Sovětský prémiový těžký tank VIII. tieru.
(Video je v Angličtině, nepodařilo se mi najít české
Vzhled:
Tank disponuje podvozkem z tanku IS-5 a stock věží tanku ST-I.
Pancíř:
Od typického ruského těžkého tanku většina z vás asi čeká slušný přední plát, neprůstřelnou věž a samozřejmě 122mm dělo, které při doměřovaní netrefí vůbec nic; Z těchto faktorů má pouze ono 122mm dělo, do věže vás bohužel (i přes přídavný pancíř) prostřelí i střední i lehké tanky, o předním plátu disponujícím pancířem o síle 130 mm netřeba hovořit.
130/80/50mm Hull
145/90/80mm Věž
Obratnost:
Podprůměr.
40/15Km/h
Avg. 23Km/h
otáčení podvozku 28°/min
*
Dělo:
Další 122mm, průměr.
DPM 1788
Reload 13.42s
Poškození:
400 AP
340 HEAT
500 HE
Aiming time 6.5s
Rozptyl 0.412m (na 100m)
Taktika:
Asi nejtěžší část tohoto příspěvku, tento stroj se neosvědčí v ničem, špatný pancíř, velký rozptyl a špatné DPMko z vás dělají spíše kořist, než zvíře, doporučil bych zůstávat čelem k nepříteli, byť jen za sebemenší náklon vás potrestají, nehrát si na velkého hrdinu, snažit se využívat team a mapu, to je tak vše.
Shrnutí:
Abych byl upřímný, T-2020 si s její astronomickou cenou, činící v době první nabídky 1290.00Kč (Apple appstore) koupí jen sběratel, nebo hlupák , rozhodně nedoporučuji, radši si počkejte na něco lepšího (Obj. 252U, WZ 112 2 či WZ 120 1G FT), zapoměl jsem se zmínit o povýstřelové animaci, ale o ni přece celý stroj není, a rozhodně ho to nečiní "worth-it" vozítkem.
*Bez výbavy a doplňků
____________________________________________________________________________________________________________________________
T-2020 bych bral spíše jako "donate" pro WG, i je "koronakrize" musela zasáhnout a z něčeho jíst musí
Doufám, že se vám můj první příspěvek líbil, pokud ne, napište mi moje chyby ve vaší reakci, rád se poučím
Přeji hezký zbytek dne a mnoho štěstí na bojišti.