kozoprd_007, on 03 April 2015 - 04:43 PM, said:
tenhle tank se mi libi . V anglii maj pro nej prezdivku "wiener" cili parek. Ale uz jsem se s nim potkal a trochu Se mi nelibi. Zivotu ma as dost i to delo je dobre ale pancir je hrozne mekkej. Jel jsem proti nemu s kv 1 a ze vsech stran z podvozku a vezi jsem ho prostrelil.
grass42, on 04 April 2015 - 09:25 AM, said:
tenhle tank se mi libi . V anglii maj pro nej prezdivku "wiener" cili parek. Ale uz jsem se s nim potkal a trochu Se mi nelibi. Zivotu ma as dost i to delo je dobre ale pancir je hrozne mekkej. Jel jsem proti nemu s kv 1 a ze vsech stran z podvozku a vezi jsem ho prostrelil.
musim stebou souhlasit,ale vyhoda toho tanku je jeho presnost strelby i za jizdy.no uvidime,15 si ho nadelim do garaze jako darek.Snad ho nepozmenili oproti WoT jako T32,byla by to skoda
TOG je v pohodě, jen sbírky opiček v týmech mu to kazí. Pancíř k ničemu, sem tam něco odrazí, ale nic extra. Každopádně díky mraku HP a dobrému dělu nastřílí dost než zhebne. I když s ním mám přežito 42% bitev z 28 při WR 60%. Takže to docela jde. Ustřílel jsem s ním i Black prince ( 7.tier HT), s malou pomocí adrenalinu a APCR. Na začátku jsme oba měli full HP.
Kozoprd, co se ti nelíbí na T32? Podle mě je tady naprosto skvělá. Nechávám si jí v garáži po vyexpení M103.
Skončil jsem s hraním této, kdysi výborné, hry. Tak teď už je to doufám definitivní konec...
záleží jaký jsi měl dělo, jestli to KV 1 máš v topu tak není možné abys ho neprostřelil
Nie nahodov weenie?
Original littlepard hero
0 members, 1 guests, 0 anonymous users