roztomilymedvidek, on 23 February 2015 - 04:26 PM, said:
Problém je GOLD munice, kterou má každý, prostřelit tak stíhače není problém až na dvě výjimky a to je T95 a T110E3, tito dva mají nejlepší čelní pancíř a jen pár tanků je prostřelí přímo čelně, já většinou mířím na spodek nebo poklop, bohužel tyto stíhače jsou většinou hodně daleko a tím pádem se do tak malého prostoru špatně míří, naopak pro ně není problém čelně prostřelit cokoliv.
Mám aktuálně tři stíhače, vidíš v podpisu a všechny tři mě prostřelují úplně v pohodě, kdyby se odstranila GOLD minuce bylo by to zajímavější, bohužel rázem by se vyrojilo pár SUPER tanků a ty by bylo velmi obtížně zničit, s gold municí to rubeš hlava nehlava, teda aspoň já se s tím neseru, když vidím že to nejde láduju gold, když to tam je, tak proč ne.
Určitě jo, tím trpí hlavně těžké, nepohyblivé stíhače. Na druhou stranu Gold ammo bez ostychu využívám také. Je tu ta možnost tak proč ne. Dnes ráno jsem byl díky gold ammo 2x nejlepší v desítkových bitvách s IS-3 (vozím jen 5 kousků). I když v jedné jsem použil jen 2 goldíky, ve druhé všechny.
Já bych gold ammo neodstraňoval, přece jen při MM +2 by si low tiery moc nezahráli. Stačil by nějaký limit, třeba 5 kousků.