ktorý stíhač tankov je najlepsi?
T95? viem ma dobry gun a uzastny pancier ale je neskutočne pomaly myslím ze z t9 TD je najrýchlejší obj. 704 nie?
Rychlý je ale jinak v ničem už nevyniká a německé TDčka jsou bestie na vyšších tierech.
blaikcz, on 15 January 2015 - 09:49 PM, said:
Rychlý je ale jinak v ničem už nevyniká a německé TDčka jsou bestie na vyšších tierech.
Evidentne absolútne netusis O čom rozpravas. T95 má skvelý pancier ale ja nemusím tie extrémne pomale tanky. Obj 704 je omnoho pohyblivejsi A dokonca má O niečo málo lepsie delo ako t95. Dmg majú rovnaký ale obj má O niečo lepšiu penetraciu A taktiež O niečo rýchlejšie nabíja.
48blacksmith, on 31 January 2015 - 12:16 PM, said:
Evidentne absolútne netusis O čom rozpravas. T95 má skvelý pancier ale ja nemusím tie extrémne pomale tanky. Obj 704 je omnoho pohyblivejsi A dokonca má O niečo málo lepsie delo ako t95. Dmg majú rovnaký ale obj má O niečo lepšiu penetraciu A taktiež O niečo rýchlejšie nabíja.
v Blitz jsem je ještě nezkusil to je fakt ale ve WoT jsem s nima párkrát hrál a něco málo o nich vím.
Edited by TechDiver, 23 February 2015 - 10:28 AM.
Máš zájem vyhrávat bitvy spolu s jinými česky nebo slovensky hovořícími hráči? Máš zájem se dále zdokonalovat v hraní WOT Blitz?
Pokud ano, připoj se k nám do klanu StopCry! a zahraj si s hráči podobného smýšlení. TechDiver, náčelník klanu StopCry!
Já používám kolikrát TD jako hlavního tahouna, protože se mi stává velmi často, že na mě spoluhráči serou a nikdo mě neznačkuje nepřátele, tudíš nemám do čeho střílet.
Nebo si najdu výborné ostřelovací místo a ta banda oslů jede na opačnou stranu, takže musím za něma, než někam dojedu, než se otočím, je to porod.
Příklad: U všech stíhačů mám obě optiky, abych viděl co nejdál a stejně vidím hovno, nepřítel do mě buší i bez nasvícení.
Já bych dal do hry jen tanky, žádné TD ani artyny, mapy jsou malé, blbě se stím hraje nebo zvětšit mapy, ale to by hra musela běžet na všech jádrech, pak by problém nebyl.
Jagdpanzer E 100 -107 bitev - 63.55%
Jagdtiger - 48 bitev - 66.67%
ISU-152 - 129 bitev - 56.59%
žádné jiné stíhače momentálně nemám, na to že se sněma hraje blbě tak slušné procenta.
roztomilymedvidek, on 23 February 2015 - 11:39 AM, said:
Jagdpanzer E 100 -107 bitev - 63.55%
Jagdtiger - 48 bitev - 66.67%
ISU-152 - 129 bitev - 56.59%
žádné jiné stíhače momentálně nemám, na to že se sněma hraje blbě tak slušné procenta.
v četě nebo sólo? já jsem z toho Jardy Tigra úplně běsnej ...
Máš zájem vyhrávat bitvy spolu s jinými česky nebo slovensky hovořícími hráči? Máš zájem se dále zdokonalovat v hraní WOT Blitz?
Pokud ano, připoj se k nám do klanu StopCry! a zahraj si s hráči podobného smýšlení. TechDiver, náčelník klanu StopCry!
Edited by roztomilymedvidek, 23 February 2015 - 04:49 PM.
Aktuálně u mě vede T49. Docela slušně střílí, otočná věž a brutální rychlost. Někde naložíš a za 20 vteřin můžeš být na druhé straně mapy. Pancéřování pochopitelně nic moc, něco za něco. A manévruje jak s mrtvým řidičem.
Edited by xxxFIREFOXxxx, 13 August 2015 - 09:56 PM.
SU152 je ďábelská mašina, ale musíš vědět jak na ni. A hlavně - je to rusák. A rusáka když nenecháš doměřit až do konce a pak ještě malou rezervu, tak maximálně vyoráš krtka.
Jinak já mám s SU152 přes 60% WR, minimálně 3 zlaté Mka a jednu ze získaných medailí Raseiniai. To jenom pro představu, jak je to super stroječek. A to si myslím, že mám ty staty jenom lehce nadprůměrné.
Edited by DeltaIndiaDelta, 14 August 2015 - 05:29 PM.
0 members, 2 guests, 0 anonymous users