IS7 nevlastním, ale můžu se podělit o zkušenosti hráče, který se s ním často setkává s E100 a Jg,Pz E100. S jiným tankem jsem mu munici zatím nebouchnul :-). Podle mého subjektivního pohledu od poslední aktualizace IS7 víc bouchá. U E100 z deseti střel minimálně jedna projde až na munici a z Jg.Pz E100 je to ještě o hodně častější,.... přibližně každá šestá střela vlítne do munice IS7 a hned jde do věčných lovišť. To není zanedbatelná statistika.
Nic to není oproti IS3, kterou zhasínám s Jg.Pz E100 pravidelně. No, ale to se porovnávat nedá, VIII s X, jasně, vím :-). Z desítkových tanků se mi do munice IS7 daří trefit nejčastěji, ale možná to bude taky tím, že jich jezdí na X bitvách tolik. Ještě hodně trpí na munici T-54, někdy mi jich je skoro i líto, ale jelikož si mě už mnohokrát pěkně podali ze zadu objížděním dokolečka dokola, tak .... ani ne! :-D
Ještě doplním, že s E100 mám 266 bitev a s JgPz E100 pouze 97. Ta úspěšnost zásahů do munice je až od poslední aktualizace. Při prvních 60 bitvách s JgPz E100 jsem IS7 do munice netrefil ani jednou! A nyní každou čtvrtou bitvu IS7 bouchnu. A to jsem jí samozřejmě potkával i dřív v 90% bitvách. To není náhoda.... . S JgPz E100 jsem začal s 75% posádky, nyní má posádku vycvičenou na 90%.
Edited by rysdys, 28 October 2015 - 10:51 PM.