Jump to content


Aktualizacja 1.8 – dyskusja ogólna


  • Please log in to reply
47 replies to this topic

GrandJMpl #41 Posted 03 May 2015 - 01:27 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 40480 battles
  • 22
  • [1PKP]
  • Member since:
    01-26-2015
Bezsensowna aktualizacja. Wciskają nam misje bojowe, a nawet do końca nie skończyli robić drzewa brytyjskiego

ZmeiZlodei #42 Posted 03 May 2015 - 09:35 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 23760 battles
  • 29
  • [PF_]
  • Member since:
    10-31-2014
To dziwne bo u mnie często wywala albo zacina przy kliknięciu " bitwa"
Fps różnie raz około 50 a innym razem spada do 20.

Max detale razem z cieniami itp.

Czekam na akualizacje do lizaka w playu.

AirWolfOne #43 Posted 04 May 2015 - 08:38 PM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 40387 battles
  • 199
  • [IMM0R]
  • Member since:
    06-16-2011
Też mam z wiechy jak wciskam bitwa i wywala częściej z gry w trakcie przy przejściu w tryb snajperski WG wielkie dzięki za takie aktualizacje. Jak już pisałem żeby zniechęcić ludzi do gry wystarczy zamknąć serwery. Kompletny brak innowacji,grafika żenada, jakieś mapy? żałuje że wydałem kasę to też już pisałem :(.

sneq2299 #44 Posted 09 May 2015 - 06:14 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 55814 battles
  • 67
  • [-SV-]
  • Member since:
    12-14-2014

czasami nie działa wielozadaniowy zestaw naprawczy. tzn czasami dziala jak trzeba czyli co minute moge go uzyć a czasami tylko raz.

 

np dopiero co grałem ST-I, po pierwszym strzale który dostałem padł kierowca. użyłem zestawu. jakieś dwie minuty potem padł dowódca. ikonka zestawu naprawczego miga, ale nic sie nie dzieje jak ją naciskam. i tak już do końca bitwy. miga ale nie można nic z nim zrobić.



Zurhidon #45 Posted 10 May 2015 - 11:42 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 4816 battles
  • 39
  • Member since:
    08-12-2013
Wchodzę do gry, jest 10:00, wczoraj nie grałem, patrzę na czołgi... Na żadnym nie ma mnożnika x5... -__-

Edited by Zurhidon, 10 May 2015 - 11:42 AM.


Kuio #46 Posted 11 May 2015 - 04:49 AM

    Senior Sergeant

  • Community Contributor
  • 21237 battles
  • 729
  • Member since:
    05-19-2012
Strzelam strzelam, a tu nagle...  czarny ekran i proszę czekać. Dopiero jak się bitwa skończyła to przeniosło mnie do podsumowania. Już drugi raz tak miałem, a co zestawów naprawczych też potwierdzam. Mimo, że jest, to nie da się z niego korzystać.
 
 
Mój kanał o WOT Blitz: https://www.youtube....ZxwN8KdDo_VyQYg
 


IxSEE_YOU #47 Posted 11 May 2015 - 05:18 AM

    First Sergeant

  • Community Contributor
  • 22566 battles
  • 1,235
  • Member since:
    04-11-2012
Obstawiam, że WG będzie chciało zrezygnować z możliwości użycia tego zestawu parę razy i to jest preludium właśnie do tego

Mój kanał na YouTube 

https://www.youtube....Brw?app=desktop

FanPage: www.facebook.com/jaro105blitz 


MisterCreativee #48 Posted 11 May 2015 - 12:56 PM

    Sergeant

  • Player
  • 33659 battles
  • 383
  • [ELEM]
  • Member since:
    01-15-2015
Dziwne, jeszcze nigdy nie miałem problemu z zestawem, może to kwestia jakiś ustawień. Co do czarnego ekranu - to zdażyło mi się kilka razy, zapewne jakiś bug. I tak tego nie naprawią :D





1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users