Me bi zajimalo jestli si mam tenhle tank kupovat a jaky mate nazor takze bych byl rad kdybi jste me pomohli.
Me bi zajimalo jestli si mam tenhle tank kupovat a jaky mate nazor takze bych byl rad kdybi jste me pomohli.
No mám IS7 a děje se mi s ním zajímavá věc, když má někdo jiný IS7 je pro mě těžké ho prostřelovat ,ale když mám já tento tank,lehce mě prostřelují, divné asi s ním neumím hrát.
Já bych šel osobně raději do IS4, když si to porovnám, tak s IS4 se mi hraje podstatně lépe.
Edited by roztomilymedvidek, 07 March 2015 - 03:05 PM.
IS 8 nemám , přeskočil jsem ji.
Velice dobře se mi hraje v řadě IS s: KV1,KV1S,IS,IS3.
V řadě s KV se mi dobře hrajes: ST1 a IS4.
U IS7 mě štve (auto cenzura ) jeho kulomet, je vysoko a prozrazuje mě.
Který inteligent (auto cenzura ) to programoval?
Vytvoří velice nízký tank ,aby byl co nejméně nápadný a pak mu dá vysoký kulomet
Edited by roztomilymedvidek, 07 March 2015 - 03:12 PM.
Máš zájem vyhrávat bitvy spolu s jinými česky nebo slovensky hovořícími hráči? Máš zájem se dále zdokonalovat v hraní WOT Blitz? Pokud ano, připoj se k nám do klanu StopCry! a zahraj si s hráči podobného smýšlení.
Ja mám IS-7 na WoT a môžem vám rovno z vlastných skúseností povedať že tento tank je o dosť lepší ako IS-4.
Dôvodom je jeho veža, je nepriestrelná, ja osobne som na veži dingol 18 000 damage za čo rozhodne dostanete oceľovú zeď.
Prvé dojmi môžu byť negatívne ale to len preto že si musíte naň zvyknúť.
Ako radu vám dám aby ste čo najviac ako to len ide využívali hill down, pre tých ktorí nevedia to znamená ukazovať len vežu nie spodok tanku, lebo je ľahko prestreliteľný!
Is7 není jediný tank který má dobrou věž, nicméně z boku do věže ji prostřelíš snadno, pak oba poklopy a ještě je na věži kryt ve tvaru obdélníku.
Takže pokud jsi o trochu výš než nepřítel vidíš snadno 3 slabé místa na věži.
Mě se lépe hraje s IS4, má větší penetraci (o trochu) a o 300 hp víc.
roztomilymedvidek, on 07 March 2015 - 04:08 PM, said:
Vytvoří velice nízký tank ,aby byl co nejméně nápadný a pak mu dá vysoký kulomet
Promin, medvidku, nemuzu se soustredit na text, stale se smeju autocenzure a tem (auto cenzura) smajlikum...
Girl in the war!
roztomilymedvidek, on 07 March 2015 - 03:08 PM, said:
Spíš to vypadá jak tlampac, nebo hromosvod.
casto sa mi stava , ze ked do mojej is7 vystreli akykolvek stihac IX ,X , ktory je urovnovo vyssie (na kopci a ja pod kopcom ) , tak idem na ranu do garaze ,,, áj ked mam plne hp
Takze pozor na taketo situacie ,,,
0 members, 1 guests, 0 anonymous users