simkra123, on 18 June 2015 - 03:02 AM, said:
No, nemám na ňom nič vylepšené, žiadne vybavenie, posádku na 75% a je to poznať. Mám s ním len pár bitev a v základe je naprosto nepoužiteľný! Mám smiešne poškodenie (190) a neviem kde má muníciu ale vždy keď ma trafia, je jedno či do veže, alebo predku, zadku, bokov, pokaždé mi poškodia muníciu. A teraz keď zväčsa hrávam proti X tier, tak to je fakt hrůza.
Edit: Navyše sa s ním teraz nedá hrať, lebo aktualizácia 1.10 všetko [Editováno].
Ve stocku je to velká bída. Já to ani nezkoušel a za free xp dal věž a top dělo. Posádka momentálně na 80%, nic moc. Zatím jen stock motor, ale i tak už se s tím dá slušně zahrát. Top dělo je luxusní, vlastně je jedna z mála dobrých věcí na Centovi
.
Na munici centuriony trpí, vozím multi balíček a ještě opravy, není problém mít poškozenou munici dvakrát za bitvu. Ale ještě mi nebouchla
.
Průměr dmg na bitvu se plácá okolo 2000, WR momentálně 47%. Stejně jako Cent I dostává tento tank retardovaný spoluhráče. Stejně tak to bylo s Pantherama, ale s E50 už to bylo lepší (59% WR) a E50M 61% WR, to docela jde na skoro sólo hraní.
S Centem je třeba využívat solidní věž, dokáže dingat, kdežto top dělu téměř nic neodolá. V podstatě střílím jen základní municí, goldovka mi přijde k ničemu, aspoň vždy zklamala.
Moje pořadí medek na 9.tieru:
1. T-54
2. E 50 - ale jen o chloupeček
3. - 4. Patton a Cent