Jump to content


nahrávání videa ze hry (android lolipop)


  • Please log in to reply
11 replies to this topic

roztomilymedvidek #1 Posted 18 April 2015 - 04:22 AM

    Senior Sergeant

  • Player
  • 9466 battles
  • 604
  • [MDK]
  • Member since:
    12-25-2014

nahrávání videa ze hry (android lolipop)

 

AZ Screen Recorder - No Root

https://play.google....rder.free&hl=cs

 

Naprosto úžasný prográmek pro  natáčení videí, pokud máte android 5 lolipop nepotřebujete ROOT.

Aplikace je FREE, ale doporučím dokoupit bonus za 80kč, vyplatí se.

Aplikace nahrává maximálně 1920x1080  15Mbps  27fps

Při maximální kvalitě máte 807 MB při 7:29. :popcorn:


Edited by roztomilymedvidek, 18 April 2015 - 12:46 PM.

Hraju Kráčející Válečné Roboty..

TheBerio #2 Posted 18 April 2015 - 07:35 AM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 9903 battles
  • 236
  • [SAFE]
  • Member since:
    06-08-2014
Dopíš SCR 5+ ten je o niečo lepší a nezaťažuje tak HW :)

Slovenské videá z hry WoT Blitz: YouTube (1080p/FHD/60FPS replaye)

Najviac hrajem s Ruskými tankami, s Nemcami nehrajem VÔBEC!

 


Spitfire_SVK #3 Posted 20 April 2015 - 01:47 PM

    Junior Sergeant

  • Community Contributor
  • 2639 battles
  • 144
  • Member since:
    12-16-2014
Jop SCR je podľa mňa zatiaľ najlepší soft na nahrávanie videí. A pokiaľ viem, tak on jediný ( zatiaľ som sa nestretol z druhým ) dokáže nahrávať samostatne interný zvuk a zvuk z mikrofónu, takže nevzniká ozvena a zvuk je kvalitný. A veľmi dobre ukazuje stabilitu pri rôznej kvalite videí.

roztomilymedvidek #4 Posted 20 April 2015 - 02:05 PM

    Senior Sergeant

  • Player
  • 9466 battles
  • 604
  • [MDK]
  • Member since:
    12-25-2014
Otestuju ho, mě trochu štve že mi zpomaluje hru a nedošel jsem na to jak nemíchat zvuky, třeba ten fruhý program bude lepší..
Hraju Kráčející Válečné Roboty..

roztomilymedvidek #5 Posted 20 April 2015 - 02:24 PM

    Senior Sergeant

  • Player
  • 9466 battles
  • 604
  • [MDK]
  • Member since:
    12-25-2014

View PostBerioMine, on 18 April 2015 - 07:35 AM, said:

Dopíš SCR 5+ ten je o niečo lepší a nezaťažuje tak HW :)

 

Tak jsem to otestoval a zkoušel nahrávat ve 4K, vypadá to že zatěžuje míň, přemýšlím jak nahrávat, jestli 4K nebo full hd nebo hd..

Nejde mě tam nastavit aby to nahrávalo jen interní zvuk, buď mám na výběr nic nebo všechno :angry:


Hraju Kráčející Válečné Roboty..

TheBerio #6 Posted 20 April 2015 - 05:07 PM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 9903 battles
  • 236
  • [SAFE]
  • Member since:
    06-08-2014

View Postroztomilymedvidek, on 20 April 2015 - 03:24 PM, said:

 

Tak jsem to otestoval a zkoušel nahrávat ve 4K, vypadá to že zatěžuje míň, přemýšlím jak nahrávat, jestli 4K nebo full hd nebo hd..

Nejde mě tam nastavit aby to nahrávalo jen interní zvuk, buď mám na výběr nic nebo všechno :angry:

 

Daj si handsfree a nastav si mikrofón a zvuk hry si daj na maximum :) A myslím, že stačí 1080p :teethhappy:

Slovenské videá z hry WoT Blitz: YouTube (1080p/FHD/60FPS replaye)

Najviac hrajem s Ruskými tankami, s Nemcami nehrajem VÔBEC!

 


roztomilymedvidek #7 Posted 20 April 2015 - 05:41 PM

    Senior Sergeant

  • Player
  • 9466 battles
  • 604
  • [MDK]
  • Member since:
    12-25-2014
zkusím to nějak vyšpekulovat :unsure:
Hraju Kráčející Válečné Roboty..

Spitfire_SVK #8 Posted 21 April 2015 - 05:36 AM

    Junior Sergeant

  • Community Contributor
  • 2639 battles
  • 144
  • Member since:
    12-16-2014

Moje nastavenie, ktoré sa mi zatiaľ najviac osvedčilo, pri zachovaní dobrej kvality videa:

 

VIDEO:

Predvolba (tvoje zariadenie): 1280x720~29 snímkov za sekundu, H264, GPU+, stabilné na 94%

Dekóder: H264

Rozlíšenie: 1280x720

Transformácia obrazu: pomocou grafického čipu (GPU+)

Dátový tok: okolo 10Mbps

Vzorková frekvencia: 30fps

Zvyslé rámy: vypnuté

 

ZVUK:

Zroj: tu záleží len na tebe. Stlmenie  ti nič nezachytí, mikrofón je klasický ktorý používaš napríklad na volanie, interný zachytáva len zvuk napríklad hier, interný a mikrofón používam ja, pretože komentujem videá, ale vtedy je potrebné použiť mikrofón na jacka...

Vzorkovacia frekvencia: 16 kHz

Zosilnenie mikrofónu, len keď to budeš chcieť komentovať a to mám ja o 6dB



roztomilymedvidek #9 Posted 21 April 2015 - 10:09 AM

    Senior Sergeant

  • Player
  • 9466 battles
  • 604
  • [MDK]
  • Member since:
    12-25-2014

Nic takového nemám ani v jedném programu, používám ho jen u lolipopu, nemám ROOT.

Nastavení jde minimálně, jen velikost videa, kvalita a zvuk či ne.


Hraju Kráčející Válečné Roboty..

Spitfire_SVK #10 Posted 21 April 2015 - 12:06 PM

    Junior Sergeant

  • Community Contributor
  • 2639 battles
  • 144
  • Member since:
    12-16-2014
Tak neviem ako vo všeobecnosti "lolopop" povoľuje zásah do zariadenia, keďže sa mu vyhýbam, ale ak má nejaké obmedzenia, čo sa týka záznamu obrazovky a zvuku, tak práve to môže spôsobovať, že nemáš niektoré/žiadne nastavenia. Inak čo sa týka rootu. Vo všeobecnosti je známe že rootom stratíš záruku, ale ak neurobíš žiadnu HW úpravu, ako zrýchlenie procesora, čiže pridaním pár mHz naviac napríklad, tak v prípade poruchy telefónu obnovíš továrenske nastavenia a po roote neostane ani stopy. Ja to mám overené :) odišiel mi displej a cez pc som dal továrenske nastavenia a na nič neprišli :)

TheBerio #11 Posted 21 April 2015 - 03:28 PM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 9903 battles
  • 236
  • [SAFE]
  • Member since:
    06-08-2014

View Postroztomilymedvidek, on 21 April 2015 - 11:09 AM, said:

Nic takového nemám ani v jedném programu, používám ho jen u lolipopu, nemám ROOT.

Nastavení jde minimálně, jen velikost videa, kvalita a zvuk či ne.

 

Root-u sa vyhýbať nemusíš ale to je každého osobná vec, ja osobne si prácu bez root-u predstaviť neviem, lucky patcher, sem-tam nejaké to "pohranie" sa so systémom a samozrejme xPosed moduly. Tieto nastavenia ako spomínal Spifire sú konkrétne v SCR Pro a nie som si istý či aj v "non-root" verzii 5+ pre lollipop. Na natáčanie je jednoznačne SCR najlepší, nastavíš tam doslova všetko a pri tvojom zariadení (čo je ak sa nemýlim note 4) pobeží plynulo aj na tom najlepšom nastavení, mne na Nexuse beží na najlepšom nastavení bez strát FPS. Btw Spifire , ..ako kedy, niekedy na to servis príde :teethhappy: factory data reset maže iba user files a system files necháva na pokoji, pri čom konkrétne root je práve o nabúraní sa do systémových dát a následne ich modifikovať. Aj keby si dal total unroot stále to človek zistiť dokáže, že bol rootnuty, s mojími vedomosťami by to dokázali :teethhappy: Ale dá sa flashnuť systém, čiže odinštaluješ a znova nainštaluješ celý OS. Bohužiaľ nie každé zariadenie má k dispozícii na internete svoj operačný systém na stiahnutie  (kedže nie je Android ako Android) :trollface:


Edited by BerioMine, 21 April 2015 - 03:30 PM.

Slovenské videá z hry WoT Blitz: YouTube (1080p/FHD/60FPS replaye)

Najviac hrajem s Ruskými tankami, s Nemcami nehrajem VÔBEC!

 


Spitfire_SVK #12 Posted 21 April 2015 - 03:40 PM

    Junior Sergeant

  • Community Contributor
  • 2639 battles
  • 144
  • Member since:
    12-16-2014
No ja som to robil cez pc priamo cez utilitku  pre htc, ktorá sa dá stiahnuť na htc development a tá úplne všetko precistila. Tá odstranila absolútne všetko, vyčistila tak že telefón bol absolútne čistý a z internetu si stiahla znova všetky súbory takže telefón bol taký ako keď vyšiel z továrne A to že tam prebehla taká úprava očividne alzaci nespoznali. Každopádne môj telefón je už slabý na natacanie Blitz a keď budú nejaké peniažky nasetrene tak zakupim nové zariadenie.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users