DeltaIndiaDelta, on 14 August 2015 - 05:28 PM, said:
SU152 je ďábelská mašina, ale musíš vědět jak na ni. A hlavně - je to rusák. A rusáka když nenecháš doměřit až do konce a pak ještě malou rezervu, tak maximálně vyoráš krtka.
Jinak já mám s SU152 přes 60% WR, minimálně 3 zlaté Mka a jednu ze získaných medailí Raseiniai. To jenom pro představu, jak je to super stroječek. A to si myslím, že mám ty staty jenom lehce nadprůměrné.
Presne. Ja mel obavy o presnost a zadne vybocovani ze standartu ruskeho dela se nekona. Vse jak ma byt. Moje WR 62%. Ja se TD strasne bal, jezdil jsem to do 5 tieru Stug III ale pak jsem toho nechal a ted po cca 11 tisicich bitvach jsem rozjel lajnu T110E3 a Obj. 268. Nepocitam lajnu T110E4, kterou mam, to neni klasicke TD. Ted jsem u T95 a po 91 bitvach mam WR 61, ale nehraje se mi s nim dobre (ani s T28). Je strasne pomalej, tim padem zavislej na tyma. Xkrat se mi stalo, ze se na me tym vykaslal, ujeli mi a pak me enemaci rozkopali hned na zacatku bitvy. Zato rada Obj. mi sedi. Nekempim, jezdim druhou lajnu a nikdy nejezdim sam. Jak toho nachytam moc, radeji se schovam a pak az kempim.