Jump to content


premiové tanky konvertace ?


  • Please log in to reply
23 replies to this topic

tunakmaty #1 Posted 03 January 2015 - 07:48 PM

    Private

  • Player
  • 1905 battles
  • 1
  • Member since:
    11-01-2012
Zdravím nevíte někdo jak konvertovat zkušenosti z prémiových tanků na volné zkušenosti

roztomilymedvidek #2 Posted 03 January 2015 - 09:10 PM

    Senior Sergeant

  • Player
  • 9466 battles
  • 604
  • [MDK]
  • Member since:
    12-25-2014
klikneš na nákupní košík a dáš převod xp, 1 gold ti převede 25xp
Hraju Kráčející Válečné Roboty..

pdfj #3 Posted 04 January 2015 - 11:53 AM

    Private

  • Player
  • 7673 battles
  • 1
  • [POSSE]
  • Member since:
    12-14-2012
Jak mužů vicvicit hetzer


esprit_cz #4 Posted 10 May 2015 - 07:55 AM

    First Sergeant

  • Player
  • 40575 battles
  • 5,071
  • [SCRY]
  • Member since:
    02-02-2015
Omlouvam se, ale porad nemuzu prijit na to, jak se konvertuji zkusenosti z elit. a pem. tanku na volne. Uz jsem precetl kde co a nic.


Petr_168 #5 Posted 10 May 2015 - 09:13 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 23733 battles
  • 78
  • [A60SQ]
  • Member since:
    07-05-2014

View Postesprit_cz, on 10 May 2015 - 07:55 AM, said:

Omlouvam se, ale porad nemuzu prijit na to, jak se konvertuji zkusenosti z elit. a pem. tanku na volne. Uz jsem precetl kde co a nic.

Vše se konvertuje za goldy, to víš?

Jinak najet na "Zlataky"- "Konvertovat ZK", nalevo zhruba uprostřed displeje uvidíš šipku která směřuje na střed displeje, na tu klikni a objeví se ti zatrhlé všechny jednotlivé tanky a uvidíš i celkově zkušenosti kolik můžeš konvertovat.


Edited by Petr_168, 10 May 2015 - 09:32 AM.


esprit_cz #6 Posted 10 May 2015 - 11:27 AM

    First Sergeant

  • Player
  • 40575 battles
  • 5,071
  • [SCRY]
  • Member since:
    02-02-2015
Asi jsem pako, ale porad tomu nejak nerozumim. Vim, z jakych tanku i kolik tech zkusenosti muzu konvertovat, ale kdyz mam goldy, tak je vsechny preknvertuji na volne zkusenosti, ale z elit.tanku mi to nejak nejde! Nebo delam neco blbe


Spitfire_SVK #7 Posted 10 May 2015 - 09:45 PM

    Junior Sergeant

  • Community Contributor
  • 2639 battles
  • 144
  • Member since:
    12-16-2014
radšej pošli screenshoty z hry

esprit_cz #8 Posted 11 May 2015 - 11:02 AM

    First Sergeant

  • Player
  • 40575 battles
  • 5,071
  • [SCRY]
  • Member since:
    02-02-2015

Zobrazit příspěvekSpitfire_SVK, 10. května 2015 - 21:45, řekl:

radšej pošli Screenshoty z hry

 

A ted uz vubec nechapu! Proc mam posilat screenshot ze hry, kdyz resim uplne neco jineho! Ani nevim, cim bych se mel chlubit? Jsem prumerny hrac



DeltaIndiaDelta #9 Posted 11 May 2015 - 11:09 AM

    First Sergeant

  • Player
  • 14014 battles
  • 1,228
  • [SCRY_]
  • Member since:
    07-26-2014

View Postesprit_cz, on 11 May 2015 - 12:02 PM, said:

 

A ted uz vubec nechapu! Proc mam posilat screenshot ze hry, kdyz resim uplne neco jineho! Ani nevim, cim bych se mel chlubit? Jsem prumerny hrac

 

Právě proto, že nechápeš.

Kolega měl na mysli, že máš poslat screenshot, kde bude vidět kolik XP máš na tom premiovém tanku, a pak screenshot konverzní obrazovky, kde bude vidět kolik máš goldů a co ti to tam píše.

Nějaké screenshoty tvých herních výsledků nás nezajímají, snažíme se ti jenom pomoct.


Aktuálně mě na tomto fóru ani v Blitzu nezastihnete. Dávám si pauzu v bláhovém očekávání, že třeba WG dokope tu hru opět do stavu, kdy mě bude bavit.

Spitfire_SVK #10 Posted 11 May 2015 - 12:01 PM

    Junior Sergeant

  • Community Contributor
  • 2639 battles
  • 144
  • Member since:
    12-16-2014

View Postdidhfzshf, on 11 May 2015 - 11:09 AM, said:

 

Právě proto, že nechápeš.

Kolega měl na mysli, že máš poslat screenshot, kde bude vidět kolik XP máš na tom premiovém tanku, a pak screenshot konverzní obrazovky, kde bude vidět kolik máš goldů a co ti to tam píše.

Nějaké screenshoty tvých herních výsledků nás nezajímají, snažíme se ti jenom pomoct.

 

Ďakujem, že si mu to vysvetlil :)



esprit_cz #11 Posted 11 May 2015 - 12:51 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 40575 battles
  • 5,071
  • [SCRY]
  • Member since:
    02-02-2015

No jooo, i muzi maji sve dny:-D

Jen nevim, jak to jsem dat. Mobil. verze je nejak ocesana. Snad to bude stacit takto.

 

http://www.imagehost...v=screensms.png

 

Jinak goldy uz nemam. Posledni jsem nasypal do IS-3


Edited by esprit_cz, 11 May 2015 - 01:29 PM.


xAIRx #12 Posted 24 May 2015 - 11:36 AM

    Private

  • Player
  • 1860 battles
  • 1
  • Member since:
    04-04-2014
Také to nechápu 

markked #13 Posted 24 May 2015 - 11:45 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 7817 battles
  • 73
  • Member since:
    12-15-2014

Co na tom nechapete? Ked mate tank vyexpeny na maximum,ale dalej s nim hrate,tak dalej ziskavate aj skusenosti..tieto skusenosti (kedze sa uz na max. vyexpenom tanku nedaju pouzit) mozete za goldy zmenit na volne skusenosti,ktore potom mozte pouzit na ktorykolvek este nedoexpeny tank ;)

To ze potrebujete nazbierat skusenosti aj na nasledujuci tank,aby ste ho mohli vyskumat je snad jasne..toto samozrejme ale neplati pri premiovom tanku..t.z. skusenosti z premioveho tanku mozte hned menit za goldy na volne skusenosti,pretoze premiovy tank je uz vyexpeny na max. a nieje nasledujuci tank,ktory by ste mohli po nom vyskumat..

Uz viac po lopate sa to vysvetlit hadam neda :D

Attached Files

  • Attached File   2015-05-24 14.11.49.png   882.24K
  • Attached File   2015-05-24 14.12.28.png   605.42K
  • Attached File   2015-05-24 14.13.00.png   716.01K

Edited by markked, 24 May 2015 - 12:24 PM.


esprit_cz #14 Posted 25 May 2015 - 08:17 AM

    First Sergeant

  • Player
  • 40575 battles
  • 5,071
  • [SCRY]
  • Member since:
    02-02-2015

View Postmarkked, on 24 May 2015 - 11:45 AM, said:

Co na tom nechapete? Ked mate tank vyexpeny na maximum,ale dalej s nim hrate,tak dalej ziskavate aj skusenosti..tieto skusenosti (kedze sa uz na max. vyexpenom tanku nedaju pouzit) mozete za goldy zmenit na volne skusenosti,ktore potom mozte pouzit na ktorykolvek este nedoexpeny tank ;)

To ze potrebujete nazbierat skusenosti aj na nasledujuci tank,aby ste ho mohli vyskumat je snad jasne..toto samozrejme ale neplati pri premiovom tanku..t.z. skusenosti z premioveho tanku mozte hned menit za goldy na volne skusenosti,pretoze premiovy tank je uz vyexpeny na max. a nieje nasledujuci tank,ktory by ste mohli po nom vyskumat..

Uz viac po lopate sa to vysvetlit hadam neda :D

 

Sorry, ze budu vypadat jako lama, ale me to proste nejde. Samozrejme tu uvodni cast znam, ale ten konec mi proste nejde. Kdyz dam konvertovat napise mi to, ze nemam dostatek goldu. I na premiovych tancich.



DeltaIndiaDelta #15 Posted 25 May 2015 - 08:20 AM

    First Sergeant

  • Player
  • 14014 battles
  • 1,228
  • [SCRY_]
  • Member since:
    07-26-2014

View Postesprit_cz, on 25 May 2015 - 09:17 AM, said:

 

Sorry, ze budu vypadat jako lama, ale me to proste nejde. Samozrejme tu uvodni cast znam, ale ten konec mi proste nejde. Kdyz dam konvertovat napise mi to, ze nemam dostatek goldu. I na premiovych tancich.

 

Udělej screenshot. Tzn. když jsi v garáži, ťukni na číslo volných ZK a tu následující obrazovku nám tady vlož.

A ještě taková kontrolní otázka - nějaké ty goldy teda máš nebo nemáš?


Edited by DeltaIndiaDelta, 25 May 2015 - 09:14 AM.

Aktuálně mě na tomto fóru ani v Blitzu nezastihnete. Dávám si pauzu v bláhovém očekávání, že třeba WG dokope tu hru opět do stavu, kdy mě bude bavit.

markked #16 Posted 25 May 2015 - 08:42 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 7817 battles
  • 73
  • Member since:
    12-15-2014

Na druhom obrazku vidis kolko skusenosti si viem za goldy preniest na volne..t.z. mam tam 653 000..potrebujem teda 26120 goldov,aby som ich mohol zmenit na volne skusenosti,ktore potom mozem dalej pouzivat...

Je uplne jedno ci je tank premiovy,alebo nie..653 000 je sucet skusenosti zo vsetkych tankov..

Obr. c.3...to mas podla jednotlivych tankov


Edited by markked, 25 May 2015 - 08:56 AM.


esprit_cz #17 Posted 25 May 2015 - 11:28 AM

    First Sergeant

  • Player
  • 40575 battles
  • 5,071
  • [SCRY]
  • Member since:
    02-02-2015

View PostDeltaIndiaDelta, on 25 May 2015 - 08:20 AM, said:

 

Udělej screenshot. Tzn. když jsi v garáži, ťukni na číslo volných ZK a tu následující obrazovku nám tady vlož.

A ještě taková kontrolní otázka - nějaké ty goldy teda máš nebo nemáš?

 

Muj screenshot mas o neco vyss. Ted zadne goldy nemam



esprit_cz #18 Posted 25 May 2015 - 11:44 AM

    First Sergeant

  • Player
  • 40575 battles
  • 5,071
  • [SCRY]
  • Member since:
    02-02-2015

View Postmarkked, on 25 May 2015 - 08:42 AM, said:

Na druhom obrazku vidis kolko skusenosti si viem za goldy preniest na volne..t.z. mam tam 653 000..potrebujem teda 26120 goldov,aby som ich mohol zmenit na volne skusenosti,ktore potom mozem dalej pouzivat...

Je uplne jedno ci je tank premiovy,alebo nie..653 000 je sucet skusenosti zo vsetkych tankov..

Obr. c.3...to mas podla jednotlivych tankov

 

Jo, to chapu, z jakych tanku to mam. Jen nechapu, jak ty jejich zkusenosti prevest do volnych. Kdyz mam goldy, tak je prevedu do zkusenosti. A ted je otazkou, co s temi z elit. a prmiovych tanku? Jestli si to pri te konveci bere urcite % nebo jak to je?



Sariel_ #19 Posted 25 May 2015 - 11:50 AM

    First Sergeant

  • Player
  • 5506 battles
  • 1,951
  • Member since:
    03-13-2013

View Postesprit_cz, on 25 May 2015 - 09:17 AM, said:

 

Sorry, ze budu vypadat jako lama, ale me to proste nejde. Samozrejme tu uvodni cast znam, ale ten konec mi proste nejde. Kdyz dam konvertovat napise mi to, ze nemam dostatek goldu. I na premiovych tancich.

Když ti to napíše že máš nedostatek goldů, tak máš asi nedostatek goldů ne? sám jsi napsal že jsi už všechny goldy utratil a na konvert potřebuješ goldy, takže asi těžko něco zkonvertuješ.


 

Samsung Galaxy S6 Edge, Android 6.0

 

[H4PKY] náborové vlákno   My YT channel   Twitch - streaming clan battles

 
 

 


markked #20 Posted 25 May 2015 - 12:23 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 7817 battles
  • 73
  • Member since:
    12-15-2014
:) prepac,ale uz mi dosli vysvetlovacie moznosti..myslim ze sa v tom zbytocne velmi rypes...proste si kup goldy a a za ne prekonvertuj skusenosti




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users