Jump to content


Grafika v hre a pocet FPS


  • Please log in to reply
12 replies to this topic

peto851 #1 Posted 12 January 2015 - 06:20 PM

    Private

  • Player
  • 1620 battles
  • 9
  • Member since:
    12-22-2014

Nasiel som rozne verzie hry na tomto odkaze 

 

http://worldoftanksblitz.org/skachat/

Neviem podla coho hra detekuje graficke detaily, no prislo mi divne, ze vlastnim smartphone OneplusOne, ktory má Snapdragon 801/quad-core 2,5GHz/Adreno 330 a 3GB Ram.

No hra nema dynamicke tiene, ktore boli vidiet v trailery  hry na google play.

 

Zistil som par faktov hra samotna nedokaze aktivovat max freqvenciu procesora.Mozno sa to deje len pri niektorych smartphonoch .

 

Verzia hry na googleplay je posledna verzia hry no  v tejto verzii nie su aktivovane max graficke detaily.(tiene-detailna voda)

 

Neviem preco nespravia nastavenia priamo v hre  aby si kazdy nastavil  co chce. 

 

V odkaze vyssie. Je verzia ultra high v ktorej su dynamicke tiene ,voda odraza objekty aj krajinu.

 

Najviac sa mi paci verzia low + tiene a voda 

Je to ako verzia na googleplay, ale obsahuje tiene . + nie je uplne narocna na HW.

 

Moj smartphone ma moznost aktivovat manualne pocet jadier  aj freqveciu procesora.

Bezne si to kontroluje a meni samotna aplikacia  no v pripade tejto hry sa to nedeje , ked to neham tak hra ide od15-35 fps  na vsetkych verziach v mojom pripade.

 

Ked nastavim max. vykon co je 4x2,5GHz  tak hra ide od 35-59 fps Pri googleplay verzii.

 

Pri verzii ultra high je to 25-45 fps

 

Pri verzii low +tiene a voda je to 35-59 tak ako vo verzii z google play  

 

Zaujimalo by ma ake mate skusenosti vy  ?

Kolko FPS vam hra ide a pri akych detailoch ?

 

Edit: našiel som link na ten subor pomocou ktoreho si viete  zmenit graficke detaily hry bez zmeny APK  . 

http://worldoftanksb...dlya-wot-blitz/ zatial som to neskušal kedže neviem presne čo všetko zmenit a na čo prepisat .

 

 

 

 


Edited by peto851, 13 January 2015 - 03:34 AM.


roztomilymedvidek #2 Posted 15 January 2015 - 02:21 PM

    Senior Sergeant

  • Player
  • 9551 battles
  • 604
  • Member since:
    12-25-2014
Ty upravené verze u mě nefungují, mám účet pod google a tam se nejde přihlásit.
Hraju Kráčející Válečné Roboty..

peto851 #3 Posted 17 January 2015 - 02:38 AM

    Private

  • Player
  • 1620 battles
  • 9
  • Member since:
    12-22-2014
Boze co si amater ? Google ucet mas ako bezny ucet to znamena ze sa prihlasis emailovou adresou(wargaming.net ID) z tvojeho google uctu a ked nevies ani  heslo na svoj gmail tak si ho len obnovis..Pri google play verzii je aj moznost  jak pre debilov cize ta prihlasi automaticky a nemusis zadavat nikde  nic.Problem neni ziaden prihlasi sa kazdy. Ked si prvykrat pustil hru tak na gmail ti dosiel urcite email  o vytvoreni uctu  z informaciami. 

Edited by peto851, 17 January 2015 - 02:43 AM.


tommyvercetti_1 #4 Posted 15 May 2015 - 08:22 PM

    Sergeant

  • Player
  • 4591 battles
  • 320
  • Member since:
    02-24-2015
Já ked som si instaloval wot blitz tak mi ukázalo či chcem kvalitneho klienta(dobra grafika) ale o obycajneho, dal som si obycajneho a je to hnusna grafika naozaj. Asi to bude tým.

TheBerio #5 Posted 13 June 2015 - 04:18 PM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 10001 battles
  • 240
  • Member since:
    06-08-2014
Ja mám s WoT Blitz ohľadom FPS naozaj veľké výhrady. Mám Nexus 7 2013 kde hry ako Modern Combat 5 a pod. idú bez lagov. Podľa toho čo viem, WoT na tomto tablete s Androidom ide stabilne, ja mám 5.1.1 a mám časté fps dropy cca 6-20-40 pri predvolenej grafike (vyzerá hrozne).

 

 


Leaderoftanks_2015 #6 Posted 17 February 2016 - 09:56 AM

    Sergeant

  • Player
  • 21252 battles
  • 320
  • Member since:
    10-07-2015
Ja mam nvidia shield tab s tegra K1 a 2 gb RAM. Vsetko mam na max detailoch,dokoca aj travu mam zapnutu + HD zvuk a ficim na 60fps pri pingu okolo 50, ale hra mi neustale pada. Neviem, ci to je tou RAMkou alebo cim. Najhorsie to je, ak ostanem 1 vs. 1 a mozem vyhrat a zrazu hra nereaguje. Neznasam to. Deje sa mi to skoro stale :(.

xxxFIREFOXxxx #7 Posted 18 February 2016 - 09:17 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 19994 battles
  • 1,314
  • [CB-CZ]
  • Member since:
    12-24-2014
Leader, poznas nejaky nvidia shield tablet, ktory by nemal tegra k1 ? Tie pady na nvidiach rozoberali minimalne aj na polskom fore, ale wg zvesela kasle na nvidiu, vobec nic s tym nerobia. Vraj po update na 6.0 sa to zlepsi. Prave dnes nvidia uvolnila android 6 na povodny shield. Hned ako budem na gratis wifi, tak si to stiahnem, ten update ma cca 700 mb. Takze to vyzera na novu rom.
Berio, wotb ma velky problem so zastaralym engine, cela app bezi na jednom jadre, tzv single core, takze vela dobrych masin ma problemy, lebo na wotb potrebujes sice len jedno jadro, ale musi byt silne. 

Nepriatelov sa nebojim, na mnozstvo nehladim


Leaderoftanks_2015 #8 Posted 18 February 2016 - 09:32 PM

    Sergeant

  • Player
  • 21252 battles
  • 320
  • Member since:
    10-07-2015

To akoze hra vyuziva len 1/4 procesora? Wtf, tak to je aky silny :). S tymi padmi by daco mali urobit, lebo sa vy***** aj na cele WoTB. Tie pady su otrasne a podpora ako furt, kasle na ludi a zbiera prasule.

 

PS.: za to info o aktualizacii diky, lebo mam 2 tablety. Jeden s tou zlou baterkou, co uz mal byt zablokovany ( ten pouzivam) a jeden ten novy, co davali zadara ( ten lezi v skryni) :)

 

 


Edited by Leaderoftanks_2015, 18 February 2016 - 09:36 PM.


xxxFIREFOXxxx #9 Posted 18 February 2016 - 10:03 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 19994 battles
  • 1,314
  • [CB-CZ]
  • Member since:
    12-24-2014
Raz som skusal obmedzovat vykon procesoru v mojej nvidii a pri 50% vykone islo wotb na 25 az 50 fps. Pri 70% vykone uz nvidia drzala fps stabilne nad 50.
Ta nvidia, co mas doma v skrini, bola uz pripoojena na net ?

Nepriatelov sa nebojim, na mnozstvo nehladim


Leaderoftanks_2015 #10 Posted 18 February 2016 - 10:08 PM

    Sergeant

  • Player
  • 21252 battles
  • 320
  • Member since:
    10-07-2015
Bola, ale stary je lepsi na WoTB. A preco sa pytas? Tiez si mal zlu baterku a poslali ti novy, a ked si zapol novy tak ti stary zablokovali? Akurat som dostahoval android 6. Uvidim, ako bude slapat WoTB.

Edited by Leaderoftanks_2015, 18 February 2016 - 10:08 PM.


xxxFIREFOXxxx #11 Posted 18 February 2016 - 10:18 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 19994 battles
  • 1,314
  • [CB-CZ]
  • Member since:
    12-24-2014
Jasne, tiez mi poslali novy. Stary som podla pokynov ekologicky zlikvidoval.....-)))) hm, az taky somar som nebol.....

Nepriatelov sa nebojim, na mnozstvo nehladim


Leaderoftanks_2015 #12 Posted 18 February 2016 - 10:28 PM

    Sergeant

  • Player
  • 21252 battles
  • 320
  • Member since:
    10-07-2015
2 tablety za cenu jedneho, inac prvy dojem z androidu 6 a z WoTB na nom, nic sa nezlepsilo, keby som mohol, vratim si 5.1.1 naspat :). A tu podporu tabletu by uz mohly urobit

smudla_patrik_2016 #13 Posted 11 September 2016 - 07:53 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 4839 battles
  • 48
  • Member since:
    05-04-2016

Já hraju na mobilu a na low Q uality mám 30fps na max mám 10-24 naštěstí ten mobil je rychle jako na pánvi ale vždy to ustojí

 






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users