Jump to content


Update 6.1


  • Please log in to reply
105 replies to this topic

RibbleStripe #1 Posted 09 July 2019 - 12:35 PM

    Junior Sergeant

  • Administrator
  • 795 battles
  • 176
  • [WG]
  • Member since:
    10-04-2017

Prepare your devices for Update 6.1, which rolls out July 10. You'll be able to try on a striking, new camouflage, feast your eyes on graceful wisps of smoke when shooting, and blow off even more enemy turrets!

 

 

Full news text



stubbo66 #2 Posted 09 July 2019 - 02:01 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 68150 battles
  • 1,310
  • [49DIV]
  • Member since:
    06-29-2014
Any reason the FV4004 wasn't given the option of not using the top gun...that seems harsh!

Doc_Snyper #3 Posted 09 July 2019 - 10:41 PM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 11228 battles
  • 228
  • Member since:
    06-09-2018

First bug: After every game my proviant and supplies are empty, although on automatic refill.

And after the end of a game, it takes about a minute to get back into garage, time for a smalltalk with the reds? But after that you go straight to garage, no way to see your damage done.

Oh, the games are not shown in history


Edited by Doc_Snyper, 09 July 2019 - 11:27 PM.


KoTwA14111985 #4 Posted 09 July 2019 - 10:49 PM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 46230 battles
  • 163
  • [WLKP]
  • Member since:
    12-23-2014

View PostDoc_Snyper, on 09 July 2019 - 10:41 PM, said:

First bug: After every game my proviant and supplies are empty, although on automatic refill.

And after the end of a game, it takes about a minute to get back into garage, time for a smalltalk with the reds?

I have same problem. 



Mjr_Eazy #5 Posted 09 July 2019 - 11:05 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 25916 battles
  • 5,485
  • [BT_SV]
  • Member since:
    04-26-2017

View PostDoc_Snyper, on 09 July 2019 - 10:41 PM, said:

First bug: After every game my proviant and supplies are empty, although on automatic refill.

And after the end of a game, it takes about a minute to get back into garage, time for a smalltalk with the reds?

Oh, the games are not shown in history

 

Me three...

Also if my tank needs repairs, it doesnt apply them even tho I have the credits and have to press the repair button twice, it is funny seeing a destroyed tank in my garage tho ;)


547146227.png

 


Doc_Snyper #6 Posted 09 July 2019 - 11:31 PM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 11228 battles
  • 228
  • Member since:
    06-09-2018

It seems the games are not registered, cant see them on Blitzstars -last played-.

 

Next thing, summer camou is gone after the games


Edited by Doc_Snyper, 09 July 2019 - 11:33 PM.


jitsujim #7 Posted 10 July 2019 - 12:21 AM

    Private

  • Player
  • 4176 battles
  • 1
  • Member since:
    07-30-2017

The new feature of having to repair tanks after every battle and restock provisions etc after each battle even though they are auto resupply is more than a little annoying. Why is there a need to keep tinkering with the game? this latest addition is annoying and slowing down my gameplay and just seems unnecessary.

Please put it back to how it was........

 



Mjr_Eazy #8 Posted 10 July 2019 - 05:42 AM

    First Sergeant

  • Player
  • 25916 battles
  • 5,485
  • [BT_SV]
  • Member since:
    04-26-2017

View Postjitsujim, on 10 July 2019 - 12:21 AM, said:

The new feature of having to repair tanks after every battle and restock provisions etc after each battle even though they are auto resupply is more than a little annoying. Why is there a need to keep tinkering with the game? this latest addition is annoying and slowing down my gameplay and just seems unnecessary.

Please put it back to how it was........

 

 

Hy, welcome to the forums...

It’s not a feature, it’s a bug/screw-up of WG, just another example of their slap dash approach and total lack of testing!  Release after release WG break some fundamental aspect of the game!

Here’s an idea WG, have someone actually test an update by playing some battles!  It’s not like these are arcane bugs that are difficult to reproduce!  Or do you do that and push it out anyway because you don’t care?


547146227.png

 


RibbleStripe #9 Posted 10 July 2019 - 07:21 AM

    Junior Sergeant

  • Administrator
  • 795 battles
  • 176
  • [WG]
  • Member since:
    10-04-2017
Those issues are consequences of partial update release (by cluster). When first cluster is updated and second is not, there might be such problems. 

DarthWanderer #10 Posted 10 July 2019 - 10:01 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 13923 battles
  • 10
  • [PHLNX]
  • Member since:
    03-25-2013
well the game is kinda unplayable now, it's a lagfest. ping three times of normal and loss between 5 and 15%. considering my network is okay, i would blame the update...

Procent #11 Posted 10 July 2019 - 11:31 AM

    Private

  • Player
  • 21618 battles
  • 1
  • Member since:
    04-13-2011
Yeah i have loss between 8% to 20%, my Internet is okey. I tested two ISP.
Its a lagfest now

CoolNamedWarPingl #12 Posted 10 July 2019 - 12:05 PM

    Private

  • Player
  • 47216 battles
  • 4
  • [CITA]
  • Member since:
    12-06-2014
Hi i have BIG connection problem after update LOSS packets from 8 - 20 % totaly not playble thx WG nice works. I want compesation !!!!!!!!!

VELITEL_TANKU1970 #13 Posted 10 July 2019 - 12:08 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 30885 battles
  • 36
  • [DERE]
  • Member since:
    12-17-2014
After this update, the game is mowing like never before, so it can't be played ..... thanks a lot for the update, at least I can play a different game: (((((

EJERCITOPOPULAR #14 Posted 10 July 2019 - 12:12 PM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 72653 battles
  • 106
  • [-GNS-]
  • Member since:
    02-12-2015
the same thing is here.
shadowlegends thanks you, enjoy

CoolNamedWarPingl #15 Posted 10 July 2019 - 12:19 PM

    Private

  • Player
  • 47216 battles
  • 4
  • [CITA]
  • Member since:
    12-06-2014
Hi i have big connection problem after new update loss packets from 7-20 % totaly not playble i want my compensation i have good internet connection !!!!!

DarthWanderer #16 Posted 10 July 2019 - 12:23 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 13923 battles
  • 10
  • [PHLNX]
  • Member since:
    03-25-2013
bollocks shut up with compensation get a life and wait :) just fix the network crap guys we have missions to fill :D

Woefk68 #17 Posted 10 July 2019 - 01:27 PM

    Private

  • Player
  • 5637 battles
  • 8
  • [PAN00]
  • Member since:
    12-08-2016
Same here. Never had problems with packet loss. Now loss of 15 to 20 %. Unplayable now. I hope this is going to be fixed.

Jammytwss212 #18 Posted 10 July 2019 - 01:30 PM

    Sergeant

  • Player
  • 31704 battles
  • 485
  • [TWSS]
  • Member since:
    06-28-2014
no update currently on microsoft store

 


Thepuyi #19 Posted 10 July 2019 - 01:41 PM

    Private

  • Player
  • 25563 battles
  • 4
  • [TESRH]
  • Member since:
    01-26-2016

View PostWoefk68, on 10 July 2019 - 01:27 PM, said:

Same here. Never had problems with packet loss. Now loss of 15 to 20 %. Unplayable now. I hope this is going to be fixed.

 

SAME

The_Mighty_Wombat #20 Posted 10 July 2019 - 01:47 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 36568 battles
  • 2,476
  • [-GNA-]
  • Member since:
    11-07-2014

Consistently bad ping and packet loss.

Game play stutters and tank is uncontrollable at times or poor control.

Ping over 120 when normally 10-50 

Packet loss 10-20% when normally 0-5%

 

iOS Ipad Air2

Showing server Eu-P2


Edited by The_Mighty_Wombat, 10 July 2019 - 01:49 PM.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users