Jump to content


SU 122-44 no damage?


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

GG_Hunter #1 Posted 21 March 2019 - 02:39 PM

    Private

  • Player
  • 21261 battles
  • 9
  • Member since:
    11-18-2016

Hi guys

recently I experience a strange 'error'. Shooting a tank, directly in the middle - the shells just seems to pass through. No damage, no splash, nothing.

This happens now for a while, almost every round with this tank (at least, not sure about the others).

Any similar experiences?



killerkiller777 #2 Posted 21 March 2019 - 02:44 PM

    Senior Sergeant

  • Player
  • 34575 battles
  • 551
  • [TNG]
  • Member since:
    01-31-2016

View PostGG_Hunter, on 21 March 2019 - 02:39 PM, said:

Hi guys

recently I experience a strange 'error'. Shooting a tank, directly in the middle - the shells just seems to pass through. No damage, no splash, nothing.

This happens now for a while, almost every round with this tank (at least, not sure about the others).

Any similar experiences?

Happened to me too in mad games, I think it was just lag ...


Thank you for removing timers and spare parts, now please do the same with Military Honor !


Tijgerhaai_XIV #3 Posted 21 March 2019 - 09:30 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 11006 battles
  • 2,075
  • [ALBA]
  • Member since:
    06-08-2016
Look at the replay, that will show you what the server saw for the shot.

 


Mjr_Eazy #4 Posted 22 March 2019 - 09:30 AM

    First Sergeant

  • Player
  • 26998 battles
  • 5,699
  • [BT_SV]
  • Member since:
    04-26-2017

Best way to prove if it is lag is screen record and compare that to the replay, you’ll see what the client (screen recording) and server (replay) see, a pain though...

Alternatively, upload the replay to wotinspector.com and look at it in armour inspector, but also bear in mind we have +/-15% extra RNG on every shot, plus if you’re moving or they are, the angle could be different when the shot lands so what was grey is now actually red...

Oh and the hit skins don’t work properly, it might look grey but isn’t really - see the posts. by WG about the opentest changes coming to try and fix this...

Send the replay(s) to replays@wotinspector.com and post the link it sends you back here and we can analyse for you, never seen one yet that can’t be explained by game mechanics...

Also, I have to say, if you’re really bouncing every shot you’re doing something wrong :)


Edited by Mjr_Eazy, 22 March 2019 - 09:31 AM.

547146227.png

 


GG_Hunter #5 Posted 27 March 2019 - 11:02 PM

    Private

  • Player
  • 21261 battles
  • 9
  • Member since:
    11-18-2016

View PostMjr_Eazy, on 22 March 2019 - 09:30 AM, said:

Best way to prove if it is lag is screen record and compare that to the replay, you’ll see what the client (screen recording) and server (replay) see, a pain though...

Alternatively, upload the replay to wotinspector.com and look at it in armour inspector, but also bear in mind we have +/-15% extra RNG on every shot, plus if you’re moving or they are, the angle could be different when the shot lands so what was grey is now actually red...

Oh and the hit skins don’t work properly, it might look grey but isn’t really - see the posts. by WG about the opentest changes coming to try and fix this...

Send the replay(s) to replays@wotinspector.com and post the link it sends you back here and we can analyse for you, never seen one yet that can’t be explained by game mechanics...

Also, I have to say, if you’re really bouncing every shot you’re doing something wrong :)

 

Thanks for the replies and explanations. I haven't seen much or any lag recently. So far I am not aware that every shot is bouncing off ;). However I feel that accuracy has gone worse, also with the new update no change. But let's see. I will keep trying :)

Mjr_Eazy #6 Posted 28 March 2019 - 07:59 AM

    First Sergeant

  • Player
  • 26998 battles
  • 5,699
  • [BT_SV]
  • Member since:
    04-26-2017
Blitzhangar.com do a list of changes for every release and they don’t have any changes for this tank in 5.5, 5.7, 5.8 or 5.9

547146227.png

 


GG_Hunter #7 Posted 19 April 2019 - 08:31 PM

    Private

  • Player
  • 21261 battles
  • 9
  • Member since:
    11-18-2016

View PostMjr_Eazy, on 28 March 2019 - 07:59 AM, said:

Blitzhangar.com do a list of changes for every release and they don’t have any changes for this tank in 5.5, 5.7, 5.8 or 5.9

 

Thanks for the link - was not aware of this page - good stuff.



Devoliath #8 Posted 08 September 2019 - 10:41 PM

    Private

  • Player
  • 3606 battles
  • 7
  • [T-OH]
  • Member since:
    11-14-2016
Yea its happened to me so much today with IS tanks. Idk why but its happened only on SSCB tanks for me




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users