Edited by didhfzshf, 24 February 2015 - 07:59 AM.
Edited by didhfzshf, 24 February 2015 - 07:59 AM.
Dingá slušně (na brity). Ale nedokážu nějak objektivně posoudit, jestli lépe než ta předchozí.
Je mi jasné, že na cestě k tomu topovému dělu to je nutné zlo, ale nechápu ty horší parametry. Ty britské tanky jsou už tak dost komplikované na hraní a ještě tohle.
Ale jinak musím uznat, že s Conquerorem se hraje docela dobře. Topové dělo ale zatím nemám. Jinak ale super, hraju s ním spíš jako se střeďákem. Je to takový Centurion na steroidech. Skoro stejně "rychlý", ale hlavně brutálně obratný. Většinu devítkových TD utočí na zpátečku, to je mimořádně parádní výkon. Škoda že nejsou vidět obličeje hráčů během hry.
Koukal jsem na hru ve WOT, kde byl i pokec o tomto tanku a je prý pěkný šmejd, naštěstí tier 10 je na tom prý podstatně líp.
Edited by roztomilymedvidek, 25 February 2015 - 08:33 PM.
didhfzshf, on 24 February 2015 - 08:05 AM, said:
Dingá slušně (na brity). Ale nedokážu nějak objektivně posoudit, jestli lépe než ta předchozí.
Je mi jasné, že na cestě k tomu topovému dělu to je nutné zlo, ale nechápu ty horší parametry. Ty britské tanky jsou už tak dost komplikované na hraní a ještě tohle.
Ale jinak musím uznat, že s Conquerorem se hraje docela dobře. Topové dělo ale zatím nemám. Jinak ale super, hraju s ním spíš jako se střeďákem. Je to takový Centurion na steroidech. Skoro stejně "rychlý", ale hlavně brutálně obratný. Většinu devítkových TD utočí na zpátečku, to je mimořádně parádní výkon. Škoda že nejsou vidět obličeje hráčů během hry.
Rychly tazky tank... to by sa mi zislo
Takzy tank ... do istej miery, pancier je rovnaky ako Centurion. Nie je to tank do prvej linie, ja s nim jazdim podobne ako didhfzshf napisal ako so strednym tankom. Taka T54 sa nikdy nepotesi ked sa pred nim objavi Conqueror
DeltaIndiaDelta, on 24 February 2015 - 08:05 AM, said:
ze rychli hovorime o tom istom stroji ? On ma silný motor vdaka čomu za kratky cas dosiahne max rrýchlosť taktiež do kopca nestraca na sile . Ale rychlejsi nie je ide tak 36 km hod. E 75 40 km hod. A IS8 ide dokonca 50 km . naj zaumavejsia vec na nom je to delo a najhorsie ten pancier aby som bol objektívni proty VIII ako tak dinga dokonca vdaka vysokemu počtu bodov vydrze tak aj nieco znese ale proty IX a X je to papier . X maju 400-800 dmg. Takze na tri rany su schopne poniektore vas dát dole .
Ahojky ja sa na tento tank taktiez chystám a som nanho zvedavý. Podla toho co tu pisate predpokladam ze je tolen lepší centurion7/1.
Ak sa mylim opravte ma. ( mam teraz Black Princa )
0 members, 0 guests, 0 anonymous users