Jump to content


Update 6.1


  • Please log in to reply
105 replies to this topic

Thepuyi #21 Posted 10 July 2019 - 02:01 PM

    Private

  • Player
  • 25563 battles
  • 4
  • [TESRH]
  • Member since:
    01-26-2016

View PostThe_Mighty_Wombat, on 10 July 2019 - 01:47 PM, said:

Consistently bad ping and packet loss.

Game play stutters and tank is uncontrollable at times or poor control.

Ping over 120 when normally 10-50 

Packet loss 10-20% when normally 0-5%

 

iOS Ipad Air2

Showing server Eu-P2

 

Yes bro, impossible play this

the_tazs #22 Posted 10 July 2019 - 02:09 PM

    Private

  • Player
  • 24854 battles
  • 1
  • [-LV-]
  • Member since:
    04-29-2015
Same thing ping up to 300 Loss up tp 18%. Unplayable =( Game needs same fix

The_Mighty_Wombat #23 Posted 10 July 2019 - 02:11 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 36568 battles
  • 2,476
  • [-GNA-]
  • Member since:
    11-07-2014

#2 post. iOS Ipad Air2

Got logged into Eu-P1 with same problem. 

Ping is slightly lower 70-150

but still high packet loss 12-20%

Gameplay stutters and poor control of tank.


Edited by The_Mighty_Wombat, 10 July 2019 - 02:12 PM.


No_Pasaran_1936 #24 Posted 10 July 2019 - 02:29 PM

    Private

  • Player
  • 35606 battles
  • 1
  • [7RA]
  • Member since:
    09-20-2014

I have problem with packet loss and ping since update.

- ping over 100 when normally 20 40

- packet loss between 10-20%

Connection is good

 



tongue_puncher #25 Posted 10 July 2019 - 02:30 PM

    Private

  • Player
  • 11846 battles
  • 4
  • [B4TO]
  • Member since:
    04-30-2018
i have loss problem also since update, no lower than 11% loss seen it hit 18% cannot/will not play again until fixed...

BreakTheBarrier #26 Posted 10 July 2019 - 02:45 PM

    Private

  • Player
  • 25397 battles
  • 1
  • [TBUG]
  • Member since:
    03-18-2018
Game is not running smoothly anymore. Yesturday everything works really fine, so i blaime this update. Game is unplayable atm. It "run" like old clock, tik tok... I hope wg fix this or its game over for me. But good thing is, there is another things to do.

KavEsk_1980_NO #27 Posted 10 July 2019 - 03:34 PM

    Private

  • Player
  • 27052 battles
  • 3
  • [VKING]
  • Member since:
    09-01-2016

View PostRibbleStripe, on 10 July 2019 - 07:21 AM, said:

Those issues are consequences of partial update release (by cluster). When first cluster is updated and second is not, there might be such problems. 

 

I suggest WoT Blitz go back to the previous method of update. That was approx 24 hours of no play. Now u get days of "cluster-crap" making the game unplayable caused to lag and other issues. Got ping 200 and Loss 10-20% now, for the second day. In other words, I pay a premium for days of no-play. Bad version. NOT what we pay for.

imaculata #28 Posted 10 July 2019 - 03:56 PM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 11036 battles
  • 127
  • [FEN1X]
  • Member since:
    09-30-2018
Yep, several hours after update and game is unplayable - high ping and loss so tanks jump like frogs. 
I understand servers need time but this is bad situation and shouldn't happen. Every update with f..k up.

Edited by imaculata, 10 July 2019 - 08:32 PM.


Marty93_ #29 Posted 10 July 2019 - 05:40 PM

    Sergeant

  • Player
  • 22327 battles
  • 493
  • [1RTR_]
  • Member since:
    12-20-2015
Packet loss at 10% and ping above 100 all the time. I‘m used to problems after updates but I can‘t remember the last time it was so bad.

Guderian_JS #30 Posted 10 July 2019 - 06:56 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 22198 battles
  • 10
  • [B00M]
  • Member since:
    12-11-2016
Anybody else seeing an Italian flag now in the filter?
Happiness is a team with no avatars loaded

llo1 #31 Posted 10 July 2019 - 07:17 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 27811 battles
  • 5,349
  • [1RTR]
  • Member since:
    06-27-2014

Packet loss, lag and ping problems. Total waste of time playing as there is zero skill needed for rating or anything, as the battle is decided totally in which players are nerfed by the WG packet loss, ping problems and lag!

Come on Ribblestripe, get them Dec working and correct the useless update!

Yet again the update has been rolled out with zero testing, and it if was tested, it was NOT using Real Life servers!

More premium time wasted as it is useless to play until it is sorted!


 

sdariusss #32 Posted 10 July 2019 - 09:09 PM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 25183 battles
  • 114
  • [0P]
  • Member since:
    06-19-2016

and the missile disappeared



Abdmalk_Waleed #33 Posted 10 July 2019 - 09:47 PM

    Private

  • Player
  • 17160 battles
  • 3
  • [BAND2]
  • Member since:
    09-14-2017
Since i updated the game it's lagging all the time i have a good internet connection 25mps just lag and freeze fix it please Eu server.

Abdmalk_Waleed #34 Posted 10 July 2019 - 09:48 PM

    Private

  • Player
  • 17160 battles
  • 3
  • [BAND2]
  • Member since:
    09-14-2017
Since i updated the game it's lagging all the time i have a good internet connection 25mps just lag and freeze fix it please Eu server.

sdariusss #35 Posted 11 July 2019 - 12:10 AM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 25183 battles
  • 114
  • [0P]
  • Member since:
    06-19-2016

View PostAbdmalk_Waleed, on 10 July 2019 - 09:47 PM, said:

Since i updated the game it's lagging all the time i have a good internet connection 25mps just lag and freeze fix it please Eu server.

 

WG will tell you that it's your fault and you will not do anything, I have the same since updating 6.0



Woefk68 #36 Posted 11 July 2019 - 07:20 AM

    Private

  • Player
  • 5637 battles
  • 8
  • [PAN00]
  • Member since:
    12-08-2016
I just played a game. Still loss of 10 %. 

The_Mighty_Wombat #37 Posted 11 July 2019 - 07:36 AM

    First Sergeant

  • Player
  • 36568 battles
  • 2,476
  • [-GNA-]
  • Member since:
    11-07-2014

Slightly better today but still terrible.

High packet loss even with ok ping levels.

Stutter gameplay and loss of tank control.

 

Another days premium wasted due to being unplayable. 

A response on whats happening would be nice.  

 



RibbleStripe #38 Posted 11 July 2019 - 08:17 AM

    Junior Sergeant

  • Administrator
  • 795 battles
  • 176
  • [WG]
  • Member since:
    10-04-2017
Guys, developers track server performance constantly. At the moment we don't detect any issues on our side. This is why i strongly recommend everyone who has such problems to submit ticket to support center with details (time, device, provider).

Judananas8 #39 Posted 11 July 2019 - 08:34 AM

    Private

  • Player
  • 481 battles
  • 1
  • Member since:
    07-01-2019
Since this update, I have a lot of problem connection with a packed loss between 8-15% while I have a good connection. I would a compensation because I have buy a prenium day and i Don't play. 

Woefk68 #40 Posted 11 July 2019 - 09:03 AM

    Private

  • Player
  • 5637 battles
  • 8
  • [PAN00]
  • Member since:
    12-08-2016

View PostRibbleStripe, on 11 July 2019 - 08:17 AM, said:

Guys, developers track server performance constantly. At the moment we don't detect any issues on our side. This is why i strongly recommend everyone who has such problems to submit ticket to support center with details (time, device, provider).

 

Pingplotter shows 25% to 50% loss on your server. I submitted ticket: no response. I invested a lot of money in this game. A lot of people have this problem and you are saying it is not us. 

 






3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users