am not redirected to the boards, I am sitting and waiting in the garage. only when the game is over, the tank returns and with them negative assessments such as inaction in battle, etc.

Have you met with this already? What can I do? 

My smartphon is Motorola e5

Best wishes



Dornier217_1 #133 Posted 02 January 2019 - 12:24 AM

    Private

  • Player
  • 21306 battles
  • 1
  • [KRT]
  • Member since:
    03-15-2015

[edited] matchmaking. Note 6 no stars

 



Chairman_merpug #134 Posted 03 January 2019 - 09:02 AM

    First Sergeant

  • Player
  • 37915 battles
  • 8,264
  • [AFK]
  • Member since:
    03-05-2013
Turret traverse problems:
I'm having problems with this from time to time. In arcade mode, it'll just stop traversing and stick. Can only be sorted by switching to sniper mode and back again. Before anyone asks, this is when undamaged. No particular pattern discernable, but I've not tried too hard.

Denoobing member of the Active Frontline Klan - and proud of it. Be nice to me..https://www.blitzstars.com/player/eu/Chairman_merpug


Rembrandt__ #135 Posted 04 January 2019 - 12:45 PM

    Private

  • Player
  • 14799 battles
  • 1
  • [N0LI]
  • Member since:
    05-29-2016
In the new Version Replays dont work when you share them. If a friend of mine wants to watch a replay on his smartphone where Wotb is installed it says "You dont have the correct program for this". But if he has the Game "Plague Inc" installed, this game is started.

romsitsa #136 Posted 04 January 2019 - 02:42 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 41693 battles
  • 4,493
  • [VG]
  • Member since:
    10-19-2011

Hello Ribble,

 

ingame advertisement “Guns of glory” uses footage from an fps game not related in any way to GoG. It’s misleading to say the least.

 

A


Edited by romsitsa, 04 January 2019 - 02:42 PM.


VarpusenI #137 Posted 04 January 2019 - 07:01 PM

    Senior Sergeant

  • Player
  • 19163 battles
  • 536
  • [C-F]
  • Member since:
    08-21-2016

View Postsdariusss, on 21 December 2018 - 06:57 PM, said:

 

Pathetic. And so at every exit from the battle in which I will be destroyed because I can not move through ping and low fps.

 

Finally, do a good update once, test it and then give it to the players.
I can do nothing on a computer when I have a steamed tank with it, nothing at all. CPU load is 100%
I will not turn off everything just because the wot blitz needs it when everything worked well before. I have too good a compa ... to change the settings in the blitz to the lowest, it would be the extreme of xDD. Fix it finally.

 

The time of the event flies, I can not play.
WR is falling because I can not do anything in battles.
Especially is WG doing it? WR is going to drop by force?

______________________________________________________________

 

A normal ping is ~ 30

A normal fps is 60

So:

 

Disabling flora and setting effects and fog to low solved fps issues with my rig long time ago. Nvidia GPU also needed to set 'prefer maximum performance' mode or it went to some power save mode and fps sucked again.

 

About 100% CPU load, you have to check wich tasks drain all the juice and proceed from there.


Edited by VarpusenI, 04 January 2019 - 09:06 PM.


geomal #138 Posted 05 January 2019 - 10:15 AM

    Sergeant

  • Player
  • 30853 battles
  • 281
  • [-GRC-]
  • Member since:
    04-22-2016
hmmm, chat not working, ping always yellow, nice servers you use lately




5 user(s) are reading this topic

0 members, 5 guests, 0 anonymous users